05.11.11, 20:36
Stacja Wawa - zasrańce _ wink wy gnoje, co wy wiecie o
Obserwuj wątek
    • czarek_777 Re: Frajerzy 05.11.11, 20:42
      Kim Wy jesteście ?? zasrańcami. Idę spać. Czesć chamy skurwiele mendy jeddne wszezepierdolone smile pa
    • skiela1 Re: Frajerzy 05.11.11, 22:11
      Slyszalam takie powiedzenie-chcesz poznac czlowieka ,daj mu wodki.
      • czarek_777 Re: Frajerzy 06.11.11, 05:59
        Odbiło mi, sorki smile taki jeden mnie wkurzył, miłego dnia.
        • matt.j Re: Frajerzy 06.11.11, 08:29
          czarek_777 napisał:
          > Odbiło mi, sorki smile taki jeden mnie wkurzył, miłego dnia.

Pewnie, alkohol czy narkotyki wszystko rozgrzeszają, można nawet zabić człowieka a potem wystarczy powiedzieć „przepraszam”. Jednak za zabójstwo „pod wpływem” odpowiada się jak za zabójstwo.

Przynajmniej powiedziałeś wprost co naprawdę myślisz o społeczności forumowej. Jakby nie patrzeć sam do niej przystałeś także pewnie twoje wywody są na podstawie osądu własnej osoby, w końcu jesteś forumowiczem którego znasz najlepiej. Miłego dnia smile
        • beata_z_rudy Re: Frajerzy 06.11.11, 11:27
          'Odbiło mi, sorki smile taki jeden mnie wkurzył'

Gdyby każdy z nas leciał na forum w momencie, gdy jest zły - nie dałoby się być może w ogóle czytać tutejszych wpisów.

• jedzoslaw Re: Frajerzy 06.11.11, 12:26
            Może mi nie uwierzycie, ale ja w ogóle nie odebrałem tych słów Czarka jako skierowanych do nas smile
            • beata_z_rudy Re: Frajerzy 06.11.11, 12:36
              jedzoslaw napisał:

> Może mi nie uwierzycie, ale ja w ogóle nie odebrałem tych słów Czarka jako skie
              > rowanych do nas smile

Ja też nie uważam, aby były to słowa skierowane do forumowiczów, ale tym bardziej nie rozumiem, po co mam czytać wulgaryzmy skierowane do kogoś prywatnie.
            • numu Re: Frajerzy 06.11.11, 12:49
              ja tez nieodebralem tych slow jako skierowanych do ludzi z forum.
              raczej jako jakas eksplozje wkurwienia niewiadomo na co
              .zdarza sie.
              poruwnywanie tego do morderstwa to jakis przerost myslowy
              big_grin
              • matt.j Re: Frajerzy 06.11.11, 14:12
                numu napisał:
                > poruwnywanie tego do morderstwa to jakis przerost myslowy
                > big_grin

Ostatnio podczas obiadu włączyłem TV gdy leciała Anna Maria Wesołowska. Proces był przeciwko dziewczynie, która gdy się odurzyła dragami to zabiła inną dziewczynę. Oczywiście została skazana. Stąd takie skojarzenie, że prawnie odurzenie nic nie usprawiedliwia. Bynajmniej paplaniny pijanego Czarka do morderstwa nie przyrównywałem, nie przesadzaj.
                • prazanka44 Re: Frajerzy 06.11.11, 22:30
                  Śmieszne to było i nadal takie będzie pod warunkiem, że się nie powtórzy.
                  • morfeusz_1 Re: Frajerzy 06.11.11, 22:35

każdemu wolno kochać
                    każdy może się wqurwić
                    są takie dni w tygodniu
                    bla bla bla ...
                    • matt.j Re: Frajerzy 07.11.11, 08:29
                      morfeusz_1 napisał:
                      > każdemu wolno kochać
                      > każdy może się wqurwić
                      > są takie dni w tygodniu
                      > bla bla bla ...

Oczywiście, każdy ma takie prawa.
                      Tylko czy powinniśmy z siebie wtedy robić chamów i czy to usprawiedliwia publiczne rzucanie mięchem lub inne nasze głupie zachowania? To jak się zachowujemy gdy mamy gorszy dzień, gdy jesteśmy źli, wściekli czy gdy sobie wypijemy świadczy tylko o nas samych.
                      • numu Re: Frajerzy 08.11.11, 14:41
                        o nas samych swiadczy tez to jak z seibie robimy chamow na trzezwo i bez wkurzenia
                        i wcale nie trzeba wulgaryzmow.chamstwo mozna podac w eleganckim papierku
                        a to ze sie facet upil i wkurwil to nic nie swiadczy
                        jak dla mnie to jest poprostu ludzkie

https://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif
                • numu Re: Frajerzy 07.11.11, 00:00
                  yy
                  nie ogldaj wiecej anny marii wesolowskiej
                  kiedys wuidzialem odcinek.
                  watpliwe mocno.
                  • matt.j Re: Frajerzy 07.11.11, 08:34
                    numu napisał:
                    > kiedys wuidzialem odcinek.
                    > watpliwe mocno.

Ja wiem czy to tak daleko odbiega od rzeczywistości? Pewnie w rzeczywistości większość spraw jest znacznie banalniejsza i mniej ciekawa. Ale to telewizja, także trzeba trochę kolorytu nadać programowi i wybiera się co ciekawsze przypadki do scenariusza.
                    • numu Re: Frajerzy 08.11.11, 14:36
                      no moze.niezna sie na prawie sadowym.tylko co ma morderstwo w annie marii wesolowskiej do watku czarka?
                • moonflour Re: Frajerzy 08.11.11, 15:16
                  matt.j napisał:
                  Ostatnio podczas obiadu włączyłem TV gdy leciała Anna Maria Wesołowska.

"O tempora, o mores!"
                  big_grin
                  • matt.j Re: Frajerzy 08.11.11, 19:43
                    moonflour napisała:
                    > "O tempora, o mores!"
                    > big_grin

Ale że co? Oglądanie tv podczas obiadu? Przynajmniej nie jem przed komputerem wink
    • sibeliuss Re: Frajerzy 06.11.11, 23:33
      Znawca pedałów się znalazł smile
      A upuściłeś kiedyś mydło? tongue_out
      • czarek_777 Re: Frajerzy 07.11.11, 08:57
        Jedzosław napisał
        'Może mi nie uwierzycie, ale ja w ogóle nie odebrałem tych słów Czarka jako skierowanych do nas '

Oczywiście że nie do Was smile kurde poniosło mnie i tyle, musiałem odreagować obficie posługując się przy tym mięskiem, niestety. Sorki raz jeszcze ,darujcie cool miłego dnia.
        • sibeliuss Re: Frajerzy 07.11.11, 09:06
          Ależ nie widzę problemu, co napisałeś to Twoje. Mnie tylko ciekawi jak to wygląda u Ciebie w codziennym życiu smile
        • anoagata Re: Frajerzy 07.11.11, 09:07
          Trochę mnie to rozśmieszyło,to tak jak pieprz w zupie.
          • czarek_777 Re: Frajerzy 08.11.11, 14:47
            Piotr, Anogata Ci odpowiedziała smile odrobina pieprzu w 'zupie' jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. Mi też nie szkodzi, przeciwnie smile
            • czarek_777 Re: Frajerzy 08.11.11, 19:07
              Oto łgarstwa marszałkini i pierwszego łgarza w Polsce!!!
              Wiem, że apel o elementarną przyzwoitość to w dzisiejszej Polsce działanie z góry skazane na porażkę. Trzeba jednak głośno protestować, gdyż póki to czynimy dajemy dowód na to, że nie wszyscy w Polsce godzą się na moralno-etyczny upadek klasy rządzącej i establishmentu, który ją wspiera.
              Dziś wiemy już z całą pewnością, że przy sekcjach zwłok ofiar tragedii smoleńskiej oraz przy ich identyfikacji nie było polskich lekarzy i patomorfologów. Nie było ich także przy sekcji zwłok śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Oto opowieść Ewy Kopacz o tym, co ponoć widziała na własne oczy:
              „– Z wielką uwagą obserwowałam pracę naszych patomorfologów przez pierwsze godziny. Pierwsze godziny nie były łatwe i to państwo musicie wiedzieć. Przez moment nasi polscy lekarze byli traktowani, jako obserwatorzy tego, co się dzieje. To trwało może kilkanaście minut, a potem, kiedy założyli fartuchy i stanęli do pracy razem z lekarzami rosyjskimi, nie musieli do siebie nic mówić. Wykonywali jak fachowcy swoją pracę, z wielkim poszanowaniem ofiar tej katastrofy”
              Wiemy również dzisiaj, że na Powązkach złożono 200 kilogramów skremowanych i niezidentyfikowanych szczątków ludzkich należących do ofiar.
              Oto kolejna opowieść Ewy Kopacz:
              „Dziś wiem, że dotrzymaliśmy słowa. Dotyczy to nie tylko sprawy ciał, które trafiły, jak państwo wiecie, jako ostatnie na nasze lotnisko w liczbie 21 bodajże w piątek, bo najmniejszy skrawek został przebadany. Gdy znaleziono najmniejszy szczątek na miejscu katastrofy, wtedy przekopywano z całą starannością ziemię na głębokości ponad 1 m i przesiewano ją w sposób szczególnie staranny. Każdy przebadany skrawek został przebadany genetycznie. Dlatego jest ta dzisiejsza informacja i to, co się dzieje na tej sali - szczera rozmowa z państwem. Szczególnie wam, bo wy prosiliście o tę informację, chcielibyśmy przekazać, że z pełną starannością zabezpieczyliśmy wszystkie szczątki, jakie znaleziono na miejscu wypadku.”
              Ewa Kopacz w żadnym uważającym się za poważne państwie nie mogłaby objąć tak wysokiego stanowiska. W poważnym państwie czekałaby ją polityczna śmierć

Z zaciekawieniem czekam na rozwój wypadków. Jak najszybszego upadku tego chorego państwa smile
              • czarek_777 Re: Frajerzy 08.11.11, 19:20
                Kłamstwo na piedestał..
                Słyszałem Millera z SLD..Twierdził , cyt z pamięci:- PiS partią Smoleńską..Słyszałem Nowaka PO cyt z pamięci: zostawcie umarłych, z żywymi do przodu..
                To jest wstyd, zwykły -wstyd.Kopacz nie raczyła odpowiedzieć na pytania posłów jako przedstawicieli wyborców. Pani Kopacz nie miała NIC do powiedzenia..na temat roli jaką odegrała w sprawie Smoleńska.
                Pani Kopacz UCIEKŁA od dziennikarzy...
                Wmawiają nam ..jak zawsze , tak WMAWIAJĄ to że : do przodu..ZAPOMNIJMY...z żywymi...Tylko : co tych żywych czeka , skoro MORDUJĄ ..a nie wyjaśniają powodów? Jaki LOS, czeka każdego z nas, skoro sprawiedliwość jest fikcją?
                Możemy , musimy, stawić czoła teraźniejszości i przyszłości..to -prawda.Jednak w imię JAKOŚCI i teraźniejszości i właśnie -przyszłości..nie możemy i nie powinniśmy się godzić na zwykły cynizm ..Bo to -WSTYD!
                Cóż znaczy prawo? Co znaczy -Polska?...Skoro, na oczach całego narodu DRWI się z tych kanonów. Cynizm i obłuda jest wynoszona na piedestał...To trochę tak..jakbyśmy na bardzo uroczysty bal udali się..w kufajce...i płetwach..Można..ale, mój przykład jest śmieszny..ICH POstępowanie - odrażające!
                Właśnie słyszę Jaruzelskiego przebranego za Bula , mówiącego jak w Stanie Wojennym : -to historia nas oceni...!!!!

'Cóż znaczy prawo? Co znaczy -Polska?...Skoro, na oczach całego narodu DRWI się z tych kanonów. Cynizm i obłuda jest wynoszona na piedestał...To trochę tak..jakbyśmy na bardzo uroczysty bal udali się..w kufajce...i płetwach..Można..ale, mój przykład jest śmieszny..ICH POstępowanie - odrażające!'

Ta kufajka i płetwy są kapitalne big_grin big_grin big_grin big_grin
                • anoagata Re: Frajerzy 08.11.11, 21:14
                  Czarku a w telegraficznym skrócie,to o co chodzi ,bo przepraszam ale nie mogę czytać długich postów a chcę wiedzieć o co chodzi??
                • jedzoslaw Re: Frajerzy 08.11.11, 21:23
                  Wmawiają nam ..jak zawsze , tak WMAWIAJĄ to że : do przodu..ZAPOMNIJMY...z żywy
                  > mi...Tylko : co tych żywych czeka , skoro MORDUJĄ ..a nie wyjaśniają powodów? J

Smoleńsk to wg Ciebie morderstwo?
                  • anoagata Re: Frajerzy 08.11.11, 21:54
                    Bożeszszsz ty mój,to ot chodzi?? Byłam fanką pewnego posła ale chcę ciszy nad tą sprawą co się stało to się nie odstanie.
                    • czarek_777 Re: Frajerzy 09.11.11, 05:41
                      Co się stało to się nie odstanie, słuszne stwierdzenie. Nie wiem Jedzosław czy to było morderstwo znaczy zamach, nie wiem tego. Wiem natomiast że od samego początku wobec sprawy katastrofy padało mnóstwo kłamstw tak ze strony rosyjskiej jak i polskiej. Pomijam sposób prowadzenia śledztwa bo jak od początku było ono prowadzone widział i słyszał każdy, że skandalicznie to mało powiedziane. Chyba że się zabetonował ktoś na fakty, wtedy niczego nagannego nie zauważył smile miłego dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka