loczek62 27.05.13, 19:53 Odnoszę wrażenie że Czarek zatęsknił za forumowiczami i mamy kolejny remake.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Remake? 28.05.13, 08:39 jedzoslaw napisał: > Podejrzewasz kogoś konkretnego? Nie podejrzewam, ja wiem. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Remake? 28.05.13, 10:22 znowu "dziala"? Pod jakim nickiem i na jakim forum? Ktos go wpuscil? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 14:42 Tutaj działa,"kreci" sobie. Ale mnie to osobiście nie przeszkadza. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 14:54 sibeliuss napisał: > A mnie owszem i nie będę obojętny. Rozumiem, że nie nie będziesz obojętny, jeśli zacznie obrażać, ubliżać, wulgaryzować, chamić? Bo jeśli tylko "krecić", to... niech sobie "kreci" po swojemu... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Remake? 28.05.13, 15:15 Uważasz, że ja tu mam czuwać jak anioł stróż i czytać wszystkie wypowiedzi, żeby wyłapywać brzydkie słowa? A może umówmy się, że to Ty posiedzisz tu 24 godziny na dobę i będziesz obserwować czy jest grzeczny? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 15:21 sibeliuss napisał: > Uważasz, że ja tu mam czuwać jak anioł stróż i czytać wszystkie wypowiedzi, żeb > y wyłapywać brzydkie słowa? A może umówmy się, że to Ty posiedzisz tu 24 godzin > y na dobę i będziesz obserwować czy jest grzeczny? > Sibeliussie, to jest... demagogia! W takim razie, Twoje: "Nie będę obojętny" - co znaczy? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Remake? 28.05.13, 13:32 remek_sremek To znaczy Tobie wolno za nim lazic po innych forach i go prowokowac do awantur,ale jak on za Toba chodzi to juz jest be -tak ? Nie prowokuj-nie bedzie wracal,albo go zapros na swoje forum i tam sie nawalajcie. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Remake? 28.05.13, 14:00 Tylko, że Czarusia wywalili z kolejnego forum, za chamstwo, rozwalanie tematów, wszczynanie kłótni, nie broń tego ludzika. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Remake? 28.05.13, 14:05 Ja go nie bronie. To nie czarus za loczkiem chodzi tylko odwrotnie.Zawsze mnie zastanawia-po co ? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 14:45 Apeluję: Trochę tolerancji!!! Nie wszyscy muszą myśleć "pod linijkę". Nie wszyscy muszą mieć taką samą, "należytą" ekspresję. Byłoby wtedy okropnie nudno. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Remake? 28.05.13, 15:02 Kompletnie nie rozumiem po co wracamy do tematu Czarka? Nudno jest ? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Remake? 28.05.13, 15:16 skiela1 napisała: > Kompletnie nie rozumiem po co wracamy do tematu Czarka? > Nudno jest ? > Ano właśnie. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 15:28 sibeliuss napisał: > skiela1 napisała: > > > Kompletnie nie rozumiem po co wracamy do tematu Czarka? > > Nudno jest ? > Ano właśnie. Przjmijmy, że nie ma Czarka, jest Krecik. I mamy temat z głowy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Remake? 28.05.13, 15:38 Krecik? To bedziemy miec kretowisko.......w ogrodzie! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Remake? 28.05.13, 15:51 Jest wiele innych forów, gdzie można z nim popisać w jego stylu i na ulubione tematy. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 16:32 sibeliuss napisał: >Jest wiele innych forów, gdzie można z nim popisać w jego stylu i na ulubione tematy. To nie mój styl, nie moje tematy, nie moje klimaty. Ja tylko nieśmiało broniłam dopuszczenia "nie mojego", nie mojej "inności" do głosu. Przepraszam, jeśli to było niewłaściwe. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Remake? 28.05.13, 16:28 sorel.lina napisała: > Przjmijmy, że nie ma Czarka, jest Krecik. > I mamy temat z głowy. Wezcie sobie krecika na Podworko Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Remake? 28.05.13, 16:36 "Wezcie sobie krecika na Podworko" A czy on by tego chciał? On chyba woli Anty-Podwórko. No, dobrze, już nie będę. Ciepłotki, Skielo. Odpowiedz Link