Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Men's Singles - 2nd Round

02.09.10, 02:06
    Janko Tipsarevic(SRB) vs Andy Roddick(USA)[9]
    Obserwuj wątek
      • ex.mila No to pozwolę sobie 02.09.10, 02:39
        udac się przed telewizor z kofeinowym procentowym drinkiem wymyslonym wlasnie na
        tę okoliczność:-)
        • ex.mila Re: No to pozwolę sobie 02.09.10, 03:27
          Kocham Andiego za te wszystkie neurotyczne przyruchy. Koszulka, czapeczka,
          koszulka, skarpetka, linia, spodenki, czapeczka. Sama na to cierpię -nie do
          takiego stopnia rzecz jasna. Za to samo kocham Nadala - za jego neurotyzm. To
          nowe wcielenie W. Allena:-)
      • Gość: goralnizinny Re: Men's Singles - 2nd Round IP: *.ed.shawcable.net 02.09.10, 05:38
        akurat 4-ty set. Dosc wyrownana walka, troche pyskowek, Roddick wyglada na
        swiezszego.
        Obaj panowie sa zajeci, znaczy sie zonaci.
        Tipsarevic przypomina mi jego rodaka aktora Sase Vulicevica, ktory gral
        polskiego intelektualiste na saksach w ulubionym filmie mojej zony "Under the
        Toscany Sun".
        26-letni Janko gra w tenisa od 20 lat,pochodzi z profesorskiej rodziny, a sam
        tez skonczyl studia, zas te wszystkie madrosci z Dostojewskiego na jego ramieniu
        sa po japonsku.
        Przyjemnego ogladania.
        • ex.mila Re: Men's Singles - 2nd Round 02.09.10, 06:33
          Gość portalu: goralnizinny napisał(a):

> akurat 4-ty set. Dosc wyrownana walka, troche pyskowek, Roddick wyglada na
          > swiezszego.
          > Obaj panowie sa zajeci, znaczy sie zonaci.
          > Tipsarevic przypomina mi jego rodaka aktora Sase Vulicevica, ktory gral
          > polskiego intelektualiste na saksach w ulubionym filmie mojej zony "Under the
          > Toscany Sun".
          > 26-letni Janko gra w tenisa od 20 lat,pochodzi z profesorskiej rodziny, a sam
          > tez skonczyl studia, zas te wszystkie madrosci z Dostojewskiego na jego ramieni
          > u
          > sa po japonsku.
          > Przyjemnego ogladania.
          >
          :-)) dzięki. Wiedziałam, ze z profesorskiej rodziny, ale nie miałam pojęcia że
          po japońsku:-) obydwie żony prześliczne. zaczełam kibicować Jankowi od momentu
          jak Roddick wdał się w pyskówkę z bogu ducha winna sędziną, której się prawa
          noga z lewą pomyliła. Nienawidzę awantur z sedziami, fochów, rzucania rakietami
          i jęków. Poza kortem proszę bardzo, ale takie ewidentne wywieranie presji na
          sędziach mnie okropnie wnerwia. Dlatego wolę tenis męski niż kobiecy, tu mniej
          takich akcji.

cieszę się, ze janko wygrał. Bardzo dobry mecz, czyli nie na darmo nieprzespana noc.

pozdrawiam
          • Gość: MACIEJ Re: Men's Singles - 2nd Round IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.09.10, 16:56
            Bardzo dobrze Janko Szpaniarz wylosowal.W trzeciej rundzie ma francuskiego szpaniarza Monfilsa.
            Bedzie uroczo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka