Dodaj do ulubionych

watek pogodowy - anomalie

27.03.04, 18:31
sluchajcie, u mnie sie BLYSKA! patrze przez okno, a tu znajomy widok
bylskawicy na ciemniejacym niebie! jest marzec... to nie pora na blyskawice!
Obserwuj wątek
    • eulalija Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 19:09
      Baaaardzo pora. Wiosenne burze zwiastują dalsze pogody. Jak Ci się błyska na
      wschodzie to jeszcze masz kawał zimy przed sobą. Jak na zachodzie to już idzie
      lato!! Podczas pogrzebu Niemena w Warszawie przywalił jeden piorun, solidny
      był, słyszałam go na Targówku. Z mojego miejsca patrząc, było to na zachodzie.
      Gdzie to lato????
      • smia Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 19:10
        blyska mi sie na polnocy ;-P.
        ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...
        • eulalija Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 19:18
          No cóż ... pogoda nieprzewidywalną jest. Nawet najstarsi górale nic nie mówili
          o piorunach w marcu na północy. Widać im grzmiało tylko z Ukrainy i Niemiec. A
          może oni nie stali tylko już padali?? Podobno dużo piją jak halny wieje, może
          kierunki im się mieszały??
          • spyheart Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 20:57
            eulalija napisała:

> No cóż ... pogoda nieprzewidywalną jest. Nawet najstarsi górale nic nie
            mówili
            > o piorunach w marcu na północy. Widać im grzmiało tylko z Ukrainy i Niemiec.
            A
            > może oni nie stali tylko już padali?? Podobno dużo piją jak halny wieje, może
            > kierunki im się mieszały??

Najwyraźniej smile))
            u mnie jakos raz zima za kilka godzsin tAk gorąco ze az lato czuje się w
            powietrzu i jak tu zostać w zdrowiu wink
    • geograf Re: watek pogodowy - anomalie 29.03.04, 18:05
      w Łodzi ostatnio nie błytskało,jednak błyskało gdzieś w połowie lutego-połączyło się to z burzą śnieżnąsmile Coś pięknego.

Podobno lato już idzie,w tym tygodniu miało być ocieplenie i jakby powoli robi się..cieplej-mimo że nadal jest zimno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka