sibeliuss 22.07.16, 18:16 Jak tam u Was, gracie, znacie kogoś kto gra, macie na to wyjechane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Pokemon Go! 22.07.16, 22:05 Ja nie... Mloda - cos tam szuka ale nie za zbytnio ... Ogolnie zjawisko nie jest negatywne.Ja lubie poznym wieczorem wyjsc na spacer.Teraz jest o wiele przyjemniej bo sporo ludzi spotykam,rozrechotane dzieciaki zamiast przed komputerem to z rodzicami szukaja zoltych ludkow. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Pokemon Go! 23.07.16, 20:29 Moje bawiły się w to już rok temu,ale to chyba nie były pokemony. Łaziliśmy po Małych Pieninach i po drodze młodzież z mężem znikali,bo trop prowadził do ukrytych skarbów.Włazili do starych szop,ryli po skałach i znajdowali małe pieniążki,znaczki i różne różności.W zamian zostawiali karteczkę z datą i inny prezencik. To chyba ta sama zabawa,ale zmodyfikowana? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Pokemon Go! 23.07.16, 22:36 Moja córcia bawiła się w to 3 lata temu. A co do "Pokemonów" to mam na nie wyjechane. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Pokemon Go! 24.07.16, 14:34 Nawet nie wiem co to jest. Pewnie jestem niedzisiejszy....: Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pokemon Go! 24.07.16, 15:22 1zorro-bis napisał: > Nawet nie wiem co to jest. Pewnie jestem niedzisiejszy....: > Masz dzieci za duze i wnuki za male Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Pokemon Go! 01.08.16, 19:44 pewnie tak.... Wnuki - 6 & 3 & 3...... skiela1 napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > Nawet nie wiem co to jest. Pewnie jestem niedzisiejszy....: > > > > Masz dzieci za duze i wnuki za male Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Pokemon Go! 04.08.16, 21:18 Mam od tygodnia w domu 15-latka, który grając w to coś zachowuje się jakby zidiociał. Masakra. Kontakt werbalny utrudniony, wzrokowy żaden, nic go nie interesuje, poza ekranem telefonu. Zatem olałem i robię swoje Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Pokemon Go! 16.08.16, 11:43 A teraz mi pisze, że przyjechałby jeszcze na tydzień - dobrze mu było Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pokemon Go! 16.08.16, 16:22 On i tak w niedalekiej przyszlosci wyladuje w Warszawie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Pokemon Go! 05.08.16, 13:08 to jest po prostu chore. Na szczescie mnie ta "przyjemnosc" ominela.... sibeliuss napisał: > Mam od tygodnia w domu 15-latka, który grając w to coś zachowuje się jakby zidi > ociał. Masakra. Kontakt werbalny utrudniony, wzrokowy żaden, nic go nie interes > uje, poza ekranem telefonu. Zatem olałem i robię swoje > Odpowiedz Link
aniamajowska Re: Pokemon Go! 17.09.16, 15:29 Ja gram, ale mam problem opisany na forum. forum.pokemon24.info/viewtopic.php?p=18#p18 Odpowiedz Link