Dodaj do ulubionych

20 kilo mniej

24.12.05, 11:59
sama nie przechodziłam tej diety( choc mam zamiar na feriach) ale z cala
odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze jest fantastyczna, nie wiem czy dla
wszystkich jednakowo ale moj brat pozbył sie w ciagu 2 tygodni 20 kilogramow,
był dosc otyły, przytył bardzo po wyjezdzie za granice no i rozpoczał diete
kopenhadzka efekty sa zadziwijajace, owiem wiecej dieta mimo ze dosc
radykalna pozwoliła mu odzyskac zdrowie bo przed dieta miał problemy, nie
wskazane było dalsze przybieranie na wadze, sama napeno ja rozpoczne zrobie
to na feriach bo nie wiem czy w czasie szkoły wytrwałabym,mam zamiar w czasie
jej trwania cwiczyc9 skakac na skakaknce, bo sport omoze i wzmocni efekt,
acha zapomniałabym przegladajac niektore wypowiedzi zauwazyłam jeden ciekjawy
wpis nawet nie pamietam dokładnie kogo w kazdym razie jesli chodzi o
niszczenie miesni to widziałam kiedys w telewizji wywiad z człowiekiem ktory
ze sportem i dietami ma na cdzien doczynieia mowił ze kazda dieta powinna byc
oprta na cwiczeniach bo wtedy nie ubywa nam tkanki miesniowej ale ubywa nam
to czego chcemy sie pozbyc no to tyle powodzenia i trymajcie kciuki
Obserwuj wątek
    • joanmarie Re: 20 kilo mniej 04.01.06, 22:14
      Ja bym jednak na Twoim miejscu darowała sobie ćwiczenia. Będziesz wykończona
      samą dietą i łatwiej się złamiesz. Ja też jej nie próbowałam jeszcze, ale
      może... Na razie rozważam różne warianty. Bo nie jest to zdrowa dieta, dużo na
      jej temat mozna znaleźć nie tylko na forum gazety. Ja też schudłam ponad 20 kilo
      na diecie 1000 kcal i nawet przy tej diecie wysiłek nie był wskazany.A dieta
      kopenhadzka to dieta 600 kcal. (Dodam, że kobieta normalnie spala 2000 kcal
      dziennie, a nawet więcej.) Co najwyżej spacer lub jazda na rowerze. Natomiast po
      zakończeniu diety jak najbardziej ruch będzie wskazany, aby utrzymać wagę.
      Podejrzewam , że ten sportowiec myślał o innych dietach, nie tak restrykcyjnych.
      Diety dla sportowców sa ułóżne nieco inaczej niż dla tych, którzy szybko chcą
      się pozbyć kilogramów. Pozdrawiam!
      • ozna Re: 20 kilo mniej 05.01.06, 12:08
        Nawet jak będziesz chciała to nie będziesz mogła ćwiczyć, będzie ci siękręciło
        w głowie i ogólnie będziesz osłabiona.

Kurcze 20 kilo ???? Naprawdę???

A a ja w końcu nie wiem czy ta dieta jest dobra czy nie oglądałam program TVN
        STYLE - Miastop kobiet gdzie dietę tę propagowała Pani z Instytutu żywienia -
        która często wypowaiada się w kwestiach diet na wszystkich programach
        (przepraszam nazwiska nie pamiętam) odchudzały się wtedy prowadzące i schudły
        coś ok. 6-kilo.
        Ja 3 lata temu byłam na tej dieci w ciągu tygodnia schudłam 6 kilo, w drugim
        waga stanęła ( a w dodatku zaszłam w ciążę :))) ) uwaga czytałam na różnych
        forach- że dość często się to zdarza ...
        Teraz jestem czwarty dzień na dieci i na razie czuję się dobrze nawet w głowie
        mi się nie kręci, ile schudłam nie wiem bo nie mam wagi :)), ale już widzę, że
        spódnice są luźniejsze, poza tym postanowiłam, że wreszcie schudnę po tej ciązy
        bo już nie mogę na siebie patrzeć... A tak naprawdę to ja wierzę tylko w tę
        dietębo na żadnej innej nigdy nie schudłam, a moja znajoma schudła stosując tę
        dietę 3 lata temu - nie wiem jak długo ale podejrzewam, że nigdy nie wróci ła
        do poprzedniego stylu jedzenia i chociaż była niezłym grubaskiem, to teraz
        mając lat coś ok 50 - wygląda najlepiej w życiu.

Ja walczę ..pozdrawiam
        • nebraska22 Re: 20 kilo mniej 16.01.06, 09:30
          Hej Ja parę lat temu wróciłam ze stypendium w stanach z 25 kg nadwagą!!!
          okropność. Powiem szczerze że nie stosowałam żadnej diety poprostu nie jadłam
          (czasem owoce warzywa) biegałam wszędzie chodziłam pieszo i piłam wodę W ciagu
          3 miesięcy z 85 kg zeszłam ndo 75 potem 70 a nawet 65. Teraz ważę 70 i
          chciałabym zrzucic chociaż 5 kg a motywacja jest bo w czerwcu mam ślub a
          podobno po tej diecie nie ma jakiegoś gwałtownego efektu jojo Jedyne czego się
          boje to widoku lodówki przez te 13 dni. Właśnie piję 1-dniowa kawę OCHYDA
          (poprostu nie lubię kawy)Trzymajcie kciuki. Karola
        • citydream Re: 20 kilo mniej 12.03.06, 22:47
          ozna:))
          twe slowa jak balsam, tez wierze tylko w te diete.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka