sibeliuss 14.06.12, 16:27 wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/394449,seks-na-euro-2012-kolejki-w-gdansku-zabraklo-miejsc-w-agencji-towarzyskiej.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Radość to ruja? 14.06.12, 16:45 Nie ujawniono jednak, kogo obsługiwano w największej liczbie. Te tłumy klientów mogło rekrutować się z kibiców przyjezdnych Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Radość to ruja? 14.06.12, 20:04 Nie było miejsca dla Ciebie w agencji, w żadnym goł-gole.... I musiałeś spuścić z krzyża pod krzakiem w ubóstwie i chłodzie Gdy lisy mają swe nory i ptaki swoje gniazdeczka dla Ciebie miejsca nie było musiałeś sam sobie zrobić. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Radość to ruja? 14.06.12, 22:15 gazeta_mi_placi napisała: > Nie było miejsca dla Ciebie > w agencji, w żadnym goł-gole.... > I musiałeś spuścić z krzyża > pod krzakiem w ubóstwie i chłodzie > Gdy lisy mają swe nory > i ptaki swoje gniazdeczka > dla Ciebie miejsca nie było > musiałeś sam sobie zrobić. Miało być do rymu? Nie udało się. Miało być śmiesznie? Nie wyszło. I jak zwykle dałaś/eś popis prymitywu i głupoty. Ale czemu ja się dziwię...? Odpowiedz Link
jhbsk Re: Radość to ruja? 15.06.12, 09:10 gazeta_mi_placi napisała: > Nie było miejsca dla Ciebie Żałosne i obrzydliwe. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Radość to ruja? 15.06.12, 08:20 Ruja, cieczka, estrus (łac. oestrus) - faza płodności samic w cyklu rozrodczym większości ssaków łożyskowych, z wyjątkiem człowiekowatych (zob. menstruacja). Ułatwia skojarzenie pary w celu zapewnienia przekazania genów. ----------- Te kolejki to jednak chyba z nieco innych powodów Odpowiedz Link
king.james Re: Radość to ruja? 15.06.12, 10:29 Może jestem jakiś staroświecki, ale dla mnie to wstyd korzystać z usług prostytutki. Może jak będę stary i brzydki, to się skuszę, bo to być może będzie dla mnie jedyna opcja, ale teraz z takich usług to mogę najwyżej pójść do klubu ze striptizem. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Radość to ruja? 16.06.12, 03:59 A czytalem w ktorejs gazecie ze "kurew" nie zjechalo tyle ile bylo przewidywane, hmmm. Odpowiedz Link