ernest_pinch 06.02.06, 12:49 Przetestowalem wczoraj rozmowe za pomoca skypa "dzwoniac" do kuzyna zony w Italii i do kuzynki z Rep. Zielonego Przyladka. Oprocz tego ze tanio, jakosc polaczenia ok. Chyba zapale papierosa, bo duma mnie rozpiera ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Skype 06.02.06, 15:44 Ja też testowałem Skype, ale w połączeniach między komputerami. Swego czasu używałem go nawet dość często, ale ostatnio komputer mi się przy tym trochę "muli" (może dlatego, że mam za słaby system operacyjny w stosunku do wymagań) i rozmowa staję się wtedy męką. Natomiast testowałem połączenia VoIP z komputera na telefon dzwoniąc do Maćka do Kanady. Nawet nieźle się rozmawiało. No i tanio. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Skype 07.02.06, 09:09 Jakby co, mozesz mnie dopisac do listy.... ernest_pinch. Gdy pierwszy raz rozmawialem z bratem ciotecznym, musialem wytlumaczyc jego zonie geneze loginu. Heh. Odpowiedz Link
roman_j Re: Skype 08.02.06, 09:58 ernest_pinch napisał: > Jakby co, mozesz mnie dopisac do listy.... ernest_pinch. Dopisałem. :-)) > Gdy pierwszy raz rozmawialem z bratem ciotecznym, musialem wytlumaczyc jego > zonie geneze loginu. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: przerobilem reklame:) 09.03.06, 08:42 Poniewaz w jednym projektow kilkunastu partnerow europejskich ma sie kontaktowac za pomoca skype - wideokonferencje itd, wiec pozwolilem sobie przerobic reklame "kawy"... "...o skajp.. to jest to co łączy nas...o skajp...". Po wykonaniu, dwoch kolegow juz sobie nuci... ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: przerobilem reklame:) 12.03.06, 22:21 A która to była reklama, bo jakoś się nie mogę połapać po melodii? ;-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch yhy 13.03.06, 00:09 Wrocilem z zajec na podyplomowym studium i juz placze litery. Przed chwila pomnozylem 8 razy 8 i wyszlo mi 16. :) Odpowiedz Link
intruder Zainstalowalem 13.03.06, 21:59 Zainstalowałem skypa w piątek, a w sobotę odbyłem pierwszą rozmowę - z Gdynią. W najbliższym czasie wykupię prawdopodobnie usługę SkypeOut żeby móc dzwonić na stacjonarne taniej :D Ale najpierw sluchawki, ponieważ na razie korzystałem z pożyczonych. Jakie polecacie? Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Zainstalowalem 13.03.06, 22:48 Ja mam jakies "silver crest" i "tracer". Chociaz i tak slucham przez glosniczki :) Od sluchawek robia sie cieple uszka, a pozniej glupio wyjsc z czerwonymi :D:D Odpowiedz Link
roman_j Re: Zainstalowalem 14.03.06, 09:12 Ja mam słuchawki Auriga MT 363. Nie narzekam. Nie pamiętam już, dlaczego kupiłem akurat te, ale podejrzewam, że ich podstawową zaletą była niewysoka cena. Pewnie chodziło mi też o to, żeby miały mikrofon na pałąku, no i mają. :-)) Odpowiedz Link