beduinka 13.05.04, 17:40 jeśli chcecie, bym dodała jakiś wątek do działu polecane na górze - to proszę o propozycje - musi to być jednak wątek starszy, tj. taki, który nie znajduje się na pierwszej stronie naszego forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ijaw Re: DZIAŁ POLECANE 10.08.04, 21:41 Dziękuję za zaproszenie do forum. Krąg muzułmanów jest mi znajomy, ponieważ od kilkunastu lat mam przyjaciół wyznających islam, nowy rok witałam w ich gronie, bardzo zróżnicowanym, pakistańsko-syrjsko-angielsko-polskim. Beduinko, ośmielam się tutaj złożyć link do mojego forum, Dyskryminacja Rasowa. Czas niespokojny politycznie jest zarzewiem do nienawiści w stosunku do Arabów, z czym spotykam się w czasie pogawędek na czatach. W związku z czym wydaje mi się, że osoby odwiedzające Twoje forum będą mogły podzielić się uwagami na ten temat. Jeśli oczywiście będą miały ochotę. Chcę by ludzie nie oceniali świata arabskiego jednoznacznie przez pryzmat nieodpowiedzialnych wodzów. A w każdym razie bardzo niepokoi wzburzenie idące nie w tym kierunku. Beduinko, proszę Cię o przyzwolenie na umieszczenie linka do mojego forum. To forum jest przeurocze, zajrzę i będę zaglądać, dziękuję, za przyjęcie mnie tutaj. Pozdrawiam. Ijaw --- Przyjaciele ludzi zapraszam Odpowiedz Link
gajasirocco Re: DZIAŁ POLECANE 11.08.04, 09:08 Gorąco popieram umieszcenie w/w linka i rozpoczęcie rozmów na tematy dyskryminacji rasowej Odpowiedz Link