f.l.y 17.11.04, 15:09 bo ja słucham sobie dzisiaj nostalgicznie Sade i jej płyty Promise... a kawa w filiżance ostygła i popijam chłodną.... tak mi dzisiaj jakoś-takoś późno-jesiennie w nastroju.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 15:14 Ojoj Sade przy takiej pogodzie to katastrofa ) Polecam coś bardziej energetyzującego Odpowiedz Link
virgin_black Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 16:53 avril lavigne? może niezbyt ambitnie, wiem, ale za to doładowuje. przynajmniej mnie. Odpowiedz Link
vitalia Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 17:44 A dlaczego muzyka musi być zaraz ambitna?.Ja sobie słucham indiańskiej muzyki,którą uwielbiam.Na przykład..... zamykam oczy i widzę orła cień..Ale naprawdę indiańske muzyka wprowadza w inny świat .. Odpowiedz Link
dadgana Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 17:49 A a dzisiaj jak zawsze mrocznie,gotycko,blackowo - soundtrack - "The Queen of the Damned"...polecam bardzo i to bardzo !!!!!!! Odpowiedz Link
virgin_black Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 00:09 Dadgana, łapeczka - ścieżka z "królowej potępionych" bardzo jest dobra na niedobory energii. 4 pierwsze utwory...aż drrrreszcz przechodzi Odpowiedz Link
chaladia Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 17:55 Radia RMF Classic na przemiany z TOK FM. Odpowiedz Link
marcotills Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 17:59 dzisiaj slucham szumu fal )) Odpowiedz Link
parachute Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 18:24 a ja....słucham Agnieszki Chrzanowskiej...taka jakas radosna ona...miło czasem posłuchać kogoś takiego...za chwile puszcze sobie Pogodno...oni z kolei są pogodni inaczej a jak mam doła...to lubię się jeszcze bardziej podołować...tak już mam...słucham wtedy Coldplay'a albo Radiohead... Pozdrawiam! Parachute Odpowiedz Link
ejno Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 19:03 A ja popijajac kawke postanowilam wrzucic cala muzyke co mam na dysku na winampa, kliknac shuffle i leci co popadniePrzelacialo juz troche oj przelecialo Teraz wlasnie leci India Arie - Video Odpowiedz Link
very_famous Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 21:05 Blur, Green Day a przed chwilą Rammstein Odpowiedz Link
dadgana Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 21:53 A teraz Dimmu Dorgir i Children of Boodom....a zaraz na winampie Emperor!!! urczę ale podwójna stopa!!!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 23:01 Małgosi Kożuchowskiej. W październikowym Elle była płytka, a niej 5 kawałków w jej wykonaniu. Ładnie śpiewa. Odpowiedz Link
very_famous Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 23:16 Powtierdzam doniesienie. Też mam tą samą płytke Odpowiedz Link
sloggi Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 17.11.04, 23:27 very_famous napisała: > Powtierdzam doniesienie. Też mam tą samą płytke Słucha się bardzo przyjemnie, może się nie znam, ale ma panna głos. Odpowiedz Link
towita Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 09:34 Od kilku dni Turnaua. Kawiarenka Sułatan - przepiękna płyta z mniej znanymi piosenkami Starszych Panów. Odpowiedz Link
very_famous Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 09:55 Ja też się nie znam I nie ważne czy Gocha ma podrasowany glos czy nie. Mi się podoba Odpowiedz Link
anmanika Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 11:17 U mnie wlasnie leci Wojtek Mrozek "Tance swiata", super na taki dzien. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 11:23 wiedziona Waszymi achami i ochami o J.Radku - zakupiłam wczoraj płytę... słuchałam go w pustawym mieszkaniu (fajnie się słucha, oj - fajnie) - dzisiaj przyciągnęłam płytę do pracy i słucham "Groszki i róże" naokrągło... potem dam szansę wczorajszej Sade...i Promise... Odpowiedz Link
dadgana Virgin:) 18.11.04, 12:13 Virgin ....a moze sie wybierzemy na taki koncercik....no wiesztaki jak był na filmiku)))))zobaczymy wampirki,posłuchamy muzyczki,popodziwiamy długowłosych)))))))))no ładnie ....sie rozmarzyłam)))))))))) P.S.- A Ty gustujesz w blacku i gotyku? Odpowiedz Link
virgin_black Re: Virgin:) 18.11.04, 14:18 nick mówi sam za siebie a gustuję, gustuję, co prawda mniej maniakalnie niż kiedyś, ale na koncercik - zawsze DD Odpowiedz Link
eulalija Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 14:34 Aktualnie J.M.Jarre - składanka Koncert w Chinach, troszkę wcześniej Oxygene i Equinoxe. Jakiś mam dziś apetyt na niego. Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 14:37 Jarre z tamtych lat jest świetny mnie ostatnio wzięło na Bobby McFerrin'a płytka Circlesongs, stara ale fajna a ze świeższych - Joss Stone "Mind, Body & Sooul", jak dla mnie jesienno- optymistyczne brzmienie Odpowiedz Link
martuha Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 14:47 sluchalam tyrady mojej szefowej, szkoda, ze nie mozna jej wylaczyc. Odpowiedz Link
zet_a Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 15:00 Właśnie kończy się Satyricon, a za chwilę, dla odmiany puszczę sobie Theriona. Odpowiedz Link
sasha_m Re: Czego dzisiaj słuchacie? - c.d... 18.11.04, 16:19 Teraz słucham ciszy - nareszcie, szkoda, że tylko przez chwilę Odpowiedz Link