sabba 23.03.05, 23:32 kiepski horror (dialogi pozal sie boze ale czego oczekiwac od horrorow...) ale straszny. Duzo krwi i zarzynania. Fuj fuj. Jakie sa wasze ulubione filmy grozy? Ja uwielbiam sie bac..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellboy121 Re: creep 24.03.05, 00:39 uwielbiam "lśnienie". doskonały, cudowny, niesamowity i niepowtarzalny, arcydzieło! Odpowiedz Link
grazia.eni Re: creep 24.03.05, 16:43 Ostatni film grozy jaki obejrzałam, to "Zemsta po latach" ok 1982r. Chciałabym go zobaczyc jeszcze raz, ale za pozostałe dziękuję. Nie lubię się bać, a latające flaki mnie nie podniecają, raczej psują apetyt. Odpowiedz Link
carrramba Re: creep 24.03.05, 16:45 za groza nie przepadam, ale przychylam sie do Hellboy,a : Lśnienie. Odpowiedz Link
martuha Re: creep 24.03.05, 17:01 boje sie horrorow, nie ogladam, bo potem boje sie spac Odpowiedz Link
sasha_m Re: creep 25.03.05, 00:38 To jedyne filmy, na jakie daję się namówić od czasu do czasu. Bo w zasadzie nic nie oglądam, tak jakoś zbrzydło . Ale lubię się bać Ostatnio obejrzałam teksańską masakrę, a to dlatego, że mój mąż zakupił na DVD, wiedząc, że bardzo chciałam to obejrzeć, jak tylko film wszedł na ekrany (do kina mi zawsze nie po drodze). A chciałam dlatego, że historia jest oparta na faktach. Co do filmu- klasyczny horror w stylu "Piątek 13-tego". Rzeczywistość była jednak nieco inna, co wyszperałam po fakcie. Ale nie żałuję, dreszczyk był Teraz poluję na pierwszą ekranizację. A ulubione filmy? Nie mam pamięci do tytułów Ale to chyba te filmy, w których wydarzenia mogłyby rzeczywiście zaistnieć. Odpowiedz Link