aniouek1 22.02.03, 19:50 "internetowej skrzynki pocztowej" A co wy na to? Pierwszy drzwi "skrzynki" otworzył Marucha1 w dniu 22.02.2003r. o godz. 18:57 Drugi przybył i list nadał: cpt.nemo Może być fajnie, bo możemy tu mieć taki swój własny, "szufladowy klub listowy" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marucha1 Re: księga meldunkowa użytkowników 22.02.03, 20:06 Pewnie,ze bede pisal.Ale musi mnie muza kopnac bo calowac to juz dawno przestala( Odpowiedz Link
aniouek1 przywołaj listem swoją MUZĘ ! 22.02.03, 20:53 aaaa - może Ty zacznij pisać, a ONA zacznie całować ? Odpowiedz Link
marucha1 Re: przywołaj listem swoją MUZĘ ! 22.02.03, 21:01 Aniouku,jak mnie muza cmoknie to sie nie opedzisz od moich listow.) Odpowiedz Link
aniouek1 czwarrty przydreprał rzulw !!! 22.02.03, 21:28 hura! dom żeby stać musi mieć 4 filary! cztery są świata strony i kąty też są 4! "skrzynce" już chyba żaden przechył nie zagraża?! Odpowiedz Link
dziewcynka jestem piąta :)) 24.02.03, 00:01 ale fajnie bo nie potseba snacków kupowac) Odpowiedz Link
nora7 Re: Moje 8 26.02.03, 12:53 Nie wiem czy odważę się kiedys napisać jakiś list, ale zaintrygowała mnie szuflada i jej mieszkańcy. Witajcie, jestem ósma./chyba powinnam zmienić nick/ Odpowiedz Link
chlopcyk :))))))))))))))))))))) 27.02.03, 23:00 Dziekuje Aniouku kochany))))))))))))))))))))) bede gsecny pa,pa)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 11 ...jeśli chcesz - JESTEŚ! 02.03.03, 17:09 i rozgość się w SZUFLADZIE I SALONIKU LISTOPISÓW Odpowiedz Link
aniouek1 12 - meduza4 .....witamy! witamy! 03.03.03, 14:49 rozgość się w SZUFLADZIE, zaglądaj do SALONIKU LISTOPISÓW i dokładaj na swój stosik liścik do liścika Odpowiedz Link
basilia Re: księga meldunkowa użytkowników 06.03.03, 22:10 Jejku, to ja tez poproszę o numer, bo mi się u Aniouka w szufladzie podoba. Basilia Odpowiedz Link
mrouh Re: księga meldunkowa użytkowników 06.03.03, 22:16 Co za pomysł, że też ja na to nie wpadłam wcześniej! Cud miód, raj na ziemi! Czy mogę być trzynasta, czy ktoś mnie ubiegł? Nie mogłam się doliczyć...Byłoby mi bardzo miło, bo urodziłam się w czwartek trzynastego i bardzo lubię i czwartki i trzynaste. Dziś jest czwartek i byłabym trzynasta. Mam jeszcze jeden argument: jestem najbardziej szufladową z listopisarek, jakie znam. Wcześniej byłam jedną z listopisarek, które nie nadążały z pisaniem do szuflady Aha, może być jeszcze taki argument, że mój nick jest KOTOWATY, a to by dobrze pasowało do TRZYNASTKI. To jak będzie? Odpowiedz Link
aniouek1 Mrouh, taaaak łaaadnie prosisz o tę 13-tkę :) 07.03.03, 01:50 ale - poczekaj chwilkę... KTOŚ myśli serduchem i może COŚ dobrego wymyśli ? mrouh napisała: > Co za pomysł, że też ja na to nie wpadłam wcześniej! > Cud miód, raj na ziemi! Miodzik na serce moje lejesz, a poprzez to i ziemię rajowi podobną czynisz - dziękuję, dziekuję Pozdrawiam trzunastkowo-czwartkową Mrouh'unie ) Odpowiedz Link
aniouek1 13 Mrouh :)) 07.03.03, 22:22 podziękuj Basilia'i ) Piszesz pięknie - czuj sie jak najlepiej w szufladowym królestwie Listopisów ) Odpowiedz Link
aniouek1 Basilia , a może by tak... na dobry początek.... 07.03.03, 01:42 sprawić Mrouh przyjemność? Tak ładnie prosi o ta 13-tkę.... Pooomyśl serduchem... możeby tak... zamienić się miejscami? Mrouh miałaby 13, a Ty 14 - też ładny aaaaaaaa i bardzo mi miło, że Ci się w szufladce podoba - rozgość się i czuj się jak najlepiej! Pozdrawiam )))))))))) Odpowiedz Link
basilia Re: Basilia , a może by tak... na dobry początek. 07.03.03, 12:19 Dziekuje za czternastkę. Cztery i jeden to pięć, a pięć to symetria. Pięć palców u dłoni, którymi tutaj do siebie samej stukam. No i do szuflady. Pozdrawiam z miejsca gdzie piękna wiosna Basilia Odpowiedz Link
aniouek1 14 - Basilia :)) 07.03.03, 22:26 dziekuję z bardzo miły gest i czuj się z nami jak najlepiej ) Basilia napisała: > Pozdrawiam z miejsca gdzie piękna wiosna Podzielisz się wiosną z Listopisami? z szufladowym pozdrowieniem ) Odpowiedz Link
mir-elka Jestem 17 !!!! 08.03.03, 02:45 Lubię siódemki, podobno to szczęśliwa liczba Witaj Aniouku ... Odpowiedz Link
aniouek1 samoobsługowa księga meldunkowa :-)) 08.03.03, 13:18 proszę, proszę - dla porządku meldować się po kolei )))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 20 - "przegródka szufladowa" dla MAURYCEGOxxl :) 10.03.03, 16:46 Witam serdecznie. Rozgość się i niech Ci będzie dobrze z nami Listopisami. W saloniku Listopisów możesz przyjaciół spotkać, kawką, herbatką się poczestować.. W saloniku SZEPTÓW nawet porozmawiać możesz - tylko może zapowiedz się wcześniej (wpisz kiedy bedziesz), żebyś sam ze sobą szeptać nie musiał ) Odpowiedz Link
meduza4 Re: księga meldunkowa użytkowników 11.03.03, 10:10 Melduje sie na rozkaz! A ja chyba grype zlapalam, bo cos taka polamana jestem i nic mi sie pisac nie chce(( Odpowiedz Link
aniouek1 Meduzo4 - wygrzej się:)))))) 11.03.03, 11:54 słoneczko tak slicznie świeci i z pewnościa grypisko przepędzi ) meduza4 napisała: > Melduje sie na rozkaz! > A ja chyba grype zlapalam, bo cos taka polamana > jestem i nic mi sie pisac nie chce(( Piszesz "na rozkaz" - jaki rozkaz? to zaproszenie było i jest bezustanne ) Jak Ci się pisac nie chce, to może poczytaj troszkę? Rozejrzyj sie w szufladce? Poznaj nowych Listopisów. Niektórzy - jak widzisz - mają "przegródki z cyfrowym zamkiem błyskawicznym" )))) Odpowiedz Link
meduza4 Re: Meduzo4 - wygrzej się:)))))) 11.03.03, 12:45 aniouek1 napisała: > Piszesz "na rozkaz" - jaki rozkaz? to zaproszenie było i jest bezustanne ) Pisze "na rozkaz" bo ja mam we krwi wojskowa dyscypline)) > Jak Ci się pisac nie chce, to może poczytaj troszkę? Rozejrzyj sie w szufladce? > Wlasciwie to ostatnio tylko spac mi sie chce(( > Poznaj nowych Listopisów. Niektórzy - jak widzisz - mają "przegródki z cyfrowym > > zamkiem błyskawicznym" )))) Cyfrowy zamek blyskawiczny??? A to ci dopiero... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Meduzo4 - wygrzej się:)))))) 13.03.03, 19:31 baaaaaaaardzo mnie martwi Twój "brak słów" buuuuuuuuuu (((((((((((((((((((((( może spotkamy sie kiedyś w saloniku "szeptów"? podaj dzien i godzinę - proszę Pozdrawiam Odpowiedz Link
baps Re: księga meldunkowa użytkowników 11.03.03, 12:51 Proszę o miejsce na moje listy. Odpowiedz Link
aniouek1 22 szufladowa przegródka z cyfrowym zamkiem 15.03.03, 03:58 błyskawicznym czeka........na Kogo czeka? Odpowiedz Link
list_7 Re: na kogoś z daleka 29.03.03, 15:46 nict1 napisał: > bo dlugo czeka zaczeka, zaczeka, wcale nie ucieka Odpowiedz Link
kendo Re: ksiega meldunkowa uzytkownikow 29.03.03, 17:59 Witajcie Mili Przybylam na zaproszenie Nicta1. Milutko i cieplutko tu u Was. Zajrze jeszcze do Was....PA;....... Odpowiedz Link
aniouek1 22- Kendo 30.03.03, 00:42 Kendo masz własną przegródkę szufladową na swoje listy dla świata Odpowiedz Link