aussilass 15.09.06, 20:33 Czy ktoś może polecić dobrego hydraulika ?? Będę wdzięczna…))plz plz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: hydraulik 15.09.06, 20:50 Ma być dobry i tani, czy dobry? Dobrego mogę polecić, ale tani, nie jest. Odpowiedz Link
aussilass Re: hydraulik 15.09.06, 23:46 a czy właściwie istnienie tani i dobry? Byłoby super OK... a co znaczy "tani, nie jest" Chyba muszę wymienić uszczelki...tak przynajmniej mi sie wydaje. Dzięki Odpowiedz Link
aussilass Re: hydraulik 18.09.06, 20:45 chyba nawet drogi hydraulik nie istnieje...szkoda ((( I need him bad.... Odpowiedz Link
jan-w Re: hydraulik 18.09.06, 20:46 Zapomniałem, przepraszam. Już ci wysyłam na pocztę gazetową Odpowiedz Link
agatka_s Re: hydraulik 06.11.06, 13:00 hydraulika konkretnego nie polece, ale moge patent. Jak u mnie rurka wypadla, to zadzwonilam do Spoldzielni i zapytalam o kontakt do ichniejszego Hydraulika "firmowego"-dali, pan przyszedl (bo akurat byl "na budynku"), zrobil co mial zrobic, wzial 10 zl i po sprawie. A tez bylam jak dziecko we mgle... Odpowiedz Link