09.06.06, 11:57
Ja mam 5 dzień i narazei calkiem niezle mi idzie. Marcheweczka na sniadanie
byla mniami , a teraz nie moge sie doczekac na rybke :)) No i obiad tez sie
zapowiada calkiem ciekawie... Wczorajszy dzien mi sie wydawal ciezki , ale
zrobilam tyle tej sałatki owocowej, ze nie moglam juz zjesc. No ale itak
zjadlam :P Jutro tez chyba bedze ok , zobaczymy jak przetrzymam 7 dzien...
Obserwuj wątek
    • jullka04 Re: 5 dzień 10.06.06, 15:09
      Hej! Jak tam mija Ci 6 dzień? Ja jestem trochę osłabiona, ale obiadek był
      pyszny- pół małego grillowanego kurczaka. Poza tym kupiłam takie holenderskie
      sucharki i już myślę jak będą smakować z kawą. A swoją drogą ciekawa jestem
      czemu kawy Astry nie moża robić w ekspresie, wie ktoś?? Można powidzieć, że
      miałam mały kryzys, ale przeczytałm opinie osób, które są po i wiem, że muszę
      dać radę!! Tym bardziej, że waga wskazuje 3,6, to już coś, myślę, że w sumie 5
      zrzucę, a potem przechodzę na 1000kcal...Pozdrówka
      • meyah Re: 5 dzień 10.06.06, 17:05
        ja również dziś 5 dzień ;) i okazuje się dla mnie problemem niepicie kawy :?:.
        Myslicie ze mozna pic więcej niz raz dziennie ? czy to zaburzy cała diete i
        wszystko na marne?
        Pozdrawiam :)
        • kas_woz Re: 5 dzień 10.06.06, 20:16
          Wiesz , ja pije więcej kaw, około 3 dziennie , bo normalnie to tak z 4-5 wiec
          bez kawy nei ma życia. Tylko, że bez mleka i bez cukru... Przestudiowalam
          dokladnie co inni pisali na forum i byly wypowiedzi osob ktore pily kawe i
          schudly. Pozdrawiam.
      • kas_woz Re: 5 dzień 10.06.06, 20:21
        Dziś mi wyjątkowo cięzko bo siedze w domu więc wszystko dookoła kusi. Nawe
        ziarenko ryżu... Najbardziej chodzi mi po glowie drożdżówka z jakimś dobrym
        nadzieniem. Trzymam się bo zależy mi na efekcie , ale dzis musze zarwac nocke
        bo mam sporo nauki no i jutro też , więc jutro bedzie najgorzej , jesli nie
        bedzie mi nic wchodzilo do glowy to zrezygnuje, wkoncu zdac egzaminy
        wazniejsze... Ale wtedy wroce do diety , mysle ze w polowie wakacji... No ale
        narazie sie jeszcze trzymam zobaczymy jutro , nie moge sie juz doczekac tego
        mięska...
        • meyah Re: 5 dzień 10.06.06, 21:10
          heh życze powodzenia na egzaminie :) Zgadzam się ze bez kawy neima zycia :)
          (w dieciepisze ze kostke cukru mozna zamienic na trochę mleka).
          Pozdrawiam
    • kas_woz Re: 5 dzień 11.06.06, 03:06
      dziś 7 dzień, ciekawie jak pójdzie. narazie pije aspirynke, nie powinnam bo
      okres się zbliża, no ale cóż, jedzenie albo tabletka przeciwbólowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka