Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tenis bez siostr Williams.

30.03.15, 21:02
    Wyobrazacie sobie na jak beznadziejnym poziomie bylby tenis,gdyby zabraklo nagle siostr Williams.
    Badziewne Wyjce sZar-Aza zdominowalyby tenis a takie przecietniaki ja Woz-Rad-Kerb bylyby gwiazdami.
    Jakie te badziewianki sa genialne jak dorwa jakies kelnerki za przeciwniczki.Jak im te serwy i woleje wychodza i te niesamowite skroty,ktorymi sie kibole zachwycaja.
    No ale stanie taka na przeciwko normalnej tenisistki i nagle wszystkie braki wychodza i sie okazuje,ze wcale nie sa genialne ani nawet dobre.
    Genialna 24-letnia Wozniacki bylaby w cwiercfinale,gdyby 34-letnia Venus nie pokonala jej w dwoch setach.
    Genialna 26-letnia Radwanska bylaby w cwiercfinale,gdyby 27-letnia Suarez-Navarro jej nie pokonala po drodze.
    Czemu te starocie sie tak uwziely na nasze piekne i mlode dziewczynki?
    Jesli Wozniacki zagralaby z Radwanska w cwiercfinale tzn ze jedna badziewnianka weszlaby do polfinalu.Nawet strach pomyslec na jakim poziomie bylby tenis,gdyby siostry Williams zakonczyly kariery dzisiaj.

Na jakim poziomie beda graly Wozniacki i Radwanska w wieku 33-34 lat?
    Beda graly na poziomie podworkowym,bo teraz juz ledwo zipia i odpadaja przed cwiercfinalami.
    Obserwuj wątek
      • Gość: j. Re: Tenis bez siostr Williams. IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.15, 06:19
        Tenis kobiecy bez sióstr Williams byłby bardziej kobiecy. A jeśli wolisz tenis męski, to po prostu oglądaj ATP, a nie WTA.
        • Gość: j. P.S. IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.15, 06:25
          Venus Williams nie ma już w turnieju, bo amerykańskiego mastodonta wyeliminowała grająca piękny, klasyczny tenis Carla Suarez. Rad byłbym, gdyby Simonie udało się to samo z Sereną.
          • maksimum Serena-Simona. 01.04.15, 17:12
            Simona posteka troche na korcie i to by bylo na tyle.
            Venus rozegrala mecz z Carla bardzo slabo taktycznie i nastepnym razem ja zleje.
          • maksimum Re: P.S. 01.04.15, 17:45
            Gość portalu: j. napisał(a):

> Rad byłbym, gdyby Simonie udało się to samo z Sereną.

A czemu ty ludziom zle zyczysz?

Zakladasz rowniez ze Halep pokona w cwiercfinale Stephens co ma w sobie sporo ryzyka.

Z jednego sie ciesze,ze nareszcie mozna ogladac tenis na wysokim poziomie a nie wylansowane Wyjce sZar-Aza oraz trojkat bermudzki Woz-Rad-Kerb.

Halep ma szanse by byc #2 tylko dlatego ze Szarapova to jest wielki lans i szpan.

Ja sie ciesz z tego ze Petkovic juz jest #10 i Pliskova juz jest #12 . #75 Gavrilova nie bedzie musiala juz grac eliminacji do szlemow.
            • Gość: j. Re: P.S. IP: *.impan.pl 01.04.15, 19:06
              maksimum napisał:

> A czemu ty ludziom zle zyczysz?

Jak to "źle'? Ja właśnie dobrze życzę Simonie, skoro chcę, by do finału dotarła. To ty jej źle życzysz, bo chcesz, żeby jej się to nie udało. A fe!
              • maksimum Serena-Sabina 76 01.04.15, 20:16
                Ty sie Jedrek martw,zeby Serena weszla do polfinalu.
                Na razie Serena prowadzi bo Sabina ma caly worek niewymuszonych.

Sabina jest w tej chwili duzo lepsza niz caly tercet egzotyczny Woz-Rad-Kerb. i jest juz #18.
                • Gość: optymist Re: Serena-Sabina 76(4),1:6,6:3. IP: *.cpe.webspeed.dk 01.04.15, 22:11
                  Wprawdzie Serena wygrala mecz to jednak przykro bylo mi patrzyc jaka byla dzis nieporadna na korcie Grala na poziomie top 50-60 albo jeszcze gorzej.Nic jej nie wychodzilo - fatalne serwy , walila pilke albo w siatke albo poza kort. A swoja kultura tez sie nie popisala - polamanie rakiety na korcie no i bardzo glupkowate miny po kazdej jej nieudanej akcji.
                  Sabina pokazala sie z jak najlepszej strony,zreszta z pewnoscia sam to widziales i zasluzyla na awans w top 20! A caly ten tercet egzotyczny o ktorym piszesz Woz-Rad-Kerb to tylko twoja glupkowatan wyobraznia W jednym masz tylko racje ze Caroline jest genialna no i caly czas jest w eksluzywnym topie a obecnie w top 5. Wiem , ze ci sie to nie podoba ale musisz sie do tego przyzwyczaic!
                  • maksimum Re: Serena-Sabina 76(4),1:6,6:3. 01.04.15, 23:02
                    Gdyby Sabina zachowala zimna krew w 1-szym secie to by go wygrala,a 2-gi byl tylko formalnoscia.
                    Niestety Sabina jest bardzo emocjonalna i to ja kosztowalo przegranie meczu.
                    Serena rzeczywiscie grala slabo.
                    • maksimum Serena-Simona. 03.04.15, 05:56
                      Gdyby Serena zrezygnowala z tenisa to turniej wygralaby Simona i ona bylaby #1.
                      Na takie zubozenie tenisowej stawki sie nie zgadzam.
                      • maksimum Serena-Carla 62 60. 05.04.15, 15:34
                        Az strach pomyslec,ze gdyby Serena nie wystapila w finale w Miami to srednia przebijaczka jak Carla zdobylaby tam tytul.

No ale siostry Williams nie jada do Katowic,wiec siostry Radwanskie moga tam zaszalec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka