ex.mila 02.09.10, 02:06 Janko Tipsarevic(SRB) vs Andy Roddick(USA)[9] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila No to pozwolę sobie 02.09.10, 02:39 udac się przed telewizor z kofeinowym procentowym drinkiem wymyslonym wlasnie na tę okoliczność:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: No to pozwolę sobie 02.09.10, 03:27 Kocham Andiego za te wszystkie neurotyczne przyruchy. Koszulka, czapeczka, koszulka, skarpetka, linia, spodenki, czapeczka. Sama na to cierpię -nie do takiego stopnia rzecz jasna. Za to samo kocham Nadala - za jego neurotyzm. To nowe wcielenie W. Allena:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goralnizinny Re: Men's Singles - 2nd Round IP: *.ed.shawcable.net 02.09.10, 05:38 akurat 4-ty set. Dosc wyrownana walka, troche pyskowek, Roddick wyglada na swiezszego. Obaj panowie sa zajeci, znaczy sie zonaci. Tipsarevic przypomina mi jego rodaka aktora Sase Vulicevica, ktory gral polskiego intelektualiste na saksach w ulubionym filmie mojej zony "Under the Toscany Sun". 26-letni Janko gra w tenisa od 20 lat,pochodzi z profesorskiej rodziny, a sam tez skonczyl studia, zas te wszystkie madrosci z Dostojewskiego na jego ramieniu sa po japonsku. Przyjemnego ogladania. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Men's Singles - 2nd Round 02.09.10, 06:33 Gość portalu: goralnizinny napisał(a): > akurat 4-ty set. Dosc wyrownana walka, troche pyskowek, Roddick wyglada na > swiezszego. > Obaj panowie sa zajeci, znaczy sie zonaci. > Tipsarevic przypomina mi jego rodaka aktora Sase Vulicevica, ktory gral > polskiego intelektualiste na saksach w ulubionym filmie mojej zony "Under the > Toscany Sun". > 26-letni Janko gra w tenisa od 20 lat,pochodzi z profesorskiej rodziny, a sam > tez skonczyl studia, zas te wszystkie madrosci z Dostojewskiego na jego ramieni > u > sa po japonsku. > Przyjemnego ogladania. > :-)) dzięki. Wiedziałam, ze z profesorskiej rodziny, ale nie miałam pojęcia że po japońsku:-) obydwie żony prześliczne. zaczełam kibicować Jankowi od momentu jak Roddick wdał się w pyskówkę z bogu ducha winna sędziną, której się prawa noga z lewą pomyliła. Nienawidzę awantur z sedziami, fochów, rzucania rakietami i jęków. Poza kortem proszę bardzo, ale takie ewidentne wywieranie presji na sędziach mnie okropnie wnerwia. Dlatego wolę tenis męski niż kobiecy, tu mniej takich akcji. cieszę się, ze janko wygrał. Bardzo dobry mecz, czyli nie na darmo nieprzespana noc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Men's Singles - 2nd Round IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.09.10, 16:56 Bardzo dobrze Janko Szpaniarz wylosowal.W trzeciej rundzie ma francuskiego szpaniarza Monfilsa. Bedzie uroczo. Odpowiedz Link Zgłoś