Dodaj do ulubionych

19-latek zamordował rodziców

01.12.09, 15:27
bo nie akceptowali jego "związku"
:
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7318052,19_latek_zamordowal_rodzicow__bo_nie_akceptowali_jego.html
"Na trzy miesiące trafił do aresztu Mikołaj B. podejrzany o zamordowanie swoich rodziców. Dzisiaj taką decyzję podjął Sąd w Rejonowy w Żaganiu (woj. lubuskie). Powodem zbrodni miał być brak akceptacji ze strony rodziców dla jego dwuletniego związku z mężczyzną."

Dla jego rodziców:

[i] [i]
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 15:56

Podejrzewam, ze byly jeszcze inne przyczyny ...
      Bo w koncu dorosly mezczyzna nie musial prosic rodzicow o
      akceptacje,
      mial prawo zyc swoim zyciem ...
      • gazeta_mi_placi Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 16:20
        W artykule pisze tylko o tym jednym konkretnym powodzie...
        Szkoda rodziców....
        Chcieli dla syna jak najlepiej.
    • sibeliuss Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 16:52
      gazeta_mi_placi napisała:

> bo nie akceptowali jego "związku"
      >
      Związek taki sam jak każdy inny.
      Natomiast nic nie usprawiedliwia morderstwa.
      • gazeta_mi_placi Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 17:20
        Ciekawe czemu rodzice nie akceptowali związku syna skoro taki sam jak każdy inny....
        • mola1971 Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 19:55
          Rodzice potrafią nie akceptować związku swojego dziecka z różnych powodów.
          Mogą chcieć dla swojego dziecka kogoś młodszego, bogatszego, lepiej wykształconego etc.
          Różne wizje dotyczące partnerów własnych dzieci ludziska potrafią mieć i gdy ostatecznie ten wybrany przez dziecko partner odbiega od wizji rodziców może być kiepsko.
          Szkoda tylko, że w XXI wieku ciągle ta zaściankowość funkcjonuje.
          • skiela1 Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 19:58
            Jakby mi Mloda przyprowadzila do domu faceta w wieku jej ojca, to chyba mialabym
            problem z akceptacja.noszz taki zascianektongue_out
            • mola1971 Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 20:53
              Problem z akceptacją wyborów własnych dzieci można mieć, ale gdy nam się ten
              wybór dziecka nie podoba to jest to NASZ problem a nie dziecka.
              Oczywiście mam na myśli dziecko dorosłe. Bo w przypadku przedszkolaków czy
              nastolatków to oczywiście ingerować czasem trzeba smile
          • gazeta_mi_placi Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 20:25
            Rodzice pochodzą (pochodzili) z małej wsi.
            Syn okazuje się homoseksualistą.
            I Ty naprawdę myślisz,że nie akceptowali jego związku ze względu na wiek
            lub zamożność partnera ich syna?
            Nie bądź naiwna wink
            Dość mało prawdopodobne...

• mola1971 Re: 19-latek zamordował rodziców 01.12.09, 20:50
              Odniosłam się do tego co napisałaś:
              "Ciekawe czemu rodzice nie akceptowali związku syna skoro taki sam jak każdy inny.... "

Chodziło mi tylko o to, że rodzice potrafią nie akceptować partnerów swoich dzieci RÓWNIEŻ gdy te związki są jak każde inne, ale rodzicom coś nie odpowiada.
              • sibeliuss Re: 19-latek zamordował rodziców 02.12.09, 10:42
                Gazetka jest z tych, którzy chcą leczyć gejów z gejostwa smile
                • pia.ed Ksiadz ... 02.12.09, 12:08

Wlasnie mam nowa sprzataczke, pochodzaca z malej wioski na
                  Mazurach ...
                  i az sie wlosy jeza kiedy slucham co opowiada o "wladzy" ksiedza w
                  takich zabitych deskami dziurach, no a wiadomo ze ksiadz ksztaltuje
                  moralnosc tych ludzi.

Jej corka, bedaca w sakramentalnym malzenstwie,
                  szukala chrzestnych dla swego dziecka.
                  Dwoje kandydatow ksiadz od razu wykreslil, bo nie w kazda
                  niedziele przyjmowali komunie swieta!
                  Jesli jednak sie poprawia i przez 3 miesiace beda regularnie
                  przyjmowac Cialo Panskie,
                  to pozwoli im zostac chrzestnymi!

• gazeta_mi_placi Re: 19-latek zamordował rodziców 02.12.09, 17:09
                  Nieprawda.
                  • sibeliuss Re: 19-latek zamordował rodziców 02.12.09, 17:21
                    Zatem co teraz zrobiłabyś z gejem (chciałaś leczyć ich poprzez seks
                    z kobietami), eutanazja?
                    • gazeta_mi_placi Re: 19-latek zamordował rodziców 02.12.09, 17:51
                      Naprawdę?
                      Oj wstyd mi....
                      Za dużo szwendałam się po portalach katolickich najwidoczniej.
                      • mola1971 Re: 19-latek zamordował rodziców 02.12.09, 22:49
                        > Naprawdę?
                        > Oj wstyd mi....
                        > Za dużo szwendałam się po portalach katolickich najwidoczniej.

Oooo, to teraz musisz odpokutować błędy młodości tongue_out
                        • pia.ed Re: 19-latek zamordował rodziców 03.12.09, 00:12

A dlaczgo ma odpokutowac???
                          Przeciez napisala, ze szwendała się, a nie szlajała
                          crying

mola1971 napisała:

> gazeta_mi_placi napisała:
                          > Za dużo szwendałam się po portalach katolickich najwidoczniej.
                          > Oooo, to teraz musisz odpokutować błędy młodości tongue_out
                          • mola1971 Re: 19-latek zamordował rodziców 03.12.09, 00:15
                            Odpokutować ma za pomysł leczenia gejów z gejostwa a nie za szwendanie smile
                            Sama przyznała, ze je wstyd wink
                            • pia.ed Re: 19-latek zamordował rodziców 03.12.09, 00:58

No ale pomysl leczenia gejow wziela chyba z portali
                              katolickich
                              wink

mola1971 napisała:
                              Odpokutować ma za pomysł leczenia gejów z gejostwa ...
                              • mola1971 Re: 19-latek zamordował rodziców 03.12.09, 01:19
                                To za to też powinna odpokutować smile
                                Za włażenie w miejsca, w których same bzdury są smile
                                Oj, nie wiem jaką pokutę Gazecie zadamy big_grin
                                • pia.ed Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 10:23
                                  wyborcza.pl/1,76842,7332436,Dunskie_prostytutki_czekaja_na_klimatyczny_szczyt.html

Jesli ktos ma dalej watpliwosci, ze geje to TYLKO mezczyzni, a
                                  wiadomo
                                  chlop zywemu nie przepusci,
                                  niech przeczyta ten fragment:

...Do ostrej wymiany zdań doszło między stowarzyszeniem
                                  prostytutek a centro-lewicowymi władzami Kopenhagi.
                                  Sprawująca urząd burmistrza Ritt Bjerregaard zaapelowała do
                                  delegatów i hotelarzy, by ci pierwsi nie korzystali z usług
                                  prostytutek, a drudzy - nie ułatwiali takich kontaktów.

"Drogi właścicielu hotelu, prosimy, abyś nie aranżował kontaktów
                                  pomiędzy gośćmi a prostytutkami" - brzmi przesłanie na kartkach z
                                  hasłem:
                                  "Bądź rozważny - nie kupuj seksu" .
                                  Zostały one rozesłane do 160 kopenhaskich hoteli.

- W czasie takich wydarzeń jak międzynarodowe szczyty zawsze wzrasta
                                  prostytucja.
                                  Pomijając, że oferowanie własnego ciała poniża kobiety,
                                  to wszystko to jeszcze daje fałszywy obraz tego,
                                  po co przyjechali delegaci na szczyt klimatyczny - tłumaczyła w
                                  telewizji ...

Podobnie bylo na mistrzostwach w pilce noznej w Niemczech,
                                  na ktore zjechaly sie prostytutki z calej Europy.
                                  Powstaly nawet prowizoryczne burdele - oczywiscie dla
                                  panow heteroseksualnych, czyli tych wiernych jednej osobie wink
                                  • skiela1 Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 15:58
                                    "Jesli ktos ma dalej watpliwosci, ze geje to TYLKO mezczyzni, a
                                    wiadomo
                                    chlop zywemu nie przepusci, "

KOmpletnie nie rozumiem Twojego toku rozumowania.
                                    • dede43 Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 16:17
                                      skiela1 napisała:

Kompletnie nie rozumiem Twojego toku rozumowania.

Nie jesteś sama, ja też nie rozumiem. Aleśmy tępe.

• pia.ed Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 19:03
                                        Ok, zastosowalam skrot myslowy ... wink

Napisalam juz przedtem:
                                        geje sa mezczyznami, a mezczyzni jak wiadomo nie sa tak
                                        wierni jak kobiety,
                                        co poparlam teraz faktem, ze mezczyzni bez skrupulow korzystaja z
                                        prostytucji
                                        jesli tylko nadarzy sie okazaja,
                                        no a przede wszystkim jesli maja gruby portfel ... bo bez
                                        tego to sie nie da.
                                        Za darmo to moga miec u swojej zony.
                                        • gazeta_mi_placi Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 19:53
                                          >Napisalam juz przedtem:
                                          geje sa mezczyznami...

ROTFL big_grin
                                          • pia.ed Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 21:37

No wiec zaplatalam sie, moje mysli byly zbyt szybkie ... a moze
                                            chcialam to zbyt ladnie ujac?

Skiela trafila w samo sedno sprawy:
                                            ... gej to taki sam chlop jak kazdy,
                                            leci na wszystko co sie rusza.

Wlasnie dokladnie to chcialam napisac ... Dziekuje!
                                            • pia.ed Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 21:59

Jak wiadomo - od reguly sa wyjatki smile
                                              Ten pan poznal swoja "druga polowke" kiedy mial 21 lat.
                                              Od lat jest z nim w zwiazku partnerskim, i maja wspolnie
                                              dwoje dzieci: dziewczynke i chlopca.

www.aftonbladet.se/nyheter/article6241802.ab
                                              • gazeta_mi_placi Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 22:14
                                                Nie wiem czemu na POLSKIM forum wkleja się linki niemiecko/angielskojęzyczne...
                                                • pia.ed Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 06.12.09, 15:58
                                                  Bo tutaj sa czytelnicy niemiecko/anglojezyczni,
                                                  nie wiedzialas o tym??? sad

> Nie wiem czemu na POLSKIM forum wkleja się linki
                                                  niemiecko/angielskojęzyczne...
                                                  >
                                                  • gazeta_mi_placi Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 06.12.09, 18:29
                                                    Ale przede wszystkim polskojęzyczni i o linki w naszym ojczystym języku bym prosiła.
                                            • skiela1 pia ed JA TAK NIE NAPISALAM!!! 05.12.09, 22:41
                                              pia.ed napisała:
                                              > Skiela trafila w samo sedno sprawy:
                                              > ... gej to taki sam chlop jak kazdy,
                                              > leci na wszystko co sie rusza.
                                              >

> Wlasnie dokladnie to chcialam napisac ... Dziekuje!
                                              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A TAK !!

A nie prosciej napisac,ze gej to taki sam chlop jak kazdy?

co nie znaczy,ze sie zgadzam z Twoimi przemysleniami,ze leci na wszystko co sie
                                              rusza.
                                              • ala1-23 Re: pia ed JA TAK NIE NAPISALAM!!! 06.12.09, 16:29
                                                Niezla manipulacjawink
                                                No coz manipulatorzy sa wsrod naswink
                                                • skiela1 Re: pia ed JA TAK NIE NAPISALAM!!! 06.12.09, 18:05
                                                  Niektorym sie wydaje,ze ich wypowiedzi sa kontrowersyjne, kiedy tak naprawde sa
                                                  tupeciarsko bezczelni.
                                    • skiela1 Re: Mezczyzni, mezczyzni ... 05.12.09, 19:20

A nie prosciej napisac,ze gej to taki sam chlop jak kazdy?

co nie znaczy,ze sie zgadzam z Twoimi przemysleniami,ze leci na wszystko co sie
                                      rusza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka