vika411 01.04.04, 00:30 KTO WIDZIAL ZWLOKI SLOGGUSIA? BO SOMSIAD JAKIES MIESO Z KOSCIA W KOMORCE NA PODWORKU TNIE PILA MOTOROWA I WORKI FOLIOWE PAKUJE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:32 łłłóóójessssoooo tylko nie naszszsz Slogguśśśś!!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:32 vika411 napisała: > KTO WIDZIAL ZWLOKI SLOGGUSIA? BO SOMSIAD JAKIES MIESO Z KOSCIA W KOMORCE NA > PODWORKU TNIE PILA MOTOROWA I WORKI FOLIOWE PAKUJE!!!!!!!!!!!!!!! spoko to moj pies uciekl mi w zeszlym tygodniu slogal wiecznie zywy jezd bez paniki karwa no Odpowiedz Link
vika411 Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:35 Jak na psa to ma za wlochate nogi! i za dlugie! Wiecej do slogusia podobne! Odpowiedz Link
spyheart Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:36 vika411 napisała: > Jak na psa to ma za wlochate nogi! i za dlugie! Wiecej do slogusia podobne! PIJANA JESYTES OD RZECZY GADOSZ Odpowiedz Link
autowidol Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:35 To ja jestem policja! (Franz Maurer) Odpowiedz Link
vika411 Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:36 autowidol napisał: > To ja jestem policja! > (Franz Maurer) Panie wladzo! moze ogoreczka pod kustyczek! zalatwimy to miedzy sobom polubownie... Odpowiedz Link
autowidol Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:38 Oficerowi milicji, na służbie, wódkę!?!? Z największą przyjemnością! (Sławomir Borewicz) Odpowiedz Link
zenta1 Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:40 ale wdepliśmy. Spadam - mam jutro (nie, już dziś)n sprawę w sądzie... Odpowiedz Link
spyheart Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:43 zenta1 napisał: > ale wdepliśmy. Spadam - mam jutro (nie, już dziś)n sprawę w sądzie... KAREWWA TO BEEZ FLACHY NI RUSZ!! Odpowiedz Link
ashek Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:48 Zenta! Sad sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po twojej stronie!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:49 ashek napisał: > Zenta! > Sad sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po twojej stronie!!! DOBRZE PRAWISZ TOM Odpowiedz Link
vika411 A od czego mamy gline w towarzystwie? 01.04.04, 00:52 Pozyczy ci pod dobrowolnym przymusem swoja splowe i nie bedzie na nas mocnych w sadzie! idziemy jutro z toba. Nie bedziemy sie obcyndalac i powiemy jak bylo niezgodnie z prawdfa! polej, co sie boisz? za dwa morderstwa i gwalt jeszcze nikt siedziec w tym kraju nie poszedl! Odpowiedz Link
agablues Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 00:53 No to napijmy się !!!! CAAAŁAAAA SAAALAAA ŚŚŚŚPIEEWAA Z NAAMIII !!!!!!! zDRÓWECZKO !! Odpowiedz Link
ashek Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:01 no to za sprafiedliwosc siuuup!!!!! Odpowiedz Link
vika411 Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:04 Wezmiemy tez samogonu ze sobom bo prokurator tez za kolniez nie wylewa! Odpowiedz Link
spyheart Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:07 vika411 napisała: > Wezmiemy tez samogonu ze sobom bo prokurator tez za kolniez nie wylewa! DOBRZE GADA W GORE CIOTKE BRAC KARW mać Odpowiedz Link
agablues Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:08 vika411 napisała: > Wezmiemy tez samogonu ze sobom bo prokurator tez za kolniez nie wylewa! a co mu bedziem żałować !!! Odpowiedz Link
ashek Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:11 no dzis nikomu nie bedziemy zalowac ABSOLUTNIE!!! nochyba, ze.... ZDROWECZKO SZANOWNYCH PAN!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
agablues Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:14 o, jaki kur...kurtur...kurrtuurralnyy zzzddróóweczczckoo! Odpowiedz Link
ashek Re: POLIIIICJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 01:19 nieustajace!!! Odpowiedz Link