smia 27.03.04, 18:31 sluchajcie, u mnie sie BLYSKA! patrze przez okno, a tu znajomy widok bylskawicy na ciemniejacym niebie! jest marzec... to nie pora na blyskawice! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 19:09 Baaaardzo pora. Wiosenne burze zwiastują dalsze pogody. Jak Ci się błyska na wschodzie to jeszcze masz kawał zimy przed sobą. Jak na zachodzie to już idzie lato!! Podczas pogrzebu Niemena w Warszawie przywalił jeden piorun, solidny był, słyszałam go na Targówku. Z mojego miejsca patrząc, było to na zachodzie. Gdzie to lato???? Odpowiedz Link
smia Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 19:10 blyska mi sie na polnocy ;-P. ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia... Odpowiedz Link
eulalija Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 19:18 No cóż ... pogoda nieprzewidywalną jest. Nawet najstarsi górale nic nie mówili o piorunach w marcu na północy. Widać im grzmiało tylko z Ukrainy i Niemiec. A może oni nie stali tylko już padali?? Podobno dużo piją jak halny wieje, może kierunki im się mieszały?? Odpowiedz Link
spyheart Re: watek pogodowy - anomalie 27.03.04, 20:57 eulalija napisała: > No cóż ... pogoda nieprzewidywalną jest. Nawet najstarsi górale nic nie mówili > o piorunach w marcu na północy. Widać im grzmiało tylko z Ukrainy i Niemiec. A > może oni nie stali tylko już padali?? Podobno dużo piją jak halny wieje, może > kierunki im się mieszały?? Najwyraźniej )) u mnie jakos raz zima za kilka godzsin tAk gorąco ze az lato czuje się w powietrzu i jak tu zostać w zdrowiu Odpowiedz Link
geograf Re: watek pogodowy - anomalie 29.03.04, 18:05 w Łodzi ostatnio nie błytskało,jednak błyskało gdzieś w połowie lutego-połączyło się to z burzą śnieżną Coś pięknego. Podobno lato już idzie,w tym tygodniu miało być ocieplenie i jakby powoli robi się..cieplej-mimo że nadal jest zimno. Odpowiedz Link