moooni 10.12.06, 12:19 Ja napisałam :) Mój syn też napisał :) I w związku z listem syna mam pytanie: nie wiecie gdzie mozna kupić globus/lampę, ale nie polityczny tylko fizyczny? Chciałabym pomóc Mikołajowi, bo lista prezentów jest baaardzo długa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: napisaliście list do Mikołaja? 10.12.06, 12:22 moooni napisała: > nie wiecie gdzie mozna kupić globus/lampę, ale nie polityczny tylko fizyczny? > Chciałabym pomóc Mikołajowi, bo lista prezentów jest baaardzo długa. Nie wiem. Ale możesz taką lampę zrobić sama. Wystarczy stary atlas, kupno w agd żarówki, oprawki, przewodu i do dzieła. Odpowiedz Link
moooni Re: napisaliście list do Mikołaja? 10.12.06, 12:25 maciek.zwany.jajem napisał: > Nie wiem. Ale możesz taką lampę zrobić sama. Wystarczy stary atlas, kupno w agd > > żarówki, oprawki, przewodu i do dzieła. Wolałabym kupić gotowy. Nie mam talentu do tego typu rekodzieł :)) Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: napisaliście list do Mikołaja? 10.12.06, 12:29 moooni napisała: > Wolałabym kupić gotowy. Nie mam talentu do tego typu rekodzieł :)) To nie wiem gdzie kupić :-( Odpowiedz Link
roman_j Re: napisaliście list do Mikołaja? 10.12.06, 12:37 Co do listu, to nie piszę, bo boję się, że przyjdzie do mnie za karę Milewski w stroju Mikołaja. Co do globusa, to czasem mam tę przypadłość, ale bez żarówki i nie na sprzedaż. Zdecydowanie jest to globus fizyczny, a nie polityczny. ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Może tu? 10.12.06, 12:40 Globusów od metra: www.czytadlo.com/index.php?cPath=212_230 Nie wiem tylko, czy koszt przesyłki nie przekroczy ceny prezentu. No i nie ma podświetlanych czysto fizycznych. Są fizyczno-polityczne. :-)) Odpowiedz Link
werdan Re: napisaliście list do Mikołaja? 10.12.06, 19:17 Nie mam zamiaru pisac juz zadnych listow. Czy napisze, czy tez nie, to i tak zawsze skarpetki dostaje :D ... moze poczta zawala i mój list nie dochodzi? Nie wiem. Ostatnio chodzi mi po głowie, czy nie wysłac listu DHLem :D ................................................... Werdan www.plock24.pl Odpowiedz Link
roman_j Re: napisaliście list do Mikołaja? 10.12.06, 19:36 W tym roku nie ma śniegu w Laponii. Mikołaj pewnie jest wk..ny. Na bank znowu dostaniesz skarpetki. ;-)) Odpowiedz Link
mika_p Re: napisaliście list do Mikołaja? 12.12.06, 12:00 Nie napisałam. Święty Mikołaj jest facetem, a ja mam potrzeby odzieżowo-biżuteryjne. Co ja mam napisać, ze chcę kolczyki, tylko śliczne? Ślicznych mam chyba 10 par, ale potrzebne mi są inne. Trudno powiedziec jakie, śliczne :) Odpowiedz Link
roman_j Re: napisaliście list do Mikołaja? 12.12.06, 12:54 Może jednak spróbuj. Przecież Mikołaj ma chyba do pomocy jakąś śnieżynkę. Ewentualnie wyślij mu zdjęcie tych kolczyków. ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: napisaliście list do Mikołaja? 12.12.06, 13:44 mika_p napisała: > Nie napisałam. > Święty Mikołaj jest facetem, a ja mam potrzeby odzieżowo-biżuteryjne. Co ja mam > > napisać, ze chcę kolczyki, tylko śliczne? Ślicznych mam chyba 10 par, ale > potrzebne mi są inne. Trudno powiedziec jakie, śliczne :) Pójdź do miasta, upatrz sobie i potem opisz to w liście :) Ja tak zrobiłam, a potem podsunęłam list mojemu mężowi, żeby sprawdził, czy ewentualnych błędów nie ma ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: napisaliście list do Mikołaja? 13.12.06, 10:09 mika_p napisała: > A niespodzianka??? > Największą niespodzianką w tym wszystkim jest to, że się mnie słucha i kupuje to, co mi się spodoba - bo ja bardzo wybredna jestem. :-)) Odpowiedz Link
polsilver Re: napisaliście list do Mikołaja? 13.12.06, 18:44 Może napiszę, choć życzenia mam zdecydowanie nie materialne. Takie też spełnia? Jak tak to zapodajcie (podoba mi się ostatnio to słówko) adresik. Pozdrufka Odpowiedz Link
moooni Re: napisaliście list do Mikołaja? 13.12.06, 19:22 polsilver napisał: > Może napiszę, choć życzenia mam zdecydowanie nie materialne. Takie też spełnia? > > Jak tak to zapodajcie (podoba mi się ostatnio to słówko) adresik. Takie życzenia spełnia przede wszystkim :) święty_mikolaj@laponia.hehehe Odpowiedz Link
roman_j Re: napisaliście list do Mikołaja? 13.12.06, 20:15 moooni napisała: > święty_mikolaj@laponia.hehehe Ciekawa domena. Myślałem, że Laponia leży w Finlandii i ma domenę ".fi" ;-)) Odpowiedz Link
polsilver Re: napisaliście list do Mikołaja? 14.12.06, 13:40 Zaraz napiszę i będę czekał na efekty Pozdro Odpowiedz Link