darek1 24.07.04, 23:32 Zerknijcie: naprawdę super i niedaleko, w zeszłym roku też tam bawiłem. Cisza ,spokój,i dzieci można puścić samopas . Polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek1 Re: veni vidi vici 24.07.04, 23:36 www.smolarnia.republika.pl/zdjecia.html sorry zapomniałem o adresie Odpowiedz Link
sloggi Re: veni vidi vici 03.08.04, 20:28 Puszcza Bolimowska ponoć jest piękna, nigdy w tamtych stronach nie byłem. Ale czy Ty mając pod nosem Puszczę Kampinoska musisz jechać do innej? Odpowiedz Link
darek1 Re: veni vidi vici 03.08.04, 23:05 Nie chodzi o puszczę , ale o to że można poza odpoczynkiem w lesie popływać w czyściutkim basenie i sobie połowić rybki w stawie, pobrykać na konikach , pograć w piłkę , siatkę itp Dzieci mogą się wyhasać na fajnym placu zabaw , no i fajne grillowanie w jaskini ze wspaniałym widokiem. Można też sobie pod okiem fachowca powędzić wędlinkę- taką co może leżeć miesiącami , a nie wędzona chemicznie co po 3 dniach nawet szkoda truć psa czy kota. Wsio jest w jednym miejscu, rowerów też nie muszę zabierać bo są. Jeśli znasz takie miejsce w KPN to daj namiar chętnie skarzystam. Odpowiedz Link
sloggi Re: veni vidi vici 03.08.04, 23:16 A, no to troche inna forme wypoczynku lubisz, bardziej tak "na ludowo". A co do wędlinki to nie bądź skapy i poczęstuj Odpowiedz Link
darek1 Re: veni vidi vici 05.08.04, 20:32 Pewnie pamiętasz jak kiedyś w lodówce wędlinka leżała , przyschła , odkroiłeś plasterek i znowu jak ze sklepu ?(niestety w sklepach takiej już nie kupisz)- 3 dni i do kosza. Co do poczęstowania: to czemu nie , czemu nie. Odpowiedz Link
pax_tibi Re: veni vidi vici 05.08.04, 21:45 byłam w Puszczy Bolimowskiej kiedyś dawno z wycieczką szkolną, pamiętam, że było fajnie Odpowiedz Link