absztyfikant 06.07.07, 19:34 www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/ Z lenistwa czy z braku argumentow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axisofevil Po co wycinać! 06.07.07, 21:11 Właśnie obejrzałem ten filmik. Ale nie zgadzam się ze zdaniem, że ci, którzy zapominają o przeszłości, zmuszeni są ją powtarzać. Inni wyręczą ją, żeby nie została powtórzona. A są tacy, którzy pamiętają, co znaczy zrównywanie nacjonalizmu narodu ciemiężonego z nacjonalizmem narodu panującego. Dlatego dobrze wiedzą, że David Horowitz Freedom Center na pewno nie jest centrum wolności - takiej wolności, o jaką inni gotowi są walczyć wbrew tobie i innym tobie podobnym. Po prostu, najbardziej lapidarnie rzecz ujmując: nie licz na to, że ktoś tu kiwnie palcem za twoją sprawę. Jeśli przed groźbą ludobójstwa ostrzega mnie pies łańcuchowy tych, którzy palą fosforem irackich cywilów, to dla mnie niech go szlag trafi! Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Po co wycinać! 06.07.07, 22:03 Inti mafisz mukh >Po prostu, najbardziej lapidarnie rzecz ujmując: nie licz na to, >że ktoś tu kiwnie palcem za twoją sprawę. Odpowiedz Link