ulalka 08.04.04, 22:58 watek zalozylam na razie dla Geografa i dla siebie kto potrzebuje tego tez, niech sie przylaczy pozdrooveczki ps. Geograf pomysl, ze jak sie garbimy, to wygladamy jak... PTERODAKTYL Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszysta Re: prostujemy garby :) 08.04.04, 22:59 Pterodaktyl to bardzo przystojne stworzenie. Odpowiedz Link
ulalka Re: prostujemy garby :) 09.04.04, 11:08 koszysta napisał: > Pterodaktyl to bardzo przystojne stworzenie. no nie wiem Odpowiedz Link
reniatoja dowcip mi si eprzypomnial 08.04.04, 23:08 Otoz bli dwaj kolezkowie od kufla - jeden kulawy, drugi garbaty. Pijali codziennie w karczmie, a potem wracali do domu robiac wielkie kolo wokol cmentarza, bo wies od karczmy dzielil tenze wlasnie, a chlopiny baly sie noca po cmentarzu chodzic, bo duchy, te sprawy. Pewnej nocy mowi garbaty do kulawego, - Te, Zenek, chodzze nie nadrabiajmy drogi idziemy przez cmentarz, co nam sie moze stac. Na to Zenek: - Nie m mowy, ja sie boje, ide naokolo. Poszedl garbaty sam. Idzie idzie, nagle z grobu wyskakuje zjawa: - A co ty tutaj robisz?- pyta zjawa. - A ide do domu - mowi garbaty. - A co ty masz na plecach? - A garba. - A to czekaj. Ciach prach, zjawa wziela garb, facet wraca z prostymi plecami. Na drugi dzien mowi kulawy: - Jozek, gdzie twoj garb? - Na cmentarzu zjawa mi zabrala. - No co ty powiesz to dzis ja tez wracam cmentarzem. W nocy po wizycie w karczmie wraca kulawy przez cmentarz. Wyskakuje zjawa - A co ty tutaj robisz? - Wracam z karczmy. - Garba masz? - Nie mam. - No to masz! )) Odpowiedz Link
zenta1 Re: dowcip mi si eprzypomnial 09.04.04, 10:35 do reniatoi - miałem już nie odzywać się ale kawał świetny, mimo że Wielki Piatek - uśmiałem się. Renia - brawo ! Odpowiedz Link
olga55 Re: dowcip mi si eprzypomnial 09.04.04, 11:36 Hmm, dowcipy o cudzych ułomnościach, zawsze mam mieszane uczucia, ale sama nie jestem doskonała więc: "W pociągu jadą łysy i garbaty. Łysy złosliwie pyta garbatego : A dokąd to z tym plecakiem? Na to garbaty: Na Łysą Górę" Odpowiedz Link
geograf Re: prostujemy garby :) 10.04.04, 11:04 Gdy pierwszy raz przedwczoraj zobaczyłem ten wątek-odruchowo wyprostowałem się Zatem podbiją wątek,aby był on żywy,by ludzie widzieli go i rpostowali kręgosłup. To naprawde potrzebne,choć ciężko...oj ciężko... Odpowiedz Link
adhamah Re: prostujemy garby :) 10.04.04, 11:08 geograf napisał: > Gdy pierwszy raz przedwczoraj zobaczyłem ten wątek-odruchowo wyprostowałem się: > -) > Zatem podbiją wątek,aby był on żywy,by ludzie widzieli go i rpostowali kręgosłu > p. To naprawde potrzebne,choć ciężko...oj ciężko... > > Ciężko racja, ten wątek musi cały czas być w górze. Mi też pomaga Odpowiedz Link