Dodaj do ulubionych

Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna

13.05.11, 22:01
Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna: fryzjer pyta, czy czesać tak, by zamaskować łysinę.

Panowie często są w szoku, gdy dowiadują się, że łysieją na środku głowy. Byli wprawdzie świadomi, że powoli rosną im zakola, ale trudno przecież dostrzec czubek własnej głowy. Nawet jeżeli mają uczciwe żony, które ich ostrzegły, wielu nie uwierzyło, dopóki nie ujrzało w lustrze u fryzjera prześwitującej skóry na swej głowie.

facet.onet.pl/impulsy/na-odsiecz-wlosom,1,4285126,artykul.html
Obserwuj wątek
    • keepersmaid Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 00:07
      Co ty chrzanisz...?
      • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 01:12
        keepersmaid napisała:

> Co ty chrzanisz...?
        >

Znowu masz jakis problem?
        • jedzoslaw Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 12:30
          Ja się, przyznam, boję, choć w rodzinie nie mam łysych.
          • anoagata Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 13:11
            To spokojnie Jedzosław wszystko przeważnie ma sie w genach.
            • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 14:20
              Jak patrze na mlode pokolenie 25-35 latkow to mam duze watpliwosci czy to tylko o geny chodzi.
              • anoagata Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 17:47
                skiela1 napisała:

> Jak patrze na mlode pokolenie 25-35 latkow to mam duze watpliwosci czy to tylko
                > o geny chodzi.
                >
                Tacy i łysi to raczej może randapem sobie zniszczyli celowo,dziś tak zwalczałam chwasty by mi nie rosły.
                • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 20:30
                  anoagata napisała:

> Tacy i łysi to raczej może randapem sobie zniszczyli celowo,dziś tak zwalczałam
                  > chwasty by mi nie rosły.

Nie wiem,ale ja widze plage lysizny i to u mlodych 30+.
        • keepersmaid Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 14:30
          Nie, to ty znowu wklejasz cos bez ladu i skladu, byle wkleic.
          • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 14:34
            A moze Ty bys cos wkleila a nie tylko jeczysz.
            • sibeliuss Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 15.05.11, 19:54
              Nie zwracaj na nią uwagi, chyba ma trudne dni.
            • piano_barti Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 14:17
              skiela1 napisała:

> A moze Ty bys cos wkleila a nie tylko jeczysz.

Podobno kobieta która jęczy w nocy, nie warczy w dzieńsmile))
              • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 14:45
                Nie badz taki do przodu bo Cie pajaki za obraz wciagnatongue_out
      • sibeliuss keepersmaid 15.05.11, 19:51
        keepersmaid napisała:

> Co ty chrzanisz...?
        >
        Jeśli masz problem z tym co ludzie umieszczają na tym forum to możesz poszukać innego, to jest bardzo proste.
        • skiela1 Re: keepersmaid 15.05.11, 21:05
          sibeliuss napisał:

> keepersmaid napisała:
          >
          > > Co ty chrzanisz...?
          > >
          > Jeśli masz problem z tym co ludzie umieszczają na tym forum to możesz poszukać
          > innego, to jest bardzo proste.

Keeper ma problem tylko z moimi linkami,z innymi nie.
          Prosciej byloby omijac moje sznurki,jezeli tak draznia.Po co sie katowac.
    • lila_inc Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 16:57
      I na nieszczescie niektorzy zaczesuja,wyglada to fatalnie.
      • anoagata Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 17:43
        lila_inc napisała:

> I na nieszczescie niektorzy zaczesuja,wyglada to fatalnie.
        Nooo, tak od jednego ucha przez środek do drugiego ucha,bozeszszsz ty mój.
        • irena0503 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 18:17

Może dla niektórych to problem,dla większości...nie.
          Moi wujowie mieli łysinę,teraz ich synowie, jednak nadal
          są przystojni.
          • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 14.05.11, 20:28
            A nie mozna byc przystojnym i lysym?smile
    • okno_wypada Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 15.05.11, 18:58
      wtedy najlepiej tak: maszynka do ręki, ustawiamy na najkrótszą długość i jazda. Są większe problemy na świecie, niż potencjalna bądź stwierdzona naocznie łysina.
      • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 15.05.11, 19:46
        okno_wypada napisał:

ktore okno ?
        • okno_wypada Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 15.05.11, 20:08
          wykuszowe.
          • skiela1 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 14:46
            Marzy mi sie takie,ale zwykle "czasu'brak.
      • sibeliuss Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 15.05.11, 19:52
        okno_wypada napisał:

> wtedy najlepiej tak: maszynka do ręki, ustawiamy na najkrótszą długość i jazda.
        > Są większe problemy na świecie, niż potencjalna bądź stwierdzona naocznie łysina.

Myślę, że to jest to.
        Mój szef jak zaczął łysieć dostosował fryzurę to kółeczka na głowie i wygląda super.
    • matt.j Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 00:52
      Ale pierdoły w tym artykule - łysina postrachem męskości wink Dobre, hehe wink

Różne ludzie mają świry, różne maja też i kompleksy. Pozostaje współczuć tym, dla których w dojrzałym wieku jedynym symbolem ich męskości jest posiadanie gęstej czupryny. Jedni nie są w stanie zaakceptować własnej łysiny i robią różne rzeczy w postaci paskudnych „pożyczek” a inni starają się przejść nad tym faktem do porządku dziennego i dostosowują sposób strzyżenia do zmieniającej się sytuacji na głowie smile
    • stukam_kopytkami Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 12:32
      a już myślałam , że chodzi o impotencję.
      • numu Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 15:44
        no bo to praiwe impotencja
    • mk968 Re: Tego momentu boi się prawie każdy mężczyzna 16.05.11, 15:48
      oj uważazm ten wątek za nie taktowany mam 32 lata i jestem łysy 30 % kiedyś tak bym powiedział a teraz-starośc nie radość pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka