moooni 27.06.03, 12:47 ...odbierz poczte z gazetowego adresu :)) -- Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia dyr.: Moooni, prof. h.c. CUD moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinch Re: Pinch... 27.06.03, 12:58 moooni napisała: > ...odbierz poczte z gazetowego adresu :)) OK. przed 14ta wysle maila, ze "FR" zglasza wymieniona kwote :) Ps. ok 13.30 bede "w terenie", ale chyba nic sie nie stanie, jesli sie troche spoznilbym...;-) Odpowiedz Link
pinch poprawka 27.06.03, 13:02 A niech to myslalem ze termin ubiega jutro... Bede wiec zmuszony wyslac ok 13.20... Pasuje? :-) Odpowiedz Link
naka Re: prosba !!! 27.07.03, 14:30 Czy mozesz mi podac jak najszybciej dokładny adres dentystki z Jana Pawła łacznie z nazwiskiem. Wyslij mi na konto gazetowe bo pewnie nazwiska nie bedziesz chciał tu ujawnic !!! PILNE !!!! Naka. Odpowiedz Link
roman_j Re: prosba !!! 28.07.03, 10:16 pinch napisał: > B. Przybysz > ul. JP II 74/66 > tel. 365-95-65 Może ja też skorzystam. :-)) Odpowiedz Link
pinch Re: prosba !!! 28.07.03, 10:46 roman_j napisał: > Może ja też skorzystam. :-)) A proszę Cie bardzo :-) Ps. Niniejszym oswiadczam, ze w zaden sposob nie jestem spokrewniony z wymieniona pania lekarz i z podania jej adresu nie czerpie zadnych korzysci finansowych. Jak rowniez nie dostaje prowizji "od zęba" ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: prosba !!! 28.07.03, 11:46 pinch napisał: > roman_j napisał: > > > Może ja też skorzystam. :-)) > > A proszę Cie bardzo :-) > Ps. Niniejszym oswiadczam, ze w zaden sposob nie jestem spokrewniony z > wymieniona pania lekarz i z podania jej adresu nie czerpie zadnych korzysci > finansowych. Jak rowniez nie dostaje prowizji "od zęba" ;-) Ale może przynajmniej dostaniesz gratis znieczulenie, jeśli zajdzie taka potrzeba. ;-)) Odpowiedz Link
pinch Re: prosba !!! 28.07.03, 11:55 roman_j napisał: > Ale może przynajmniej dostaniesz gratis znieczulenie, jeśli zajdzie taka > potrzeba. ;-)) Nie umiem sie przymawiac o podarki w stosunku do kobiet ;-) Kiedys kupujac obecny samochod powiedzialem sprzedajacej dziewczynie, ze milym zwyczajem jest to, ze zawsze dostaje jakies prezenty ;-)) Ona odrzekla: "to musi pani dyrektor zadecydowac". A pani dyrektor okazala sie uroczą brunetką i zamiast o podarkach zaczalem cos "ględzić" w stylu "wplyw monsunów na rozwoj kolarstwa w Chinach"... ;-) Odpowiedz Link