nict1 ty nie czekaj! 05.06.03, 21:50 transoptor napisał: > CZEKAJĄ :) uciekaj albo gon hehehe :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 21:53 Ja już glassy przyniosłem i pod kotłem napaliłem. Ziiiiu(p)kę troszkę może pojemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 21:59 A co to znow GOLASY ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh zjawa z szuflady jestem 05.06.03, 22:04 hej, zaziukaliście całą Gazetę, szuflada nawet się zacina! :-) To przpełzłam tutaj. :-))))))))))))))))))))) sama napisałam w szufladzie: > Znictł nam Nict, szkoda > bo godzina jeszcze młoda > gdziesik musiał iść > bedziem same wino pić :-) > No i wypiłyśmy z Kendo, ale zaczęło się robić niebezpiecznie ciepławe, a my na werandzie nie mamy lodówki. widzę, że tu też się bąbelkowanie szykuje... to wam dorzucę swoje trzy grosze, znaczy się posta, bedzie bliżej do 6000. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:05 to takie angielskie szklankasy do szampanasy ;) Po wuziuuukaniu szampanasa zostają golasy Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:13 To otwieraj Transiku szampana, żeby Nictuś z nami toaścik chlapnął. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:17 mi też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:18 Ja juz wskoczylam, Uleczki i inne kochaneczki dawajta :)))))) Bedziem pic i szalec a potem........ spac :) bo jutro znow tzreba wstac :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:22 Bawcie sie ludkowie mili ja musze do swojej poscili :)))))))))))) I uglaskac swojego pzrytulanka ;-) dobrej nocki Wam zycze, usciski :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:29 kto mi naleje??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:30 Ziuuuuk Ulaleczko i zdrooffko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 05.06.03, 22:38 zdrooveczko Rzulwiku :)))) ziukowe też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 06.06.03, 00:12 transoptor napisał: > CZEKAJĄ :) na kolejny jubileusz, którego serduszkowo życzę PODUCHOWICZOM :) Gratuluję 6000, a nawet więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 06.06.03, 00:16 I ja życzę Szufladzie, tyle przegródek, saloników, pokoi... a nawet więcej ;) Ale najwięcej, to LISTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 06.06.03, 01:05 Bardzo miłe życzenia - oczywiście przyjmuję - serduszkowo dziękuję, a w spełnianiu życzeń liczę na pomoc Listopisów - Twoją też :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 07.06.03, 23:10 ludziska aż 6000 już mamy????:-)))) toć to super:-))))))))))))))))))))) wnoszę toast o następne 6000:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 16.08.03, 07:02 ...wprost ze słonecznej szampanii,najlepsze roczniki,w hurtowych ilościach i 10000 glasów,czekają na..........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 16.08.03, 07:14 :) nadstawiam glassa Transik :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 16.08.03, 10:32 Pozostaje mi zyczyc Wam hucznych obchodow w zdobywaniu kolejnego tysiecznika :))))) Wesolej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 16.08.03, 14:41 czy glassa też trzeba schłodzić;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 16.08.03, 18:42 Wiec pijmy na zdrowie panowie szwolerzerowie..A wiecie ze w australii to w kazdym barze mozna bylo zamowic lampke czerwonego szampana..wychodzilam wrzucic kartki do znajomych i wstepowalam na lampke szampana...mialam caly czas w australii szampanski humorek.. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 16.08.03, 18:51 wiec zapewne poczujesz sie dzis jak w Australii :) mala powtorka z rozrywki :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 17.08.03, 09:26 uwaga,każdy dostaje swoją butelczynę tego zacnego trunku i strzelamy na 3-4 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 17.08.03, 09:30 <gul, gul, gul> oj, wesoły dzionek sie dziś zapowiada;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 17.08.03, 09:38 ...a teraz szam-pański prysznic....szzszszzszszsszszsszsszszszsszsszszszszszsszssszszsszszszszszsszsszs zszsszszsszzszzzsszzsssszzzssszzzszzsszzzszzsz...ale was zapieniłem hi hi hi :)))gul,gul,gul :)))))))))))))))hi hi hi gul,gul :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 17.08.03, 09:39 hihihihihihiihih..... oj , Transik.... hihihihihihi... całe poduchy zalane;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 17.08.03, 09:40 transoptor napisał: > ...a teraz szam-pański > prysznic....szzszszzszszsszszsszsszszszsszsszszszszszsszssszszsszszszszszsszssz > s > zszsszszsszzszzzsszzsssszzzssszzzszzsszzzszzsz...ale was zapieniłem hi hi > hi :)))gul,gul,gul :)))))))))))))))hi hi hi gul,gul :))) żeby nie było, że sam się cieszysz :))) hi hi ha ha huhuhu hłełełe i ja robię pryszssssszzzssszzzszzsszzzszzszszsznic ze szamego-pana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 15:52 i coś specjalnie dla Was dziewczyny....SZAMPAN FRANCUSKI TRANSA:-))))))))))))))) pić, upijać się, nie żałować, taka okazja nie trafia się na codziennie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 16:18 ja tez poprosze o lamke szampanika, choc sie spoznilam ;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 16:49 no to i ja pzrylaczam sie do toastu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 17:43 pijemy za nastepne okraglosci.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 18:47 kendo napisała: > pijemy za nastepne okraglosci.:))))))))))))) kobiece rowniez?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 19:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > pijemy za nastepne okraglosci.:))))))))))))) > > kobiece rowniez?;-) a co ? kobiece okrągłosci nie są godne wypicia za nie????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 20:26 jtka napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > pijemy za nastepne okraglosci.:))))))))))))) > > > > kobiece rowniez?;-) > > a co ? kobiece okrągłosci nie są godne wypicia za nie????:-) no jasne, ze sa:) bez kraglosci nie byloby nas;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 13.04.04, 21:41 oj,niektorzy lubia takie Rubensowskie okraglosci tez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 14.04.04, 11:24 czy wiecie, ze nawet bez okazji mam ochote na zimnego szampana wtaki upalny dzien?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 14.04.04, 11:25 dziwna pora na szampana? poludnie, praca;-) ale co tam ja lubie spelniac swoje zachcianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 30.12.04, 22:18 czas juz przygotować i samej wypić;-)))) zaprawka przed jutrem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 30.12.04, 22:20 obiecałam soebie ,że dojdę dziś do tej pięknej cyferki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 30.12.04, 22:26 piję dziś do rana, a jutro poprawiam;-)))albo kaca leczę tym samym;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 31.12.04, 00:19 ...napiję się z Wami, za sukces, który jak zwykle przypięczętowała itusia :), za wytrwałość, pogodę ducha, za siłę Tego Forum, którą dają mu osoby tworzące jego jądro.A ponieważ szczęśliwym trafem, zdobycie kolejnego tysięcznika wypadło w wieczór przedsylwestrowy, życzę poduchowiczom szampańskiej, z odrobiną szaleństwa zabawy i oby każdy z nas, obudził się w Nowy Rok, nie z bólem głowy- lecz...nadzieją. Kocham Was. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 31.12.04, 00:48 transoptor napisał: > ...napiję się z Wami, za sukces, który jak zwykle przypięczętowała itusia :), > za wytrwałość, pogodę ducha, za siłę Tego Forum, którą dają mu osoby tworzące > jego jądro.A ponieważ szczęśliwym trafem, zdobycie kolejnego tysięcznika wypadł > o > w wieczór przedsylwestrowy, życzę poduchowiczom szampańskiej, z odrobiną > szaleństwa zabawy i oby każdy z nas, obudził się w Nowy Rok, nie z bólem głowy- > lecz...nadzieją. > > Kocham Was. dolanczam do twych zyczen i wierze,ze bedzie lepszy 2005 rok.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 31.12.04, 00:47 jtka napisała: > piję dziś do rana, a jutro poprawiam;-)))albo kaca leczę tym samym;-))) ;)) mowia,ze to dobry sposob, "bezebuba belzebubem zabic";)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: FRANCUSKIE BĄBELKI ODPOWIEDNIO SCHŁODZONE 31.12.04, 00:46 jtka napisała: > obiecałam soebie ,że dojdę dziś do tej pięknej cyferki;-) i dotrzymalas slowa.... szkoda,ze nie moglam towarzystwa dotrzymac:(( Odpowiedz Link Zgłoś