nict1 26.03.03, 18:14 Aniouku, Mrouh i Marucha1 sprawdźcie @ i...może się uśmiechniecie? p.s. kto chce niech się upomni o przesyłkę z uśmiechem i śpiewem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 dziękuję za @ 26.03.03, 23:26 są śmieszne, radosne i ten śpieeeeeeeeeeew ))))))))))))) Odpowiedz Link
nict1 Mrouh dziękuję za @ :))))))))) 27.03.03, 08:08 na pewno odpowiem, ale troche później p.s. przepraszam, że nie natychmiast, ale mój czas goni czas Odpowiedz Link
elp1 Re: PO C Z T A @@@@@@@@@@@ 27.03.03, 11:05 a ja też mogę prosić o uśmiech i śpiew? Odpowiedz Link
marucha1 Re: PO C Z T A @@@@@@@@@@@ 27.03.03, 15:08 Dzieki Nictus!Pyszczek mi sie usmiechnal. Odpowiedz Link
nict1 Re: Nict1- MASZ @ (ntxt) 28.03.03, 13:03 wczoraj też wyslalem @ przepraszam ze tylko taka, ale poprawie sie tylko nie wiem kiedy Odpowiedz Link
aniouek1 Mrouh dziękuję za @ 30.03.03, 01:18 bardzo miłe Aniołki ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
elp1 Nict1 dziekuję za @ 31.03.03, 15:58 niestety, nie mam się czym w tej chwili zrewanżować Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 poszukajcie może znajdziecie @@@@@@@@ 31.03.03, 21:55 Żaluję ale dziś nie moge zostać w szufladzie na dłużej (((( Pozdrawiam ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Aniouku jutro się zamelduję p.s. Mrouh należą mi się baty Nie zdążyłem ((((((((((((( Odpowiedz Link
aniouek1 dziekuję NADAWCOM za @@ 31.03.03, 22:18 nict1 napisał: > Żaluję ale dziś nie moge zostać w szufladzie na dłużej (((( nic nowego > Pozdrawiam ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ja także > Aniouku jutro się zamelduję spróbuj NIE! Odpowiedz Link
nict1 Marucha1 !!!!!!!!!!!!!! 01.04.03, 17:41 Nie wiem czy dzisiejszy e-mail dostałeś bo jakieś dziwne komunikaty z gazety odbieram. Nie chce przesyłać ponownie jeśli bez potrzeby żeby Ci skrzynki nie zapychać. Zostaw wiadomość: dostałeś czy nie? Odpowiedz Link
marucha1 Re: Marucha1 !!!!!!!!!!!!!! 01.04.03, 22:09 Dostalem Twoj mail.Dzis nie bede mogl Ci odpisac.Przepraszam.Odpisze napewno. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
nict1 Re: Marucha1 !!!!!!!!!!!!!! 02.04.03, 12:04 marucha1 napisał: > Dostalem Twoj mail.Dzis nie bede mogl Ci odpisac.Przepraszam.Odpisze napewno. Dziękuje za potwierdzenie. Z odpisywaniem sie nie pali. Nie masz za co przepraszać. Jak nie odpiszesz, świat się nie zawali, ale byłoby miło > Pozdrawiam serdecznie. i ja Odpowiedz Link
aniouek1 List_7 i Elp1 potwierdzcie odbiór @@ 01.04.03, 21:09 jest jakis problem z Wasza poczta Odpowiedz Link
lastka Re: Cześć nictusiu:)) 02.04.03, 14:52 I ja też chcę!!!! (lastka co w ciemnym lesie zabłądziła) Odpowiedz Link
nict1 Re: Cześć Lastka:)) 04.04.03, 09:24 lastka napisała: > > I ja też chcę!!!! coś konkretnego czy cokolwiek hehehe > (lastka co w ciemnym lesie zabłądziła) i w szufladzie się znalazła hehehe Odpowiedz Link
lastka Re: Cześć Nictusiu:)) 04.04.03, 15:14 nict1 napisał: > lastka napisała: > > > > > I ja też chcę!!!! > coś konkretnego czy cokolwiek hehehe ej cokolwiek byle śmieszne, bo już dosyć smutków ) > > > (lastka co w ciemnym lesie zabłądziła) > i w szufladzie się znalazła hehehe Odpowiedz Link
nict1 Lastka :)) 04.04.03, 19:08 poszukam, obiecuję i coś specjalnego znajdę, a jak znajdę to wyślę Jak mnie tu znalazłaś? Odpowiedz Link
kendo Re:Marucha 06.04.03, 11:57 dziekuje za @ odpowiedz. Zapraszam cieplutko. PA;..PA;.... Odpowiedz Link
kendo Re: PO C Z T A @@@@do ANIOUECZKA 09.04.03, 21:45 Aniouek,a gdzie Twoja skrzyneczka? Dziekuje za swoja ,swietnie ,ze spodobal Ci sie pomysl Nick-ta. Czy moze chcesz pozostac w tej przegrodce? Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 Re: PO C Z T A @@@@do ANIOUECZKA 11.04.03, 22:32 kendo napisała: > Aniouek,a gdzie Twoja skrzyneczka? Dziekuje za swoja ,swietnie ,ze spodobal > Ci sie pomysl Nick-ta. > Czy moze chcesz pozostac w tej przegrodce? > Pozdrawiam Kendo widze, ze Ty takze pytasz, bo Nict to mnie juz zamecza o ta moja skrytke. Ciekawa jestem czy tam cokolwiek wpadac bedzie? Odpowiedz Link
marucha1 Re: PO C Z T A @@@@do ANIOUECZKA 11.04.03, 22:34 aniouek1 napisała: > kendo napisała: > > > Aniouek,a gdzie Twoja skrzyneczka? Dziekuje za swoja ,swietnie ,ze spodoba > l > > Ci sie pomysl Nick-ta. > > Czy moze chcesz pozostac w tej przegrodce? > > Pozdrawiam > > Kendo widze, ze Ty takze pytasz, bo Nict to mnie juz zamecza o ta moja skrytke. > > Ciekawa jestem czy tam cokolwiek wpadac bedzie? Pewnie.Chocby JA Odpowiedz Link
kendo Re: PO C Z T A @@@@do ANIOUKA 20.04.04, 10:43 POMOCY!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! ANIOUECZKU ZAJZYJ DO SKRZYNECZKI.... musze zaraz w droge i czekam... Dziekuje... Odpowiedz Link