boowoman 08.02.05, 11:52 Drodzy forumowicze, bardzo ale to bardzo prosze o podanie nazw jakichs fajnych fitnes clubow w Lubinie. Licze na to ze takowe w naszym miescie sa..Chodzi mi przede wszystkim o aerobik, ale silownie tez moga byc. Dieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baudelaire Re: fitnes!!!!! ale gdzie 11.02.05, 11:12 nie bardzo mogę pomóc posiłkując się własnym doświadczeniem :), ale zobacz na początek: www.lubin.pl/?n=63 a poza tym: www.klubyfitness.info/silownia/Lubin/ Odpowiedz Link Zgłoś
tmb.bm Re: fitnes!!!!! ale gdzie 23.02.05, 22:51 profesjonalny aerobic szkola nr 10 - prowadz Ania jej wygląd to wystarczający dowód.Ale ostrzegam niema tam miejsca na wolne obroty. Porządny trening to trening z mokrymi gaciami i koszulką- jesli wychodzisz a ciuchy masz suche to nie był to trening.Moja zona chodzi - efekty no,no, no,... Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: fitnes!!!!! ale gdzie 24.02.05, 20:32 dołóż do tego wizyte w salonie kosmetycznym- algi - i będziesz jak nowa:-)) polecam ten w rynku, ja już niedługo znów tam zagoszcze na te zabiegi, a naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tmb.bm Re: fitnes!!!!! ale gdzie dla meg233 24.02.05, 22:36 meg,czy mieszkasz na ustroniu i jak się domyslam masz na imię magda i chodziłaś do III LO? Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: fitnes!!!!! ale gdzie dla meg233 25.02.05, 18:50 nie do końca prawda, robisz dziwne podchody na gg... Odpowiedz Link Zgłoś
bmatk Re: fitnes!!!!! ale gdzie 27.02.05, 09:03 Czy ktoś wie w jakie dni i o której godzinie jest prowadzony aerobik w SP nr 10? Odpowiedz Link Zgłoś
karmi Re: fitnes!!!!! ale gdzie 28.02.05, 14:10 możesz mi podac może telefon do tej pani instruktor??? dziękuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: fitnes!!!!! ale gdzie 01.03.05, 23:12 W Zespole Szkół Sportowych też są organizowane jakieś treningi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmi Re: fitnes!!!!! ale gdzie 28.02.05, 14:09 Czy możecie mi napisać w jakie dni i kto właściwie prowadzie te zaj ęcia w Sp 10 bo chciałabym się zapisać. Jakie są ceny. Może ktoś dysponuje tel. kontaktowym do pani instruktor. Będę bardzo bardzo wdzięczna. Pozdrawiam zdroych duchem i ciałem Odpowiedz Link Zgłoś
bmatk Re: fitnes!!!!! ale gdzie 01.03.05, 16:49 Zajęcia w SP 10 odbywają się we wtorki i w czwartki o 19. Narazie nic więcej nie wiem, ale dzisiaj się tam wybieram. Po powrocie napiszę kto prowadzi, za ile i jaki numer telefonu. Pozdrawiam Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
bmatk Re: fitnes!!!!! ale gdzie 02.03.05, 08:46 Na zajęcia do SP 10 nie dostałam się (brak miejsc). Jeżeli ktoś chce więcej informacji podaję numer tel. do instruktorki - 606215995. Ta sama pani prowadzi zajęcia w Bomabolu we wtorki i czwartki o 20,15. Aerobik w SP 9 kosztuje 7 zł od zajęć, i podobno są miejsca (pójdę sprawdzić w czwartek to może napiszę coś więcej) Odpowiedz Link Zgłoś