Dodaj do ulubionych

ZACZYNAMY!!!!!!!!!!

24.02.10, 10:18
Hej dziewuszki! :)
Dziś zaczynam dietę kopenhaską. A że samemu jest głupio to piszcie! Razem
zawsze raźniej :P :) Czekam ! :*
Obserwuj wątek
    • martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 24.02.10, 21:54
      Witam, ja również dziś zaczęłam, nie jest źle choć szpinak ledwo zjadłam i strasznie mi burczy w brzuchu, najgorzej, że ja nie mogę spać jak jestem głodna.....fajnie, że nie jestem sama:)
      • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 09:41
        No szpinak nie jest zbyt dobry, no ale cóż.. musimy wytrzymać. Ja jak na razie
        się dobrze czuje.:) Mam nadzieje że tak zostanie:)
        • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 09:42
          A jak u Ciebie?? Pozdrowionka :)
        • martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 09:44
          Hej, ja dziś czuję mniejszy głód niż wczoraj, ogólnie jest ok tylko te dni mi się żbliżają....nie mam jeszcze wagi w weekend jadę kupić ale mam nadzieję, że jak coś schudnę to będzie widać po ciuchach. Po wielkanocy wracam do pracy i mam nadzieję wejść w swoje ciuchy sprzed ciąży a sporo przytyłam i najbardziej chciałabym brzucha zgubić a ty już stosowałaś może wcześniej tą dietę?
          • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 10:31
            Nie jeszcze nigdy. Teraz pierwszy raz:)
            Ja tez chciałabym schudnąć, bo po ciąży mi taki brzuch został. A w kwietniu jadę
            na wesele do kuzyna i chciałabym zmieścić się w jakąś fajną sukienkę:P:)
            • 4coke Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 25.02.10, 13:55
              Jestem po raz pierwszy na tym forum. Diete stosowalam juz wczesniej zawsze z
              dobrym rezultatem 7 kg w dol. Zaczynam od jutra, ciesze sie ze sa inne
              dziewczyny,bo ostatnio bylo tu pusto. Juz myslalam ze tylko ja jestem tak
              zdezperowana chcac stosowac taka diete. Tylko ona na mnie dziala i motywuje do
              dalszej pracy. Jestem dobrej mysli, mam nadzieje ze wytrwam, zwlaszcza ze
              sloneczko ladnie swieci i juz czuje w powietrzu powiew wiosny.
              • edytka8080 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 08.03.10, 15:32
                witam! ja a tej diecie schudłam 20kg i pklus gimnastyka skakanka
    • martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 26.02.10, 09:11
      Cześć dziewczyny, ja dziś w nocy popełniłam przestępstwo zjadłam łyżkę kukurydzy
      w puszcze bo musiałam wsiąść tabletkę na ból brzucha i nie chciałam tego robić
      na pusty żołądek. Ogólnie czuję się dobrze tylko dostałam okres i boli mnie
      brzuch ale czuję się lekko - jutro jadę kupić wagę a jak u was obserwujecie już
      jakieś zmiany? zastanawiam się nad zastąpieniem szpinaku brokułami bo jest on
      dla mnie nie do przełknięcia.....
    • martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 26.02.10, 17:33
      dziewczyny no co tam żyjecie?????
      • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 27.02.10, 11:21
        no hej:) jest dziś 4 dzień.. nie mogę się doczekać do 13-stego ;p
        U mnie dobrze. Dobrze się czuje i schudłam 2kg :D wczoraj trochę burczało mi w
        brzuchu ale przeszło po jakimś czasie :)
        Pozdrawiam!!
        • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 27.02.10, 16:44
          Dziewczyny a poza tą dietą to ćwiczycie jeszcze?
          • martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 27.02.10, 18:16
            Hej,myślałam o tym, żeby ćwiczyć ale jakoś ciut słabo się czuję, właśnie jem kolację owoce z puszki wypłukałam z soku i polałam jogurtem. Trochę mnie martwi,że słabo się czuję dziś o mało nie wjechałam w kobitkę jakoś mi się w głowie zakręciło jak samochodem jechałam - może dlatego , że ja codziennie jakieś batoniki wcinałam i pewnie cukru mi brakuje...
            • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 28.02.10, 07:55
              Ja to z chęcią zjadłabym sobie coś dobrego..bo te jedzenie mnie już brzydzi.:(
              :( a to jeszcze 9 dni....:/ :(
              • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 01.03.10, 12:53
                Dziewczyny co tam u was??? Nic nie piszecie.... :(
                • martowinka Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 01.03.10, 17:20
                  Już piszę:))) no więc u mnie dobrze ale wprowadziłam niestety małe modyfikacje bo strasznie mnie ssało i w głowie mi się kręciło, trzymam się jadłospisu i godzin ale zjadłam wczoraj i dziś pomarańcza zamiast marchewki bo ja nie mogę żyć bez owoców i napiłam się soku wyciskanego z marchwi, narazie schudłam 2 kilo mam nadzieję, że jeszcze pójdzie choć mam okres więc czuję się ogólnie napompowana ale z każdym dniem mniej głoda i to mnie cieszy:)
                  • mamusia89 Re: ZACZYNAMY!!!!!!!!!! 01.03.10, 17:29
                    A u mnie na odwrót... głodna jestem, burczy mi w brzuchu i z chęcią zjadłabym
                    jakąś kanapkę ale na razie się powstrzymuje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka