Dodaj do ulubionych

Islamizacja postępuje

11.05.17, 13:49
Nawet Adamka nam zislamizowali:
rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/549323,tomasz-adamek-u-wojewodzkiego-nie-ma-takiej-opcji-zeby-moja-corka-spotykala-sie-z-nie-polakiem.html
To już drugi (po Pierze Voglu) znany mi bokser-islamista.
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 15:23
      jureek napisał:

> Nawet Adamka nam zislamizowali:
      > rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/549323,tomasz-adamek-u-wojewodzkiego-nie-ma-takiej-opcji-zeby-moja-corka-spotykala-sie-z-nie-polakiem.html
      > To już drugi (po Pierze Voglu) znany mi bokser-islamista.

Nie rozumiem co ma islam do tego. Adamek mowi ze nie chce zeby jego corka spotykala sie z "nie-Polakiem" , wiec rozumiem ze bylby przeciwny rowniez wloskiemu , hiszpanskiemu czy irladzkiemu katolikowi.
      • jureek Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 15:48
        maria421 napisała:

> Nie rozumiem co ma islam do tego.

Ano to ma do tego, że według niektórych jedną z cech charakterystycznych islamu jest to, że rodzice wybierają mężów/żony swoim dzieciom. No więc pod tym względem Adamek dostosował się do wymagań islamskich najeźdźców.
        • maria421 Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 18:41
          jureek napisał:

> Ano to ma do tego, że według niektórych jedną z cech charakterystycznych islamu
          > jest to, że rodzice wybierają mężów/żony swoim dzieciom. No więc pod tym wzglę
          > dem Adamek dostosował się do wymagań islamskich najeźdźców.

Adamek sie z umowil z ojcem jakiegos chlopaka ze ich dzieci sie pobiora niezaleznie do tego czy chca czy nie?

• jureek Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 18:48
            maria421 napisała:

> Adamek sie z umowil z ojcem jakiegos chlopaka ze ich dzieci sie pobiora niezale
            > znie do tego czy chca czy nie?

Tak daleko jeszcze nie doszedł (podobnie zresztą jak i większość znanych mi muzułmanów), ale jest na dobrej drodze.
            • maria421 Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 19:11
              jureek napisał:

> Tak daleko jeszcze nie doszedł (podobnie zresztą jak i większość znanych mi muz
              > ułmanów), ale jest na dobrej drodze.

Mysle ze wiekszosc muzulmanek, nawet w Niemczech, chcialaby zeby ich ojcowie byli tacy "srodzy" jak Adamek.
              • a000000 Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 19:22
                maria421 napisała:

> Mysle ze wiekszosc muzulmanek, nawet w Niemczech, chcialaby zeby ich ojcowie by
                > li tacy "srodzy" jak Adamek.

zwłaszcza, że w niektórych krajach muzułmańskich narzeczona pierwszy raz widzi męża dopiero po ślubie.... i często jest to osobnik w wieku jej dziadka... tam ojcowie sprzedają córki.
            • a000000 Re: Islamizacja postępuje 11.05.17, 19:18
              jureek napisał:

> Tak daleko jeszcze nie doszedł (podobnie zresztą jak i większość znanych mi muz
              > ułmanów), ale jest na dobrej drodze.

okropny patriarchalny dupek z tego Adamka. Jak można się wtrącać do wyboru małżonka!!! przecież to prowadzi do nieważności takiego małżeństwa, bo podstawą jest wolny i nieprzymuszony wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka