czarna33 31.10.04, 01:27 Juz nawet Forum zgłupiało Piszę o drugiej,wyswietla że pierwsza.Cyrk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:30 To która jest dwa razy? Druga? Jest druga trzydzieści pięć, czyli pierwsza trzydzieści pięć - głupie ale oczywiste? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:32 Owszem oczywiste.Ale przewala wątki pisane po pierwszej Która jest teraz godzina?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:35 Druga czterdzieści, czyli pierwsza czterdzieści. Przydałby się antyclock - czemu Czarna nie śpi? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:39 Mój kom się jeszcze w starym czasie dobrze czuje Czemu nie spię?Miałam się o to samo zapytac Sloggiego. Czarna nie śpi bo się jej nie chce. Pytam!!Czemu Sloggi nie spi??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:41 Sloggi z Krisem wrócili z piwowego wieczoru w klubie Galeria. Było miło, ale czas nam było się ewaporować stamtąd do domowych pieleszy. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:43 Czemu był czas??Bili ? Kopali? Czarna była na małym piwie i wróciła dawno . Odpowiedz Link
sloggi Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:50 Jak mówią angole "This is the right time", czyli przychodzi taki moment, że wstaję, biorę kapelusz i idę już. Te pióra i dym papierosowy powodują, że po jakimś czasie osoba bez piór i papierosa wychodzi. A zatem wraca do świata żywych (Galeria mieści się w piwnicy). Odpowiedz Link
scriptus Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:38 To wymyślili jacyś kretyni. W ogóle nie wiem, czemu to ma służyć. A zresztą, mi to bez różnicy, i tak chodzę spać i wstaję według własnego rytmu, a nie zegarka. Zastanówcie się, jaki udział w zużywaniu energii mają żarówki domowe? Toż to śmieszne, ale moim zdaniem znikomy. Oświetlenie uliczne i tak sie pali całą noc, podobnie w obiektach użyteczności publicznej, jak dworce kolejowe, itp. W biurach, które funkcjonują na ogół od 8 czy 9 zapala się światło w dzień tam, gdzie to i tak konieczne, niezależnie od pory. A w domach, chodzą lodówki, pralki, ekspresy do kawy, żelazka, a światło, zwłaszcza przy dzisiejszych energooszczędnych lampach, to znikomy odsetek załączonej mocy. Czy z tego powodu warto robić tyle zamieszania i bałaganu? Odpowiedz Link
sloggi Re: Godzina wstecz 31.10.04, 01:39 A pociągi przyjeżdzają dziś w nocy przed czasem, czy stoją godzinę w polu? Odpowiedz Link
scriptus Re: Godzina wstecz 31.10.04, 10:01 Zapewne przez godzinę stoją w polu, chyba, że ktoś zrujnował się na ekspres Odpowiedz Link
sloggi Re: Godzina wstecz 31.10.04, 12:00 scriptus napisał: > Zapewne przez godzinę stoją w polu, chyba, że ktoś zrujnował się na ekspres Zapytamy Gacka, o pociągach on wie wszystko. Odpowiedz Link
aankaa Srciptus - tu o przemysł chodzi :)) 31.10.04, 18:27 co prawda dycha on już ostatkiem, ale przyzwyczajenie do zmiany godzin się ostało (nie mówię, że to jesienne jest złe ) Odpowiedz Link