agusia501766 15.04.07, 21:45 Czuje sie rewelacyjnie.Nie brakuje mi w ogóle jedzenia.Jest super mam nadzieje ze wytrwam do konca:)Chce wiec sie uda:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 16.04.07, 12:04 no to dziś mamy 5ty dzień. wynika że zaczęłyśmy tego samego dnia :) Odpowiedz Link
agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 16.04.07, 14:36 dokladnie tak 5 dzien:)Wlasnie gotuje sobie brokuly <mniam> mam nadzieje ze nam sie uda Trzymam mocniutko kciuki za Ciebie:) Odpowiedz Link
zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 08:07 ja za ciebie tez :) na pewno się uda jak już 5 dni mamy za sobą!!!! jeszcze tylko 8 :) damy rade Odpowiedz Link
agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 09:25 no i zaczelismy 6 dzien:) Powiem szczerze ze dzis troszke slabo sie czuje ale mam nadzieje ze to minie. A ak efekty czujesz juz cos?? Bo ja nie sprawdzialm niestety wagi przedtem ale czuje po rzeczach czuje sie lzejsza.A i ciagle mi jest zimno:( Mam nadzieje ze te 8 dni minie szybko:) pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 13:14 niestety ja juz mam koniec:(:(:(:(:((:(:(: Zeslablam dzisiaj 2 razy przerwalam diete:(:(:(Tobie zycze powodzenia Odpowiedz Link
bajkinga Re: 4 dzien:):):):): 18.04.07, 10:00 witam wszystkich bardzo chce schudnąc ale nie znan składników tej diety .czy moze mi je ktos z was podać .BARDZO PROSZE Odpowiedz Link
mmichalowska88 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 13:58 aa brałaś jakieś witaminy w czasie diety?? Odpowiedz Link
agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 19:04 oczywiście ,że brałam cały zestaw witamin. Nadal czuje sie bardzo źle strasznie boli mnie żołądek i nadal mi słabo. A myślałam że mi sie uda:(:(:( Czuje się strasznie zawiedziona. Niestety widać nie każdemu się udaje :(:( Odpowiedz Link
mmichalowska88 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 19:32 ja dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka tak kręciło mi się w głowie więc zjadłam śniadanie-płatki fitness co z tego że nie można ale jeśli wstać nie mogę to nie mam zamiaru tracić zdrowia dla jakiejś diety teraz już jem wszystko jak napisane myślę że tak bardzo to efektu nie zmieni a jeśli bd się codziennie czuła jak dzisiaj to rezygnuję i przechodzę na SB.... do tego mam treningi 2 razy w tygodniu i jak dzisiaj byłam nic zapamiętać nie mogłam tak jakby wszystko mi wylatywało uczyć też za bardzo się nie mogę nie wiem czy to normalne i chwilami zastanawiam się czy warto...:/ Odpowiedz Link
zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 20:34 ja dziś też nie mogłam się na niczym skupić, rok temu jakoś łatwiej tą diete przechodziłam Odpowiedz Link
agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 18.04.07, 08:10 ja od dziś jestem na zdrowej diecie kiedys schudlam nan niej 9 a potem jeszcze 8.5 kg w miesiac i od 3 lat nie przytylam.Moze i trwa dluzej ale czlowiek czuje sie super niczego organizmowi nie brakuje zrozumilaam ze dieta kopenchadzka jest straszna nie bede jej nikomu polecac.Brat sciagnal mi swietny program do cwiczen .Wpisuje sie swoje rozmiar ile mozna zrobic pompek przysiadow i takie tam a potem ustala sie czas ile chce sie cwiczyc i na ekranie monitora pojawia sie kobieta ktorsa pokazuje jak cwiczyc wszytsko robi z nami.Naprawde rewelacja.Zdrowy tryb zycia (tyb bardziej ze nei dlugo owoce i warzywa beda takei tanie) plus codziennie bede cwiczyc musi sie udac. Ja mam w piatki aerobik i chyb anei dalbym na nim rady:(:(: Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
julietkicks a ja dziś 11 dzień:) 18.04.07, 10:26 i zrobię do końca.. oj dziewczyny aż tak żle:( współczuję,ja często osłabiona,ale bez zawrotów i bóli glowy,skurcz łydki w nocy raz tylko złapał, łtrzeba łykać różne witaminy i mikroelementy,szczególnie polecam aspargin-potas z magnezem,obojętnie jaką dietę wybieracie,sb na pewno lżejsza od kopenhaskiej i efekty są:) cambridge też ok- zawiera wit itp,pozdrawiam Odpowiedz Link