saalwa 07.12.03, 19:02 Odłuz mi prosze ten nikap, ja juz gadałam z męzem i w ym tygodniu po niego przyjade :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: do beduinki 08.12.03, 08:59 Nikap czeka na Ciebie- zapraszam do Karawanseraju (może tym razem razem z mężem?)Pozdrawiam Odpowiedz Link
amar_sina pytanie o wtorek 12.12.03, 19:29 Witaj Beduinko, czy moglabys przypomniec gdzie odbedzie sie spotkanie z przedstawicielami Izraela i Palestyny... O ile dobrze pamiętam to będzie ono 16 grudnia o 16:30.... Pozdrawiam, miłego weekendu:) Odpowiedz Link
beduinka Re: do beduinki 12.12.03, 22:52 Oto szczegóły...jeśli chesz, to możesz takie info powiesić u siebie na uczelni Koło Naukowe Arabistów serdecznie zaprasza na dyskusję panelową pt. "Nowe próby rozwiązania konfliktu izraelsko-palestyńskiego. Szansa czy utopia?" Sala konferencyjna Centrum Informatycznego UW 16 grudnia o godz. 16:30 W dyskusji będą uczestniczyć: Prof. Jerzy Jedlicki, Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk Dr Hatif al-Janabi, Zakład Arabistyki i Islamistyki Uniwersytetu Warszawskiego Red. Konstanty Gebert, "Gazeta Wyborcza", "Midrasz" Odpowiedz Link
amar_sina Re: do beduinki 12.12.03, 23:55 Ok, dzieki za info.. zrobie co w mojej mocy:) Ps.Zdaje mi sie ze juz wiesz kim jestem...;) Odpowiedz Link
amar_sina Re: do beduinki 13.12.03, 19:47 ojeeej.. jak mi sie milo zrobilo:))) sprobuje zlapac cie we wtorek i dopelnic formalnosci:) do zobaczenia:) Odpowiedz Link
beduinka Re: do beduinki 13.12.03, 21:47 miło mi to słuszeć...w takim razie do zobaczenia we wtorek Odpowiedz Link