piotr_57 01.01.12, 12:00 Forum zamienia się w kloakę. Chciałbym poznać odpowiedź na pytanie : czy tego nie widzisz, czy to Ci pasuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_777 Re: Sib. 01.01.12, 12:05 Ale prowokować wciąż próbujesz. Więc nie odnoś się do tego co ja piszę, nie kopiuj moich wypowiedzi w swojej kloace oki ? potrafisz to ? a będzie spoko. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 01.01.12, 12:06 Piotrze....czy ten facet moze ze mnie "zejsc"? czy ja pisze do Ciebie czy do niego? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 01.01.12, 12:08 w dodatku kopiuje swoje wypowiedzi i podczepia pod moj "nick".... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Sib. 01.01.12, 12:21 Zorku chcesz po łapach ? Zuza Anna. Re: Cenzura 1zorro-bis 30.12.11, 12:30 Odpowiedz a klakierzy juz brawo bija.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 01.01.12, 12:23 no, przynajmniej raz a uczciwie historie swojego chamstwa wobec innych skopiowales. Odpowiedz Link
anoagata Re: 01.01.12, 12:24 Chłopy,chyba wam nic nie wpadło minionej nocy!!!!!!!!! Sib,nie widzi,nie słyszy i nie reaguje i bardzo dobrze.Czarek się wypisze czyli wygada,Izorro daj mu święty spokój,bo czasem dolewasz i polewasz niby Nowy Rok i wypada ale w tym wypadku zastopuj.Pozdrawiam z Nowym Rokiem. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 01.01.12, 12:28 Wszystkiego dobrego z Nowym Rokiem Ano Anuś słucham teraz koncertu z Wiednia, walców Straussa juniora i nie zwracaj uwagi na wyjechane odpadki omijaj je szerokim łukiem zaraz otworzę nowy wątek. O Sylwestrze ale trochę inaczej pzdr Anuś Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 01.01.12, 12:33 wiesz Agato....czasem ciezko sie opanowac i zimna krew zachowc widzac cos takiego.... Przyznaje. anoagata napisała: > Chłopy,chyba wam nic nie wpadło minionej nocy!!!!!!!!! Sib,nie widzi,nie słyszy > i nie reaguje i bardzo dobrze.Czarek się wypisze czyli wygada,Izorro daj mu św > ięty spokój,bo czasem dolewasz i polewasz niby Nowy Rok i wypada ale w tym wypa > dku zastopuj.Pozdrawiam z Nowym Rokiem. Odpowiedz Link
anoagata Re: 01.01.12, 12:36 I to mi się podoba,od razu miło jest i nasmażę Wam zaraz kotletów i zapraszam na obiadek. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 01.01.12, 12:51 Dzięki Anuś do bigosu który mam kotlet jak w sam raz moja teraz na różańcu /przy RM/ a ja podgrzewam bigosik. Robię łaskę ? żadnej pzdr Anuś Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 01.01.12, 12:57 Agato, Agato....czasem czlowiek "z nerw " wychodzi....: czarek_777 napisał: > Dzięki Anuś do bigosu który mam kotlet jak w sam raz moja teraz na róża > ńcu /przy RM/ a ja podgrzewam bigosik. Robię łaskę ? żadnej pzdr Anuś Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 01.01.12, 13:04 I po co Co to robisz jak nie w celu /cwelu / prowokacji ? jaki Ty śmieszny i prymitywny jesteś w tym co robisz. Taka ameba, niby głupia jak but /jak Ty/ a swoje robi Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sib. 01.01.12, 14:14 Widzę co widzę - co zrobiłbyś? Poproszę o noworoczne konkrety. Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Sib. 01.01.12, 14:48 Wywaliłbym obu na zbity pysk, co najmniej na tydzień. Wart Pac pałaca a pałac Paca. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Sib. 01.01.12, 15:32 Piotr nie masz racji myślę że Sibeliuss młodszy ale bardziej cierpliwy i wyrozumiały właśnie słucham powtórki z warszawskiego Sylwestra - niech żyje wolność, wolność i swoboda śpiewa gość a Ty chciałbyś wywalać. Powoli Piotr powoli bo może Ciebie wywalą albo powieszą jak kowala za dobre chęci Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 01.01.12, 18:27 Piotrze....jezeli nie rozrozniasz normalnego dyskutanta od uchlanego prymitywa - to ja wole sam odejsc i Tobie ten "miód" w spadku zostawic. Wyglada na to ze chamstwo w Polsce wygrywa.... piotr_57 napisał: > Wywaliłbym obu na zbity pysk, co najmniej na tydzień. > Wart Pac pałaca a pałac Paca. Odpowiedz Link
czarek_777 [...] 01.01.12, 18:40 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
czarek_777 [...] 01.01.12, 18:51 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
czarek_777 odp 01.01.12, 19:25 Tego nie banuj oki ? bo to standard naszej posranej pzdr. .www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8 Odpowiedz Link
sibeliuss Re: odp 01.01.12, 19:34 A ja myślę, że mam już dość Twojego bluzgania. W domu do żony też pewnie używasz takiego języka, ale to już Twoja posrana sprawa. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: odp 01.01.12, 19:40 Bredzisz. Nigdy swojej nie ubliżałem i nie ubliżam. Ty tak ? to współczuję. Szanuj bliźniego swego Sibeluss itd. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: odp 01.01.12, 20:06 Ja nie potrzebuję sobie zapracować, na nic koleś. Może Ty musisz ? cholera Cie wie. W każdym bądź razie ja nie. Srał pies na razie. Jutro do pracy. Szarzyzna którą pierdolę. Ja. A jak to robię to moja broszka. Jak pieprzę szarzyznę. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: odp 01.01.12, 23:53 I tu się mylisz, możesz sobie robić co chcesz i jak chcesz, ale fora prywatne mają to do siebie, że to założyciel decyduje czy pozwala na określone działania czy nie. Zmęczyłeś mnie i innych i chcemy, że to forum było takie jak jego nazwa. Nie umiałeś tego zrozumieć i tyle. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sib. 01.01.12, 21:08 1zorro-bis napisał: > Piotrze....jezeli nie rozrozniasz normalnego dyskutanta od uchlanego prymitywa A tym normalnym dyskutantem to niby jestes Ty ,tak? Obaj jestescie siebie warci i zyc bez siebie nie potraficie. > - to ja wole sam odejsc i Tobie ten "miód" w spadku zostawic. A co bedziesz wtedy przeklejal na maskowe forum? Zalosne sa te przeklajanki i obgadywanie ludzi z innych forow. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 08:13 wybacz Skiela, ze Ciebie nie skopiuje i nie przekleje. Nie mam po prostu powodu. A jak Ty pewnych roznic nie wiedzisz, to mi niezmiernie przykro..... P.S A czy gdzies jest napisane w regulaminie, ze "kopiowanie i umieszczanie linkow" jest niedozwolone? No chyba nie..... Dawniej too czlowiek musial pewne teksty przepisywac zeby je komentowac, dzisiaj technika mu to znacznie ulatwia.... A moze Ty nie umiesz kopiowac i stad ten problem? skiela1 napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > Piotrze....jezeli nie rozrozniasz normalnego dyskutanta od uchlanego prym > itywa > > A tym normalnym dyskutantem to niby jestes Ty ,tak? > Obaj jestescie siebie warci i zyc bez siebie nie potraficie. > > > - to ja wole sam odejsc i Tobie ten "miód" w spadku zostawic. > > A co bedziesz wtedy przeklejal na maskowe forum? > Zalosne sa te przeklajanki i obgadywanie ludzi z innych forow. > > > Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sib. 02.01.12, 08:21 Tylko nie rozumiem dlaczego ten dziwny nawyk przenosicie na inne fora? A z tym odchodzeniem to chyba nikt Cie na żadnym forum na siłę nie trzyma. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 08:28 Sibeliussie....Twoje FORUM mi sie podoba i dlatego tutaj przyszedlem. I to nie "dla czarka" jak na poczatku napisales. Piszecie o roznych rzeczach i mozna tutaj NORMALNIE dyskutowac, miec swoje zdanie i to wstystko bez BANOWANIA jak sie zdarza na innych forach.... Dlatego tutaj jestem. A ze kopiuje CZASEM i przenosze na Kalejdoskop teksty pewnego osobnika to tylko dlatego, ze znamy sie (Kalejdoskopowicze dluzej niz ja) od dawna i w glowach nam sie nie moze jego zachowanie pomiescic. To tyle. P.S Jak sam zauwazyles bluzga nie tylko do mnie..... Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 08:36 oczywiście każdy robi co chce i jego zachowanie świadczy o nim samym, natomiast IMO jest coś niefajnego w kopiowaniu informacji stąd gdzie indziej oraz z innych miejsc tutaj. Do czego by to porównać? hmm... to tak jakby mój mąż chcąc powiedzieć jak bardzo jestem beznadziejna, zrobił zdjęcia bałaganu w naszym domu i udostępniał je na prawo i lewo (to tylko jeden z możliwych przykładów). Każdy tekst wyrwany z kontekstu może zmieniać znaczenie, więc po co to nam to czytać? Poza tym czy jest to ciekawe? Myślę, że udowadnianie jaki kto jest "be" na podstawie wpisów na innych forach jest zbyteczne, zapisy tylko z tego forum wystarczą same za siebie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 08:45 Beato....z jednej strony masz racje a z drugiej nie. "Kopiowanie" z podaniem zrodla CALYCH TEKSTOW nie jest niczym zlym bo robi sie to nie tylko na forach. A ze w tym przypadku robilem to z tekstami Czarka i pokazywalem na Kalejdoskopie to ma to WYLACZNIE prywatne wzgledy. Zreszta....wielu innych robi to samo i ja nie jestem wyjatkiem. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 08:56 1zorro-bis napisał: A ze w tym przypadku robilem to z tekstami Czarka i pokazywalem na Kalejdoskopie > to ma to WYLACZNIE prywatne wzgledy. no właśnie, może przejdźcie ze swoimi przepychankami na priv? Chyba nie kręci Was publiczne pranie brudów? A nam zaoszczędziłoby to brania udziału w - jak to ktoś słusznie ocenił - kloace. Zreszta....wielu innych robi to samo i ja > nie jestem wyjatkiem. ------- przyznam, że nie dostrzegłam tutaj tego wcześniej.. Mam alergię na tego typu akcje. Założyłam kiedyś forum zamknięte i pewnego dnia znalazłam przeklejki m.in. mojego pisania z zamkniętego na innym forum. Jak się poczułam? jak odarta z prywatności, a nawet okradziona. Twój argument, że regulamin tego nie zabrania jest "taki sobie". Nie wszystko musi być zabronione prawem, jest jeszcze coś bardzo istotnego - chodzi o przyzwoitość. Co mnie obchodzi że inni tak robią? Inni kradną, mordują i robią gorsze rzeczy? I co? I nic. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 09:02 Beato....sorry, ale Twoje porownanie jest smieszne. Ludzie w pracach naukowach "kopiuja" podajac autora i jest to rzecz NORMALNA. Natomiast zgadzam sie do jednego - kopiowanie i przerabianie tekstu - jest niedopuszczalne. rowniez kopiowanie bez podawania zrodel rowniez. A "przepychanki"....no coz. Ja wcale nie mam zamiaru specjalnie z tym osobnikiem tu i tam dyskutowac i zostawiamm go w spokoju do momentu jak dotyczy to mnie. Tak sie zastanawiam....Gdybym ja Ciebie zaczal obrazac i bluzgac, nie reagowala bys? Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 09:04 1zorro-bis napisał: > Beato....sorry, ale Twoje porownanie jest smieszne. Ludzie w pracach naukowach > "kopiuja" podajac autora i jest to rzecz NORMALNA. sorry, porównujesz Wasze pisanie do wiedzy cytowanej w pracach naukowych? (dobre ). Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 09:14 ....bardzo dobre, nawet.... Celowo 2przekolorowalem2 aby ci podac przyklad ze w tym wypadku nie masz racji. moze ci sie to podobac lub nie - to Twoje indywidualna sprawa - ale to nie zmienia postaci rzeczy ze racji nie masz. beata_z_rudy napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > Beato....sorry, ale Twoje porownanie jest smieszne. Ludzie w pracach nauk > owach > > "kopiuja" podajac autora i jest to rzecz NORMALNA. > > sorry, porównujesz Wasze pisanie do wiedzy cytowanej w pracach naukowych? (dobr > e ). Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 09:10 1zorro-bis napisał: > A "przepychanki"....no coz. Ja wcale nie mam zamiaru specjalnie z tym osobnikie > m tu i tam dyskutowac i zostawiamm go w spokoju do momentu jak dotyczy to mnie. > Tak sie zastanawiam....Gdybym ja Ciebie zaczal obrazac i bluzgac, nie reagowal > a bys? 1. Dzisiejsze pierwsze dwa posty w tym wątku były Twojego autorstwa, polegały jedynie na cytowaniu cytowania z dodatkiem "no comments". Trochę tak jakbyś nie chciał dać się tematowi wyciszyć, czyż nie? Skoro nie chcesz, to po co to robisz? 2. pierwsze co zrobiłabym, przeszłabym na priv, a drugie: poprosiłabym admina o reakcję. Gdyby było to forum prywatne, a reakcji ze strony admina by nie było, poszłabym sobie gdzie indziej. Nikt wg mnie nie ma prawa zatruwać życia innym ludziom ze względu na swoje prywatne potyczki. Chyba że ten ktoś jest bardzo zadufany w sobie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 09:17 1)...moje psty "NO KOMMENTS - mialy pokazac temu osobnikowi, ze nie dam sie sprowokowac mimo jego BLUZGOW ale, ze czytam. 2). jna "privé"??! Z nim ?! No chyba zartujesz.... Nie bede Ci ujawnial jego wpisow do mnie bo to nie przystoi. Ale wtedy bys zrozumiala, ze na "privé" jet jesczez gorzej. Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 02.01.12, 08:59 Beato,ja rozumiem to inaczej,to tak jak są plotki roznoszone po mojej wsi.Nie wiem czy zorro jest właścisielem 'tamtejszego' forum /nie interesuje mnie/.Czasem lubimy poplotkować ale powinien to być raczej zupełnie inny założony wątek,choć na forach tego nie spotkałam i czasem dobrze jest dowiedzieć się co w szerokim świecie jest a czasem jest to nie miłe.Sumując,jestem przeciw wynoszeniu i przenoszeniu z for niż za.Pozdrawiam z idącym rokiem. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 09:03 anoagata napisała: Czasem lubimy poplotkować ale powinien to być raczej zupełnie inny założony wątek,ch > oć na forach tego nie spotkałam i czasem dobrze jest dowiedzieć się co w szerok > im świecie jest a czasem jest to nie miłe. ja tam nie lubię plotkować, ale nie to jest istotą sprawy. Jestem przeciwko cytowaniu czyichś wypowiedzi wyrwanych z kontekstu, zwłaszcza gdy mają one pokazać jaki to kawał ........... Jest to w jakimś sensie "obłe" i nie podoba mi się to kompletnie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 09:12 Beato....nie "wyrywalem " wypowiedzi z kontekstu tylko kopiowalem cale. Z podaniem autora i zrodla - czyli forum.beata_z_rudy napisała: > anoagata napisała: > > Czasem lubimy poplotkować ale powinien to być raczej zupełnie inny założony wąt > ek,ch > > oć na forach tego nie spotkałam i czasem dobrze jest dowiedzieć się co w > szerok > > im świecie jest a czasem jest to nie miłe. > > ja tam nie lubię plotkować, ale nie to jest istotą sprawy. Jestem przeciwko cyt > owaniu czyichś wypowiedzi wyrwanych z kontekstu, zwłaszcza gdy mają one pokazać > jaki to kawał ........... Jest to w jakimś sensie "obłe" i nie podoba mi się t > o kompletnie. Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 02.01.12, 09:30 beata_z_rudy napisała: > anoagata napisała: > > Czasem lubimy poplotkować ale powinien to być raczej zupełnie inny założony wąt > ek,ch > > oć na forach tego nie spotkałam i czasem dobrze jest dowiedzieć się co w > szerok > > im świecie jest a czasem jest to nie miłe. > > ja tam nie lubię plotkować, ale nie to jest istotą sprawy. Jestem przeciwko cyt > owaniu czyichś wypowiedzi wyrwanych z kontekstu, zwłaszcza gdy mają one pokazać > jaki to kawał ........... Jest to w jakimś sensie "obłe" i nie podoba mi się t > o kompletnie. Przeciwko cytowaniu!! zgadzam się z Tobą ale nie gadaj,że nie lubisz plotkować,tak mówimy ze nie lubimy ,ale rzeczywistości każdy to lubi. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 09:34 anoagata napisała: nie gadaj,że nie lubisz plotkować, > tak mówimy ze nie lubimy ,ale rzeczywistości każdy to lubi. ----------- jak ja lubię, gdy ktoś wie lepiej ode mnie, co lubię Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 02.01.12, 09:38 beata_z_rudy napisała: > anoagata napisała: > > nie gadaj,że nie lubisz plotkować, > > tak mówimy ze nie lubimy ,ale rzeczywistości każdy to lubi. > ----------- > jak ja lubię, gdy ktoś wie lepiej ode mnie, co lubię Przepraszam Cię,chyba że nie jesteś narodowości polskiej,albo jesteś wyjątkiem od reguły. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 09:44 ale jak można wierzyć, że jakaś cecha lub wada zależy od tego, czy jest się Polakiem czy kimś innym? Np. "Wszyscy Polacy to pijacy i złodzieje" - a jak ktoś nie kradnie lub nie pije to kim jest? Ostatnio skomentowałam to, jak w noc sylwestrową ubrała się Maryla Rodowicz. Czy jest to tym samym, co przeklejanie bagna z innego forum na Salon? Jeśli przeczytam że tak, to chyba faktycznie jestem dziwna (sprawdziłam na świeżo drzewo genealogiczne, jestem narodowości polskiej). Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 02.01.12, 09:51 beata_z_rudy napisała: > ale jak można wierzyć, że jakaś cecha lub wada zależy od tego, czy jest się Pol > akiem czy kimś innym? Np. "Wszyscy Polacy to pijacy i złodzieje" - a jak ktoś n > ie kradnie lub nie pije to kim jest? > Ostatnio skomentowałam to, jak w noc sylwestrową ubrała się Maryla Rodowicz. Cz > y jest to tym samym, co przeklejanie bagna z innego forum na Salon? Jeśli przec > zytam że tak, to chyba faktycznie jestem dziwna (sprawdziłam na świeżo drzew > o genealogiczne, jestem narodowości polskiej). To ciesze się że jesteś Polką,to zapewne wiesz że jest u nas reguła i są wyjątki /może to sie zmieni/ Nie czytałam komentarza o Maryli ,mój jest taki;słuchać jeszcze Ją mogę ale patrzeć na Nią już nie. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 09:54 anoagata napisała: Nie czytałam komentarza o Maryli ,mój jest taki;słuchać > jeszcze Ją mogę ale patrzeć na Nią już nie. ja tego nie pisałam, komentarz był ustny, domowy Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 02.01.12, 09:58 beata_z_rudy napisała: > anoagata napisała: > > Nie czytałam komentarza o Maryli ,mój jest taki;słuchać > > jeszcze Ją mogę ale patrzeć na Nią już nie. > > ja tego nie pisałam, komentarz był ustny, domowy No to nie słyszałam ani widziałam,częściowo sie domyślam. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Sib. 02.01.12, 10:40 bi.gazeta.pl/im/1/10896/z10896831X,Maryla-Rodowicz.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 12:16 ...do dziesiatego pokolenia? beata_z_rudy napisała: > ale jak można wierzyć, że jakaś cecha lub wada zależy od tego, czy jest się Pol > akiem czy kimś innym? Np. "Wszyscy Polacy to pijacy i złodzieje" - a jak ktoś n > ie kradnie lub nie pije to kim jest? > Ostatnio skomentowałam to, jak w noc sylwestrową ubrała się Maryla Rodowicz. Cz > y jest to tym samym, co przeklejanie bagna z innego forum na Salon? Jeśli przec > zytam że tak, to chyba faktycznie jestem dziwna (sprawdziłam na świeżo drzew > o genealogiczne, jestem narodowości polskiej). Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 12:14 plotkowac? Sklamalbym, gdybym powiedzial, ze nie..... Ale troszeczke.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 09:11 ....paskudny ZORRO nie jest wlascicielem zadnego forum. Jestem na Kalejdoskopie tylko piszacym i czytajacym. Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 02.01.12, 09:26 1zorro-bis napisał: > > ....paskudny ZORRO nie jest wlascicielem zadnego forum. Jestem na Kalejdoskopie > tylko piszacym i czytajacym. To tak jak mój chłop,nie jest sołtysem ale pójdzie do jednych sąsiadów coś się wywie i idzie z tym do drugich sąsiadów.Uważam,że nie jest uprawniony do przenoszenia takich i w ten sposób różnych wiadomości. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Sib. 02.01.12, 10:44 Ładnie się ten Nowy Rok rozpoczyna Nie jestem rzecznikiem w niczyjej sprawie ale powiem krótko Nie kłóćcie się dziewczyny A Pan niech mi nie przerywa bo ja Panu nie przerywałem i powiem ku.....krótko,że za dużo bluzgów,chamstwa i drobnomieszczaństwa a za mało sensu w tym wszystkim widzę I że się nie wcinałem i nikomu nie wycinałem,ale jak mi jeden facio zalazł za skórę to też go z mojego forum na zbity pysk wywaliłem bo tak trzeba było żeby zapanował święty spokój w rewii ku zadowoleniu innych użytkowników Bo jak to mówią różnić się można,a nawet trzeba ale wypada przy tym zachować odpowiednie proporcje i kulturę amen Odpowiedz Link
sibeliuss Re: do morfeusz 02.01.12, 10:54 beata_z_rudy napisała: > a to my się kłócimy? No właśnie, czy miałka gadka o bzdetach jest kłótnią? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: do morfeusz 02.01.12, 11:10 od bzdetów się zaczyna na granacie się kończy ok nie było szmatki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 12:17 FAKT. morfeusz_1 napisał: > > > Ładnie się ten Nowy Rok rozpoczyna > Nie jestem rzecznikiem w niczyjej sprawie ale powiem krótko Nie kłóćcie się > dziewczyny > > A Pan niech mi nie przerywa bo ja Panu nie przerywałem i powiem ku.....krótko,ż > e za dużo bluzgów,chamstwa i drobnomieszczaństwa a za mało sensu w tym wszystki > m widzę > I że się nie wcinałem i nikomu nie wycinałem,ale jak mi jeden facio zalazł za s > kórę to też go z mojego forum na zbity pysk wywaliłem bo tak trzeba było żeby z > apanował święty spokój w rewii ku zadowoleniu innych użytkowników > Bo jak to mówią różnić się można,a nawet trzeba ale wypada przy tym zachować od > powiednie proporcje i kulturę > > amen > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 12:13 to moze ja........Soltysem zostane?! anoagata napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > > > ....paskudny ZORRO nie jest wlascicielem zadnego forum. Jestem na Kalejdo > skopie > > tylko piszacym i czytajacym. > To tak jak mój chłop,nie jest sołtysem ale pójdzie do jednych sąsiadów coś się > wywie i idzie z tym do drugich sąsiadów.Uważam,że nie jest uprawniony do przeno > szenia takich i w ten sposób różnych wiadomości. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sib. 02.01.12, 15:41 1zorro-bis napisał: > wybacz Skiela, ze Ciebie nie skopiuje i nie przekleje. > Nie mam po prostu powodu. A jak Ty pewnych roznic nie wiedzisz, to mi niezmiern > ie przykro..... > P.S > A czy gdzies jest napisane w regulaminie, ze "kopiowanie i umieszczanie linkow" > jest niedozwolone? No chyba nie..... Nie jest zabronione, ale strasznie infantylne jest takie kopiowanie wypowiedzi ludzi z forum (nie tylko czarka),obgadywanie ,analizowanie kazdego slowa w celu...no nie wiem chyba tylko dowartosciowania sie jacy to jestescie 'debesciaki'. Mnie by Wasze forum nie zanteresowalo gdybys tutaj czarka nie zaczepial i nie probowal 'wychowywac'. Akurat z nim mozna bylo sobie poradzic. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 02.01.12, 16:52 chm.....Skiela.... To Twoja sparawa co Ciebie interesuje. Jednych interesuja znaczki pocztowe, innych samochody sportowe.... skiela1 napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > wybacz Skiela, ze Ciebie nie skopiuje i nie przekleje. > > Nie mam po prostu powodu. A jak Ty pewnych roznic nie wiedzisz, to mi nie > zmiern > > ie przykro..... > > P.S > > A czy gdzies jest napisane w regulaminie, ze "kopiowanie i umieszczanie l > inkow" > > jest niedozwolone? No chyba nie..... > > Nie jest zabronione, ale strasznie infantylne jest takie kopiowanie wypowiedzi > ludzi z forum (nie tylko czarka),obgadywanie ,analizowanie kazdego slowa w celu > ...no nie wiem chyba tylko dowartosciowania sie jacy to jestescie 'debesciaki'. > Mnie by Wasze forum nie zanteresowalo gdybys tutaj czarka nie zaczepial i nie > probowal 'wychowywac'. > Akurat z nim mozna bylo sobie poradzic. > Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sib. 02.01.12, 17:16 Interesuje mnie dlaczego ludzie zachowuja sie tak, a nie inaczej,dlaczego maja zle intencje. To,ze jestes mniej wulgarny nie czyni cie lepszym od czarka. Z Twojej strony to wyzsza polka chamskich zagrywek i tyle. Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Sib. 03.01.12, 08:38 skiela1 napisała: > Interesuje mnie dlaczego ludzie zachowuja sie tak, a nie inaczej,dlaczego maja > zle intencje. > To,ze jestes mniej wulgarny nie czyni cie lepszym od czarka. > Z Twojej strony to wyzsza polka chamskich zagrywek i tyle. Zaczynam Cie lubić Jest dokładnie tak jak mówisz. Nie do końca tylko zgadzam się, że to "wyższa półka", to jeno "inna półka", chamstwo zawsze jest chamstwem, nie ma potrzeby relatywizowania go. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 08:59 Piotrze..... A czy móglbys mi zdefiniowac znac zenie slowa - CHAMSTWO? Bo albo ja nie rozumiem jezyka polskiego albo zyje na innym swiecie.... piotr_57 napisał: > skiela1 napisała: > > > Interesuje mnie dlaczego ludzie zachowuja sie tak, a nie inaczej,dlaczego > maja > > zle intencje. > > To,ze jestes mniej wulgarny nie czyni cie lepszym od czarka. > > Z Twojej strony to wyzsza polka chamskich zagrywek i tyle. > > Zaczynam Cie lubić Jest dokładnie tak jak mówisz. > Nie do końca tylko zgadzam się, że to "wyższa półka", to jeno "inna półka", cha > mstwo zawsze jest chamstwem, nie ma potrzeby relatywizowania go. > > > Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Sib. 03.01.12, 09:02 1zorro-bis napisał: > Bo albo ja nie rozumiem jezyka polskiego albo zyje na innym swiecie.... > Dlaczego "albo-albo"?? Nie dopuszczasz możliwości, że i jedno i drugie? Co do pierwszego - nie wypowiadam się. Co do drugiego - oczywista oczywistość - żyjemy w zupełnie różnych światach. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 09:24 wiec ktory Swiat jest normalny? Twoj czy moj? A jeszcze jedno....no tak tutaj masz racje: Ulissess i wszyscy ktorach "tam" wymienilem to inna liga niz ja. No coz, ja zwykly facet od kafelek.... Gdzie mi tam doktorskie tytuly... Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Sib. 03.01.12, 10:01 1zorro-bis napisał: > wiec ktory Swiat jest normalny? Twoj czy moj? Nikt nie powinien być sędzią we własnej sprawie (Nemo iudex idoneus in propria causa) Pozostańmy przy tym, że są różne. > A jeszcze jedno....no tak tutaj masz racje: Ulissess i wszyscy ktorach "tam" wy > mienilem to inna liga niz ja. No coz, ja zwykly facet od kafelek.... Nie ma znaczenia co robisz, ani nawet jakie masz formalne wykształcenie. Ważne co sobą reprezentujesz, jak się zachowujesz, jak argumentujesz etc. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 12:26 to wedlug Ciebie jak ja argumentuje? rozumiem, ze Ty jestes Alfa & Omega...? piotr_57 napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > wiec ktory Swiat jest normalny? Twoj czy moj? > > Nikt nie powinien być sędzią we własnej sprawie (Nemo iudex idoneus in propria > causa) > Pozostańmy przy tym, że są różne. > > > A jeszcze jedno....no tak tutaj masz racje: Ulissess i wszyscy ktorach "t > am" wy > > mienilem to inna liga niz ja. No coz, ja zwykly facet od kafelek.... > > Nie ma znaczenia co robisz, ani nawet jakie masz formalne wykształcenie. Ważne > co sobą reprezentujesz, jak się zachowujesz, jak argumentujesz etc. > > > > Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Sib. 03.01.12, 12:46 1zorro-bis napisał: > > rozumiem, ze Ty jestes Alfa & Omega...? Rozum sobie co chcesz, to nie mój problem. > > > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 08:56 "wyzsza pólka chamskich zagrywek".... No, to ja Ci z calego serca gratuluje wyczucia i "dobrego smaku". P.S To tez byla "chamska zagrywka z wyzszej pólki".... Wedlug Ciebie... P.S "czarek" - pisze sie z duzej litery - o tak: Czarek. skiela1 napisała: > Interesuje mnie dlaczego ludzie zachowuja sie tak, a nie inaczej,dlaczego maja > zle intencje. > To,ze jestes mniej wulgarny nie czyni cie lepszym od czarka. > Z Twojej strony to wyzsza polka chamskich zagrywek i tyle. > Odpowiedz Link
cieplanata Re: Sib. 03.01.12, 09:03 Zorro też sie pisze z dużej litery, a nicki jak Twój czy czarka czy piotra_57 pisze się z małej literki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 09:25 Czarek i Piotr - z malej litery? No, chyba w takim razie faktycznie polskiego juz nie znam.... cieplanata napisała: > Zorro też sie pisze z dużej litery, a nicki jak Twój czy czarka czy piotra_57 p > isze się z małej literki Odpowiedz Link
cieplanata Re: Sib. 03.01.12, 10:06 Zorro!!!!!!!!!!!!!!! czytaj.............czytaj................... o czym ja piszę, ja pisze o nickach a Ty o imionach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 12:29 Natko....dla mnie "nicki" na forum to jak imiona. bo za "nickami" stoja chyba zywi ludzie a nie malpy. A ja jestem przyzwyczajony do ludzi zwarac sie po imieniu.... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sib. 03.01.12, 09:31 1zorro-bis napisał: > P.S > "czarek" - pisze sie z duzej litery - o tak: Czarek. Cierpisz? Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Sib. 03.01.12, 10:02 sibeliuss napisał: > Cierpisz? > Dokładnie tak samo jak porzucona kochanka. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sib. 03.01.12, 10:14 Gdy Czaruś znajdzie jakieś przytulne forum to i Zorro się tam przypadkiem pojawi Odpowiedz Link
anoagata Re: Sib. 03.01.12, 11:09 Miałam kiedyś dwa koguty /wśród innych kur i kogutów / te dwa to jeden normalny duży a drugi malutki rajski.Jak ten mały zaczynał krążyć to ten duży nie mógł zdążyć i często dochodziło do koguciej walki,początkowo było to śmieszne i zabawne ale po pewnym czasie niestety musiałam upi.........ć łby przy samych nogach.Żeby nie było na mnie ,ja niczego nie sugeruję. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 12:32 "upier.......c lby przy samych nogach....." Ciekawa technika. Ajak to wykonalas? anoagata napisała: > Miałam kiedyś dwa koguty /wśród innych kur i kogutów / te dwa to jeden normalny > duży a drugi malutki rajski.Jak ten mały zaczynał krążyć to ten duży nie mógł > zdążyć i często dochodziło do koguciej walki,początkowo było to śmieszne i zaba > wne ale po pewnym czasie niestety musiałam upi.........ć łby przy samych nogach > .Żeby nie było na mnie ,ja niczego nie sugeruję. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 12:30 No chyba zartujesz..... Moj etap "wychowaczy" tego osobnika zakonczylem DEFINITYWNIE. Z betonem nie dam rady.... sibeliuss napisał: > Gdy Czaruś znajdzie jakieś przytulne forum to i Zorro się tam przypadkiem pojaw > i Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 12:27 byles kiedys "porzucona kochanka"? No bo chyba masz w tym jakies doswiadczenie, skoro tak mowisz.... piotr_57 napisał: > sibeliuss napisał: > > > > Cierpisz? > > > > Dokładnie tak samo jak porzucona kochanka. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Sib. 03.01.12, 12:25 NIE. Jestem precyzyjny.... sibeliuss napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > P.S > > "czarek" - pisze sie z duzej litery - o tak: Czarek. > > Cierpisz? > Odpowiedz Link