janusz0m 04.10.08, 12:03 mam prosbe, szukam opinii o Metodzie Silvy, jezeli macie jakies doswiadczenia, to prosze o informacje, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yejyej Re: czy SILVA działa?? 04.10.08, 19:07 działa, działa, najlepiej sprawdzic na sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bolkoonline Re: czy SILVA działa?? 05.10.08, 23:06 jasne--działa,miałem przypadek kiedy trzeba było poradzić sobie ze sporym bólem ręki, zadziałało jak trzeba; drugi Odpowiedz Link Zgłoś
mi_bar Re: czy SILVA działa?? 29.10.08, 11:18 (...) Dziś jestem człowiekiem spokojnym, zrównoważonym, umiem kontrolować swoje zachowania, stresy i emocje. Pracuję nad sobą i kontrolą swojego umysłu. Rozwiązuję coraz lepiej swoje problemy i poprawiam sytuację osobistą, która jest coraz lepsza i lepsza. Cała moja przemiana dokonała się w pięknym miesiącu kwietniu w ciągu 3 dni kursu. Walczyłem o te przemiany przez 30 lat miliony razy podnosząc się i padając w beznadziejności. Teraz pomagam sobie i jestem w stanie pomagać innym. Cały kurs Silvy stał się dla mnie sukcesem, tak jak poszczególne jego techniki... Michał Barmuta, Bialowieza (fragm. ze str. oficjalnej MS) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz0m Re: czy SILVA działa?? 10.11.08, 18:33 DZIĘKI:)))) a jest może gdzies niekoniecznie w Warszawie kurs??? Odpowiedz Link Zgłoś
annachojnacka1 Re: czy SILVA działa?? 12.11.08, 18:19 Informujemy, że kurs Metody Silvy odbędzie się w Lubinie w dniach 21 do 23 listopada 2008. zapisy : tel.kom. 511 211 961/ e-mail achojnacka@autograf.pl ZAPRASZAMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: czy SILVA działa?? 16.11.08, 10:16 a kto organizuje i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mamakoran Re: czy SILVA działa?? 07.01.09, 20:32 Idzie ktoś może na ten kurs ? Zastanawiam się czy sie nie zapisać ... A może ktoś już był ? Odpowiedz Link Zgłoś
pumbak Re: czy SILVA działa?? 18.02.09, 20:48 ja idę - byli moi znajomi, bardzo, bardzo polecają Metode Silvy! byli rok temu i są po tym roku zupełnie przekonani, ze duzo im ten kurs pomógł, zreszta dużo już wiem też z netu, stwierdzam, że wreszcie czas przyszedł na mnie: IDĘ :-))))) no i mam na miescu w Lubinie... Odpowiedz Link Zgłoś