Dodaj do ulubionych

Mobilne aplikacje randkowe

26.09.14, 14:37
Witam wszystkich! Chciałbym rozpocząć nowy wątek, w zakresie randek i podrywu dla samotnych i tych wybrednych, a właściwie, nawiązując do tytułu tego forum - odrzuconych wink Jedną z obecnie popularnych form umawiania się są mobilne aplikacje randkowe. Najbardziej popularne na świecie są Badoo i Tinder, w Polsce zaczyna dominować Podrywak, dostępny obecnie na Google Play.

Co sądzicie na temat umawiania się z wykorzystaniem aplikacji mobilnych? Jak dla mnie, zdecydowanem plusem i przewagą nad zwykłymi portalami jest np. funkcjonalność mierzenia odległości, dzięki której wiem, np. w Podrywaku, ile kilometrów mam do danej osoby, a także widzę kto jest najbliżej mnie.

Do tego dochodzą wycinanie ludzi na podstawie preferencji, itd. W rezultacie, zwiększa to efektywność poszukiwań i nie trzeba się przebijać przez gąszcz ludzi, aby znaleźć kogoś wstępnie pasującego do preferencji smile tak jak to ma miejsce w tradycyjnych portalach czatowych.

Z chęcią poczytam o Waszych przeżyciach i sytuacjach, związanych z umawianiem się przez takie aplikacje!

Pozdr
Obserwuj wątek
    • matt.j Re: Mobilne aplikacje randkowe 05.10.14, 14:17
      p0dr napisał:
      > Z chęcią poczytam o Waszych przeżyciach i sytuacjach, związanych z umawianiem s
      > ię przez takie aplikacje!

Co to za pierdoły? wink I co będziesz P0dr robił czytając? Jakiś onanizm emocjonalny zamierzasz uprawiać wczytując się w randkowe przeżycia innych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka