pia.ed Re: why???? 08.05.10, 00:46 Moze sie tak sprecyzujesz? Mnie sie czasem zdarza szukac watkow, a ich po prostu nie widze ... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: why???? 10.05.10, 10:57 Wyjebać to chyba można Ciebie złotko. Wątek miał poziom dna Rowu Mariańskiego. Odpowiedz Link
iuo Re: why???? 10.05.10, 16:49 sibeliuss napisał: > Wyjebać to chyba można Ciebie złotko. > Wątek miał poziom dna Rowu Mariańskiego. za to twoja odpowiedz ma poziom podniebny az dziw ze cie tak zbulwersilo pytanie o przeklenstwa.lol Odpowiedz Link
sibeliuss Re: why???? 10.05.10, 16:51 iuo napisał: > za to twoja odpowiedz ma poziom podniebny Może właśnie dzięki temu się zrozumieliśmy? > az dziw ze cie tak zbulwersilo pytanie o przeklenstwa.lol Mnie ciężko zbulwersować. Odpowiedz Link
iuo Re: why???? 10.05.10, 17:44 sibeliuss napisał: > Skąd rozumienie, że pewność? wiesz co takie pseudodyskusje polegajace na uczepianiu sie jakigos slowa i na koncu pytajnik to do dupy sa. niechce mi sie.milego deszczu. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: why???? 10.05.10, 17:56 pyskata.1 napisała: > Tja Podzielasz moje zdanie? Odpowiedz Link
iuo Re: why???? 10.05.10, 19:51 sibeliuss napisał: > Wiele rzeczy jest do dupy, zapewniam Cię. ale prawda objawiona. ale co to ma do rzeczy Odpowiedz Link
sibeliuss Re: why???? 11.05.10, 10:12 I tu się mylisz. Darzę Cię ogromną, szczerą sympatią. Odpowiedz Link