mamusia89 24.02.10, 10:18 Hej dziewuszki! :) Dziś zaczynam dietę kopenhaską. A że samemu jest głupio to piszcie! Razem zawsze raźniej :P :) Czekam ! :* Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 24.02.10, 21:54 Witam, ja również dziś zaczęłam, nie jest źle choć szpinak ledwo zjadłam i strasznie mi burczy w brzuchu, najgorzej, że ja nie mogę spać jak jestem głodna.....fajnie, że nie jestem sama:) Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 09:41 No szpinak nie jest zbyt dobry, no ale cóż.. musimy wytrzymać. Ja jak na razie się dobrze czuje.:) Mam nadzieje że tak zostanie:) Odpowiedz Link
martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 09:44 Hej, ja dziś czuję mniejszy głód niż wczoraj, ogólnie jest ok tylko te dni mi się żbliżają....nie mam jeszcze wagi w weekend jadę kupić ale mam nadzieję, że jak coś schudnę to będzie widać po ciuchach. Po wielkanocy wracam do pracy i mam nadzieję wejść w swoje ciuchy sprzed ciąży a sporo przytyłam i najbardziej chciałabym brzucha zgubić a ty już stosowałaś może wcześniej tą dietę? Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 10:31 Nie jeszcze nigdy. Teraz pierwszy raz:) Ja tez chciałabym schudnąć, bo po ciąży mi taki brzuch został. A w kwietniu jadę na wesele do kuzyna i chciałabym zmieścić się w jakąś fajną sukienkę:P:) Odpowiedz Link
4coke Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 13:55 Jestem po raz pierwszy na tym forum. Diete stosowalam juz wczesniej zawsze z dobrym rezultatem 7 kg w dol. Zaczynam od jutra, ciesze sie ze sa inne dziewczyny,bo ostatnio bylo tu pusto. Juz myslalam ze tylko ja jestem tak zdezperowana chcac stosowac taka diete. Tylko ona na mnie dziala i motywuje do dalszej pracy. Jestem dobrej mysli, mam nadzieje ze wytrwam, zwlaszcza ze sloneczko ladnie swieci i juz czuje w powietrzu powiew wiosny. Odpowiedz Link
edytka8080 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 08.03.10, 15:32 witam! ja a tej diecie schudłam 20kg i pklus gimnastyka skakanka Odpowiedz Link
martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 26.02.10, 09:11 Cześć dziewczyny, ja dziś w nocy popełniłam przestępstwo zjadłam łyżkę kukurydzy w puszcze bo musiałam wsiąść tabletkę na ból brzucha i nie chciałam tego robić na pusty żołądek. Ogólnie czuję się dobrze tylko dostałam okres i boli mnie brzuch ale czuję się lekko - jutro jadę kupić wagę a jak u was obserwujecie już jakieś zmiany? zastanawiam się nad zastąpieniem szpinaku brokułami bo jest on dla mnie nie do przełknięcia..... Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 27.02.10, 11:21 no hej:) jest dziś 4 dzień.. nie mogę się doczekać do 13-stego ;p U mnie dobrze. Dobrze się czuje i schudłam 2kg :D wczoraj trochę burczało mi w brzuchu ale przeszło po jakimś czasie :) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 27.02.10, 16:44 Dziewczyny a poza tą dietą to ćwiczycie jeszcze? Odpowiedz Link
martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 27.02.10, 18:16 Hej,myślałam o tym, żeby ćwiczyć ale jakoś ciut słabo się czuję, właśnie jem kolację owoce z puszki wypłukałam z soku i polałam jogurtem. Trochę mnie martwi,że słabo się czuję dziś o mało nie wjechałam w kobitkę jakoś mi się w głowie zakręciło jak samochodem jechałam - może dlatego , że ja codziennie jakieś batoniki wcinałam i pewnie cukru mi brakuje... Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 28.02.10, 07:55 Ja to z chęcią zjadłabym sobie coś dobrego..bo te jedzenie mnie już brzydzi.:( :( a to jeszcze 9 dni....:/ :( Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 01.03.10, 12:53 Dziewczyny co tam u was??? Nic nie piszecie.... :( Odpowiedz Link
martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 01.03.10, 17:20 Już piszę:))) no więc u mnie dobrze ale wprowadziłam niestety małe modyfikacje bo strasznie mnie ssało i w głowie mi się kręciło, trzymam się jadłospisu i godzin ale zjadłam wczoraj i dziś pomarańcza zamiast marchewki bo ja nie mogę żyć bez owoców i napiłam się soku wyciskanego z marchwi, narazie schudłam 2 kilo mam nadzieję, że jeszcze pójdzie choć mam okres więc czuję się ogólnie napompowana ale z każdym dniem mniej głoda i to mnie cieszy:) Odpowiedz Link
mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 01.03.10, 17:29 A u mnie na odwrót... głodna jestem, burczy mi w brzuchu i z chęcią zjadłabym jakąś kanapkę ale na razie się powstrzymuje.. Odpowiedz Link