tarantula01 06.12.04, 09:40 Dołączyłem do... właśnie - zanim napiszę wpierw przeczytam, aby mieć zdanie na temat forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: Jako kolejny forumowicz 06.12.04, 10:29 Tarantula,brrrrrrrrr, no trudno, skoro tak masz na imie, witaj Odpowiedz Link
tesunia Re: Jako kolejny forumowicz 06.12.04, 11:36 ush....moze nie zostane ukaszona))))))))) tez jestem tu nowa) zycze pieknego dnia. Odpowiedz Link
yasioo7 Re: Jako kolejny forumowicz 06.12.04, 19:30 Akurat tego Tarantulę znam dobrze. Najspokojniejszy i najsympatyczniejszy pajęczak pod Słońcem Odpowiedz Link
tesunia Re: Jako kolejny forumowicz 07.12.04, 11:02 yasioo7 napisał: > Akurat tego Tarantulę znam dobrze. Najspokojniejszy i najsympatyczniejszy > pajęczak pod Słońcem usch...kamien z serca spadl.... ja co sie boje pajakow)))))))))))) dzieki za pocieszenie ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Jako kolejny forumowicz 07.12.04, 11:04 sloggi napisał: > Witam serdecznie dziekuje za zaproszenie.... strasznie duzo tu was....moze nadaze za wszystkim i wszystkimi) Odpowiedz Link
natla Re: Jako kolejny forumowicz 07.12.04, 11:44 Tesunia, a Ty gdzie się szlajasz! Popracuj na własnym poletku! ))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Jako kolejny forumowicz 08.12.04, 09:59 natla napisała: > Tesunia, a Ty gdzie się szlajasz! Popracuj na własnym poletku! ))) hi,hi,hi,....natlunia.... rownie moglabym spytac Ciebie co tu robisz))))))))))))))))) i popatrz jakie my ciekawskie kobitki jestesma, wszedzie musimy zajzec i swoje "trzy grosze zostawic"))))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Jako kolejny forumowicz 08.12.04, 21:14 A mnie cieszy, że i tu sie odnajdujecie - w wypowiedziach i wzajemnie Odpowiedz Link
rysio.ochucki Re: Jako kolejny forumowicz 07.12.04, 21:09 Witam wszystkich forumowiczów i również jako nowy użytkownik dziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link
tesunia Re: Jako kolejny forumowicz 08.12.04, 10:00 rysio.ochucki napisał: > Witam wszystkich forumowiczów i również jako nowy użytkownik dziękuję za > zaproszenie. > czesc rysio.... mam nadzieje,ze nadazymy za reszta towarzystwa) Odpowiedz Link
glonik Lekko spóźniona, 10.12.04, 17:24 ale również się melduję, dziękując za zaproszenie do Salonu...hihi, glonik na Salonach, no no . Witam wszystkich. Mam nadzieje, że za brak dobrych manier, jednak jestem mało skomplikowanym organizmem, wyrzucona nie zostanę. Chyba jednak jestem nieco zaskoczona zaproszeniem, bo w kwiecisty styl i słowotok popadłam...Ale popracuję nad sobą . Odpowiedz Link
glonik Re: Lekko spóźniona, 10.12.04, 22:52 natla napisała: > Nie pracuj, tu o to chodzi! ) Znaczy, mam być sobą? To pożałujecie Odpowiedz Link
sloggi Re: Lekko spóźniona, 10.12.04, 22:54 Witaj Czasami warto żałować, niż żałować - że nie ma po czym żałować Odpowiedz Link
glonik Re: Lekko spóźniona, 10.12.04, 23:12 sloggi napisał: > Witaj > Czasami warto żałować, niż żałować - że nie ma po czym żałować To odpowiem Sztaundyngerem: "Najstraszniejsze są grzechy, z których nie ma uciechy." Odpowiedz Link
sloggi Re: Lekko spóźniona, 10.12.04, 23:17 Ale czy w tym powiedzeniu pana Sz. nie ma prawdy? Mało jest w życiu rzeczy zależnych ode mnie, których żałuję. Odpowiedz Link
glonik Re: Lekko spóźniona, 10.12.04, 23:28 sloggi napisał: > Ale czy w tym powiedzeniu pana Sz. nie ma prawdy? > Mało jest w życiu rzeczy zależnych ode mnie, których żałuję. Jest ogromna, do której po latach dochodzę, oczywiście rozumiejąc już, że "grzechy" to przenośnia, ale dorobiłam się mnóstwa świadomych, zaleznych od siebie rzeczy, za które żałuje, jak jasna cholera. I gdybym niemal, NIEMAL, nie była pewna, że to niemożliwe, tobym powiedziała, że Sloggi, to mój własny, osobisty od baaaaaaardzo wielu lat, przyjaciel. I nie, nie, nie poprawiaj. Znam różnicę. To właśnie przyjaciel. Nie kumpel, nie bliski kolega, tylko rzadki okaz: PRZYJACIEL. W obie strony, żeby niedomówień nie było. Jeszcze raz dzięki za zaproszenie. Nie zawiodę towarzysze!!! Odpowiedz Link
glonik Re: Lekko spóźniona, 11.12.04, 00:33 sloggi napisał: > Przyjaciel? Przyjaciel. Ten, który mnie zrozumie, kiedy ja samej siebie nie potrafię, kiedy będzie mi towarzyszył w momentach radości i smutku, kiedy wiem, że to tylko (?), aż (?) przyjaciel??? O przyjaciół jest jest trudno, i długo trzeba terminować żeby zdać nań egzamin...w obie strony. Myślę, że tak + - 10 lat wystarczy. A jeśli chodzi o zadane niezadane pytanie, to tak, właśnie mam takiego farta, że on jest moim przyjacielem. Odpowiedz Link
glonik Re: Lekko spóźniona, 11.12.04, 01:28 sloggi napisał: > Pozazdroscić. A żebyś wiedział. Ale mam takie wrażenie, że Ty też, taki jak On jesteś. Aaaa tam, miałam dalej pisać o przymiotach, ale zrezygnowałam, bo może ktoś uzna, że to jakaś forma dziękczynna dla cię...albo co... ale prędzej forma :p Odpowiedz Link
glonik Re: Lekko spóźniona, 11.12.04, 05:28 sloggi napisał: > Podlałaś mi narcyza Z tego co pamiętam z mit,ow, to Narcyz sam się podlał...ekhem ... Odpowiedz Link
nemezis2003 Glonik - Lekko spóźniona, -wazelina? 13.12.04, 12:47 Glonik nie do poznania. Od kilku dni obserwuję Twoje tu pojawienie się i zadziwia metamorfoza Glonika, skąd na tym forum, jak za dotknieciem czarodziejskiej różczki, spływają z Ciebie takie pokłady wazeliny? Inny Glonik, ale czy lepszy? Odpowiedz Link
glonik Re: Glonik - Lekko spóźniona, -wazelina? 18.12.04, 06:27 nemezis2003 napisała: > Glonik nie do poznania. Od kilku dni obserwuję Twoje tu pojawienie się i > zadziwia metamorfoza Glonika, skąd na tym forum, jak za dotknieciem > czarodziejskiej różczki, spływają z Ciebie takie pokłady wazeliny? > Inny Glonik, ale czy lepszy? Lepsze wrogiem dobrego...A ty, zapewne, jako stary forumowicz, jesteś tu obeznana z tzw. procedurą, do której należy sobie po pyskach lać i być zwanturną. To zapewni twoje uznanie. Wybacz, ale mi na nim nie zależy. Wystarczjąco zwracasz na siebie uwagę na FK. Ale kwestia wazeliniarstwa dotyczy także założyciela Forum. Przeczytałam na wstępie, że tu jest kominek, ciepło, wyrozumiałość... nawet dla - jak to nazywasz- wazeliny. A ja mam coś takiego, co znają starsi ludzie - kindersztubę. Jeśli jestem grzecznie przyjęta, odpłacam się tym samym. Na niegrzeczność nie reaguję. Na chamstwo, jak twoje, owszem. I nie kolejną pyskówką, tylko uświadomieniem sobie, że akurat ktoś o nieznanym mi nicku (tu) zwraca mi uwagę na formę wypowiedzi. Odpowiedz Link
glonik I jeszcze raz ja... 18.12.04, 06:34 Sloggi, jeżeli poczułeś się zażenowany, bądź skonfundowany moim nadmiernym entuzjazmem, to przepraszam. I niech, do cholery, znowu ktoś nie kupi tego, co przed chwilą napisałam, jako wazeliny w ilości mieszczącej się w hoboku. (Ciekawe, kto wie, co też on jest za hobok, ale a vista, a nie ze słownika.) Odpowiedz Link
sloggi Re: I jeszcze raz ja... 18.12.04, 10:44 Mam zdrowy osąd i mnie wpisy różnych oszołomek i oszołomów nie martwią. Mam nadzieję Gloniku, że Ty też jesteś już zaimpregnowana na głupotę ludzką. A na wazelinie człowiek czasem nieźle płynie. Całusy. Odpowiedz Link
natla Re: I jeszcze raz ja... 19.12.04, 17:57 Toś mnię tym hobokiem przytkała. Nie wiem. I przestań dyskutować z tą boginią zemsty, musiałaś być lepsza od niej kidyś tam i gdzieś tam, lub ma taki charakter. Odpowiedz Link
glonik Re: I jeszcze raz ja... 22.12.04, 00:43 natla napisała: > Toś mnię tym hobokiem przytkała. Nie wiem. > I przestań dyskutować z tą boginią zemsty, musiałaś być lepsza od niej kidyś > tam i gdzieś tam, lub ma taki charakter. Dobra, leci nastepny hobok wazeliny Ale ad rem. Hobok, to tzw. opakowanie zwrotne, które zawiera płynną zawartość. Np. mydło w płynie, dla zakładów przemysłowych, pastę BHP. Ma toto zawartość od 25 do 100 litrów. A dlaczego zwrotne? Bo można to przelać w magazynie do juz isniejacych pojemników. Nie warto, w transporcie przesyłać pustych opakowań, tylko to sie dzieje na zasadzie: dziś wy nam, jutro odwrotnie. Co zaś do nemezis...hmmm...trafił gniew boży na glonika...i gdzie tu se poużywać i na kim/czym? Ale przyznam uczciwie, że nijako sie poczułam, a nie jestem do końca zaimpregnowana - to do Sloggiego - przy okazji. W momencie, kiedy się zaimpregnuję, przestanę dziwić, zastanawiać się, wadzić sama ze sobą, to poproszę o krótkie westchnienie... "był tu glonik, był". Oryginał dotyczy, oczywizda, barana krętorogiego... ))))) Odpowiedz Link
jackussi Re: Jako kolejny forumowicz 11.12.04, 08:17 tarantula01 napisał: > Dołączyłem do... właśnie - zanim napiszę wpierw przeczytam, aby mieć zdanie > na temat forum. no jakie masz zdanie?? Odpowiedz Link
tarantula01 Re: Jako kolejny forumowicz 12.12.04, 15:11 jackussi napisał: > tarantula01 napisał: > > > Dołączyłem do... właśnie - zanim napiszę wpierw przeczytam, aby mieć zdan > ie > > na temat forum. > > no jakie masz zdanie?? Dyskusje o wszystkim i niczym, ale przynajmniej bez zbędnego politykowania, obrażania, itd. Odpowiedz Link