rafi.raf 29.12.04, 03:38 mam klopoty ze snem. nie moge zasypiac. nie moge wypoczac. chodze jak poobijany. umieram! czy wiecie co moze mi pomoc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: klopoty ze snem 29.12.04, 04:11 rafi.raf napisał: > mam klopoty ze snem. nie moge zasypiac. nie moge wypoczac. chodze jak poobijany > . umieram! czy wiecie co moze mi pomoc? Pewnie, tylko ja Ci moge pomóc. Razem się poobjamy )We dwoje zawsze raźniej ) > Odpowiedz Link
muraszka1 Re: klopoty ze snem 29.12.04, 07:06 Mialam takie dwa tygodnie. Teraz od trzech dni spie. Zycze wam samych dobrych, przespanych nocy. Odpowiedz Link
gagunia Re: klopoty ze snem 29.12.04, 09:28 dwa tygodnie........ ja tak mam od 3 lat. i zyje. Odpowiedz Link
rafi.raf Re: klopoty ze snem 29.12.04, 11:24 super sie minelismy! szkoda... siedzialem z ksiazka do 5.30. liczenie baranow nie dziala w moim przypadku. Odpowiedz Link
szalonymedyk Re: klopoty ze snem 29.12.04, 11:06 No coz, najczesciej to stresy, napiecie, trudna sytuacja, nierozwiazany konflikt... Trzeba szukac przyczyny, skutki ustąpią Odpowiedz Link
carrramba Re: klopoty ze snem 29.12.04, 12:02 szalonymedyk napisał: > No coz, najczesciej to stresy, napiecie, trudna sytuacja, nierozwiazany > konflikt... Trzeba szukac przyczyny, skutki ustąpią Hehe Witaj Szalonymedyku ) Znam przyczynę a skutków nijak nie moge zwalczyć Odpowiedz Link
candycandy Re: klopoty ze snem 29.12.04, 13:18 Spróbuj się zmęczyć – jakieś porządki przedsylwestrowe czy cuś Ja mam odwrotny problem – zasypiam prawie natychmiast snem strudzonego żniwiarza ale rano ... można wyjść z siebie i stanąć obok gdy trzeba mnie obudzić Odpowiedz Link
czarna33 Re: klopoty ze snem 29.12.04, 20:52 Nie sadzę,żeby zmeczenie pomogłoMam to samo i powoli zaczynam myslec o lekarzu,,budzenie sie od 2-ej w nocy co 20 minut nie nalezy do przyjemnosci.Podobno mozna łykac melatoninę.. ale nie wiem czy na pewno. Swojądroga ,kto tego nie doznał to nie wie jaki to koszmr Odpowiedz Link
rafi.raf Re: klopoty ze snem 29.12.04, 23:00 zobaczymy czy dziala )) sprzatam juz od poludnia z przerwa. teraz dalej to robie! ) przeprowadzka w pokoju ) zobaczymy ile wytrzymam. Odpowiedz Link
rafi.raf Re: klopoty ze snem 30.12.04, 00:28 nie jestem zmeczony ale sprzatac juz nie jestem w stanie. ide poczytac ksiazke. to chyba z jej powodu... Odpowiedz Link