Dodaj do ulubionych

uśpienie psa

28.03.11, 23:22
Witam! Czy znacie weterynarza, który przyjedzie do domu uśpić psa (Piekary C)? Co potem zrobić z psiakiem? Suczka waży ok 20 kg, ma 16 lat i cierpi:( Wiem, że nie wolno zakopywać zwierząt w lesie czy ogródku. Czy jest jakiś zakład najbliżej Legnicy, ktory utylizuje zwierzęta? Jaki może być tego koszt? Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: uśpienie psa 29.03.11, 08:54
      Polecam Duo-Wet i państwa Ostrowskich. Bardzo nam pomogli w ciężkiej chwili usypiania naszego psa!

Pisałem już o tym wcześniej:
      forum.gazeta.pl/forum/w,112,93656621,116539573,Re_Podajcie_mi_najlepszego_Weterynarza_w_legnicy.html?wv.x=1
      • olus_stad Re: uśpienie psa 29.03.11, 08:57
        Jeżeli chodzi o zabrania uśpionego psa, to skorzystałem z usług Tęczowego Mostu z Wrocławia. Jeśli mnie pamięć nie myli, kosztowało to ok. 100 PLN, ale to było w 2009 roku.
    • grouse1 Re: uśpienie psa 30.03.11, 08:45
      Przy wyjeździe na Ziemnice po lewej stronie na domkach jest weterynarz. Można było uśpić u niego chorego psa, po badaniu oczywiście i zostawić go tam. Usypiał chyba raz w tygodniu tylko, bo w ten dzień przyjeżdżała do niego firma i zabierała psa do "spalarni". Podjedź tam i zapytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka