raja1 22.12.03, 23:19 Tak sie zastanawialam czy szukasz sobie meza wsrod arabow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Beduinko 22.12.03, 23:35 raja1 napisała: > Tak sie zastanawialam czy szukasz sobie meza wsrod arabow? Rajo jeden!!!!! Bój sie Boga!!! Takie pytanie!!!!;) PS brawo dla odwaznej:) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Beduinko 23.12.03, 00:03 Zastanawiaj się w domowych pieleszach, a nie na ogólnym forum! Odpowiedz Link
raja1 Re: Beduinko 23.12.03, 20:58 Sorry ale nie wiem o co chodzi. Serio. Jesli ktos sie interesuje taka kultura to i moze interesuje sie tez ludzmi o podobnej mentalnosci. Nie wiem co jest w tym niestosownego? Odpowiedz Link
buggi Re: Beduinko 24.12.03, 09:43 niestosowne bylo Twoje pytanie, Rajo. Ciut osobiste. Fascynacja inna kultura oznacza fascynacje ludzmi w niej i podlug tejze wzorców zyjacych i niekonieczie musi isc w parze z szukaniem sobie w niej partnera. Nie musi, ale moze. I to nie jest bynajmniej niestosowne. To calkiem normalne. Odpowiedz Link
raja1 Re: Beduinko 27.12.03, 16:48 Poczekam na Beduinke i ona to oceni. Zreszta to jest forum. A na forum porusza się różne tematy, nawet bardziej intymne i nie zaprzeczę, że są one najbardziej popularne. Odpowiedz Link
buggi Re: Beduinko 27.12.03, 18:52 raja1 napisała: > Poczekam na Beduinke i ona to oceni. Zreszta to jest forum. A na forum porusza > się różne tematy, nawet bardziej intymne i nie zaprzeczę, że są one najbardziej > > popularne. Nie odniose sie do Twojego postu Rajo, rowniez poczekam na Beduinke i niech ona sama zdecyduje, czy odpowiedziec na Twoje pytanie, czy nie. A moze czekajac na gospodynie opowiesz nam o swoim stanie cywilnym i zainteresowaniach. To interesujace przeciez. Odpowiedz Link
beduinka Re: Beduinko 28.12.03, 00:28 ja przychylam się do wypowiedzi przedmówców: to nie jest twoja sprawa Odpowiedz Link