Dodaj do ulubionych

4 dzien:):):):):

15.04.07, 21:45
Czuje sie rewelacyjnie.Nie brakuje mi w ogóle jedzenia.Jest super mam nadzieje
ze wytrwam do konca:)Chce wiec sie uda:)
Obserwuj wątek
    • zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 16.04.07, 12:04
      no to dziś mamy 5ty dzień. wynika że zaczęłyśmy tego samego dnia :)
      • agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 16.04.07, 14:36
        dokladnie tak 5 dzien:)Wlasnie gotuje sobie brokuly <mniam> mam nadzieje ze nam
        sie uda Trzymam mocniutko kciuki za Ciebie:)
        • zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 08:07
          ja za ciebie tez :) na pewno się uda jak już 5 dni mamy za sobą!!!! jeszcze
          tylko 8 :) damy rade
          • agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 09:25
            no i zaczelismy 6 dzien:)
            Powiem szczerze ze dzis troszke slabo sie czuje ale mam nadzieje ze to minie.
            A ak efekty czujesz juz cos?? Bo ja nie sprawdzialm niestety wagi przedtem ale
            czuje po rzeczach czuje sie lzejsza.A i ciagle mi jest zimno:( Mam nadzieje ze
            te 8 dni minie szybko:)
            pozdrawiam
            Aga
            • agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 13:14
              niestety ja juz mam koniec:(:(:(:(:((:(:(: Zeslablam dzisiaj 2 razy przerwalam
              diete:(:(:(Tobie zycze powodzenia
          • bajkinga Re: 4 dzien:):):):): 18.04.07, 10:00
            witam wszystkich
            bardzo chce schudnąc ale nie znan składników tej diety .czy moze mi je ktos z
            was podać .BARDZO PROSZE
    • mmichalowska88 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 13:58
      aa brałaś jakieś witaminy w czasie diety??
      • agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 19:04
        oczywiście ,że brałam cały zestaw witamin.
        Nadal czuje sie bardzo źle strasznie boli mnie żołądek i nadal mi słabo.
        A myślałam że mi sie uda:(:(:(
        Czuje się strasznie zawiedziona.
        Niestety widać nie każdemu się udaje :(:(
        • mmichalowska88 Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 19:32
          ja dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka tak kręciło mi się w głowie więc zjadłam
          śniadanie-płatki fitness co z tego że nie można ale jeśli wstać nie mogę to nie
          mam zamiaru tracić zdrowia dla jakiejś diety teraz już jem wszystko jak
          napisane myślę że tak bardzo to efektu nie zmieni a jeśli bd się codziennie
          czuła jak dzisiaj to rezygnuję i przechodzę na SB.... do tego mam treningi 2
          razy w tygodniu i jak dzisiaj byłam nic zapamiętać nie mogłam tak jakby
          wszystko mi wylatywało uczyć też za bardzo się nie mogę nie wiem czy to
          normalne i chwilami zastanawiam się czy warto...:/
          • zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 17.04.07, 20:34
            ja dziś też nie mogłam się na niczym skupić, rok temu jakoś łatwiej tą diete
            przechodziłam
          • agusia501766 Re: 4 dzien:):):):): 18.04.07, 08:10
            ja od dziś jestem na zdrowej diecie kiedys schudlam nan niej 9 a potem jeszcze
            8.5 kg w miesiac i od 3 lat nie przytylam.Moze i trwa dluzej ale czlowiek czuje
            sie super niczego organizmowi nie brakuje zrozumilaam ze dieta kopenchadzka jest
            straszna nie bede jej nikomu polecac.Brat sciagnal mi swietny program do cwiczen
            .Wpisuje sie swoje rozmiar ile mozna zrobic pompek przysiadow i takie tam a
            potem ustala sie czas ile chce sie cwiczyc i na ekranie monitora pojawia sie
            kobieta ktorsa pokazuje jak cwiczyc wszytsko robi z nami.Naprawde
            rewelacja.Zdrowy tryb zycia (tyb bardziej ze nei dlugo owoce i warzywa beda
            takei tanie) plus codziennie bede cwiczyc musi sie udac.
            Ja mam w piatki aerobik i chyb anei dalbym na nim rady:(:(:
            Pozdrawiam cieplo
            • zwierzaku Re: 4 dzien:):):):): 18.04.07, 09:20
              a na jakiej zdrowej diecie jestes??
              • julietkicks a ja dziś 11 dzień:) 18.04.07, 10:26
                i zrobię do końca.. oj dziewczyny aż tak żle:( współczuję,ja często
                osłabiona,ale bez zawrotów i bóli glowy,skurcz łydki w nocy raz tylko złapał,
                łtrzeba łykać różne witaminy i mikroelementy,szczególnie polecam aspargin-potas
                z magnezem,obojętnie jaką dietę wybieracie,sb na pewno lżejsza od kopenhaskiej
                i efekty są:) cambridge też ok- zawiera wit itp,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka