Dodaj do ulubionych

PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!!

24.08.06, 19:28
Witam wszystkich -panie i panów.Jestem 3 dzień na kopenhadzkiej i cały czas
mnie pali zgaga -mam pytanie czy ktoś z was podczas stosowania tej diety miał
taki problem proszę o radę.Jeszcze jedna sprawa ja nigdy nie miałam
zgagi!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kaja9920 Re: PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!! 24.08.06, 20:26
      Witam cie smplipcc ja jestem juz piąty dzień na diecie. Mam 16 lat i pare kilo
      za dużo. Pije dużo wody więc nie odczuwam pieczenia w żołądku. To cierpienie
      się opłaca mam już 4 kg mniej
      POWODZENIA
      • smplipcc Re: PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!! 24.08.06, 21:44
        Gratulacje kaju idzie ci bardzo fajnie ,ja nawet nie wskakuje na wagę bo mam
        duzo do zrzucenia a wiec te pare kilo to mnie nie ratuje.Może z tą wodą to masz
        rację bo piję jej za mało.Muszę się zmuszać aby ja wypić.Piję jej tylko litr na
        dzień.Kaja z jakiej wagi startujesz??? pozdrawiam
        • kaja9920 Re: PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!! 25.08.06, 10:25
          miałam przed zastosowaniem 59 kg. Ale już są widoczne efekty. Zależy mi żeby
          schudnąc jakieś 8-9 kg ale myśle że jest to możliwe
          • smplipcc Re: PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!! 25.08.06, 12:35
            Kaju to ty jesteś super laska nic dodać nic ująć.Figurka prawie idealna.Ja
            chciałabym tak wyglądać ale ja mam co zrzucać ważę 75 kg ,nawet jak schudnę te
            8-9 to chyba nic nie będzie widać.Jak skończę kopenhadzką to napiszę ci ile
            schudłam,dziś dzień 4 już ugotowałam kompocik i przygotowałam kefir zamiast
            jogurtu o 14 posiłek.Trzymaj się cieplutko -pozdrawiam .
            • kaja9920 Re: PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!! 26.08.06, 14:28
              smplipcc ja robiłam sałatke ze świeżych owoców takich jak: jabłko,brzoskwinia i
              grapefruit nie gotowałam kompotu. Akefiru to raczej nie wolno musi być jogurt
              naturalny. Ja też cię pozdrawiam trzymaj się bo 7 dzień jest najgorszy:(
              • smplipcc Re: PALĄCA ZGAGA PODCZAS DIETY!!!!! 26.08.06, 15:28
                bardzo sie boję tego 7 dnia niewiem jak sobie poradzę?Jogurtu nie przełknę nie
                ma mowy a więc musi być kefir .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka