carrramba 22.05.05, 10:43 tyle wystarczyło, zeby Endrju Gołota został powalony na ringu. O matko, po co on jeszcze walczy ? Tak brć w pysk ? Za darmola chyba nie, płaca mu za to. Ale jednak.......... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: 53 sekundy... 22.05.05, 10:44 A może mu zapłacili,żeby tamtemu przypisać takie szybkie zwycięstwo.. Odpowiedz Link
zeppelia Re: 53 sekundy... 22.05.05, 10:54 A co to za róznica? Z pewnością niektóre osoby się oburzą ale dla mnie to najbardziej bezsensowny sport jaki znam. Jakoś nie znajduję przyjemności w patrzeniu jak 2 dorosłych facetów (lub 2 kobiety) obija sobie gęby. Niech żyje pływanie!!! Odpowiedz Link
carrramba Re: 53 sekundy... 22.05.05, 11:51 zeppelia napisała: > A co to za róznica? Z pewnością niektóre osoby się oburzą ale dla mnie to > najbardziej bezsensowny sport jaki znam. Jakoś nie znajduję przyjemności w > patrzeniu jak 2 dorosłych facetów (lub 2 kobiety) obija sobie gęby. > Niech żyje pływanie!!! U nas w Warszawie, też w mordę leja ale im za to nie płacą ) Odpowiedz Link
zeppelia Re: 53 sekundy... 22.05.05, 11:57 Myślisz, że tylko u nas? Już chyba wolę tych co leją dla idei niż dla kasy, toć to ku..stwo zwykłe. Po seksie za pieniądze przynajmniej jest zadowolony a po walce nie wygląda raczej na szczęsliwego... Odpowiedz Link
czarna33 Re: 53 sekundy... 22.05.05, 13:32 HE HE A mój mąż do 4 rano czekał na sms`a o wyniku walki. I myślał że Endriu tyle się tłucze) Odpowiedz Link
frida2 Re: 53 sekundy... 22.05.05, 13:44 Niech ten Endriuzajmie się lepiej czym innym, robótkami ręcznymi na ten przykład Odpowiedz Link
czarna33 Re: 53 sekundy... 22.05.05, 13:46 Nosz robótki ręczne to on właśnie uprawia. Może niech na rowerek się przerzuci?? Zobaczymy jaki power ma w nogach DDD Odpowiedz Link
frida2 Re: 53 sekundy... 22.05.05, 13:48 czarna33 napisała: > Może niech na rowerek się przerzuci?? Zobaczymy jaki power ma w nogach DDD Bo ponoć kto nie ma w głowie ten ma w nogach Odpowiedz Link
carrramba Re: 53 sekundy... 22.05.05, 14:39 frida2 napisała: > czarna33 napisała: > > > Może niech na rowerek się przerzuci?? Zobaczymy jaki power ma w nogach > DDD > > Bo ponoć kto nie ma w głowie ten ma w nogach Zaraz, zaraz kobitki ! Jakby wygrał ...........ooooooooom to by było dopiero ) > > Odpowiedz Link