narysuj.mi.baranka 14.06.05, 16:54 ... bedzie pierwsza letnia burza! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 16:58 Hmm... W której części kraju?? A miałem mieć dziś wieczorem mecz siatkówki pod chmurką... Odpowiedz Link
barti111 Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 16:58 narysuj.mi.baranka napisała: > ... bedzie pierwsza letnia burza! jeszcze wiosennaa u nas w józefowie też coraz mocniej, jak mój piesek schował się w kibelku to już chyba nadchodzi Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 17:19 Barti, ja tam juz dzis oglosilam, ze lato w Warszawie, nie wiesz? Ale kiedy porzadnie rabnelo to mi lacze siadlo i niech mi ktos powie, ze nie ma zwiazku miedzy grzmotami i swiatlowodami Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 17:38 Czyzby wyladowanie na sucho ?! Ledwie kapusniaczek Why?! Ne lubie tak. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 17:40 narysuj.mi.baranka napisała: > Czyzby wyladowanie na sucho ?! Ledwie kapusniaczek Why?! Ne lubie tak. pograli w kregle i se poszli Odpowiedz Link
rubeus Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 19:26 Uprzejmnie melduję, że na Kabatach lało porządnie przez przeszło 40 minut... Mnie szczęśliwie ominęła ulewa, choć na służewcu kilka kropel spadło mi na głowę... Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 19:47 Do mnie na Czerniakow nie dotarlo ! Nie powiem z czym mi sie kojarzy burza bez deszczu, bo byloby to nieprzyzwoite dosc... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 19:38 o, jak ja bym chciala uslyszec porzadna burze!!! a tu nic tylko nam obiecuja od tygodnia - niby jutro i jutro, mialo byc wczoraj ale oczywiscie nie spadlo, jutro PODOBNO, a w tzw. miedzyczasie 32 stopnie i najbledszej szansy na ochlodzenie Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 19:41 duszno!!do tego stopnia,ze nie ma juz czym oddychac!a burzy jak nie bylo tak nie ma.Zbiera sie juz od poludnia,tylko cos zebrac sie nie moze Odpowiedz Link
pep-per Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 21:31 pada deszcz - jest źle, sa upały - tez niedobrze takim dogodzić Odpowiedz Link
zettrzy Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 21:36 pep-per napisał: > pada deszcz - jest źle, sa upały - tez niedobrze takim dogodzić ale za to jaka satysfakcja jesli mimo wszystko sie uda i nie narzekamy Odpowiedz Link
lekia Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 14.06.05, 21:38 wlaśnie wróciłam z pioruńsko udanego spaceru ; ) Odpowiedz Link
sloggi Chamski wierszyk o grzmocikach 14.06.05, 21:47 Poemat liryczny: O pierdzeniu... Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie piernie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wypierdują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie Odpowiedz Link
skiela1 Tornado 15.06.05, 01:44 Jak jutro mnie nie bedzie to znaczy,ze tornado mnie "tknelo",zapowiadaja w moim terenie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Tornado 16.06.05, 22:44 skiela1 napisała: > Jak jutro mnie nie bedzie to znaczy,ze tornado mnie "tknelo",zapowiadaja w moim terenie. Przez to Twoje tornado pół nocy nie spałem. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Tornado 16.06.05, 22:58 sloggi napisał: > > Przez to Twoje tornado pół nocy nie spałem. Jeszcze kto uwierzy i sie narobi Odpowiedz Link
jacyszyn Re: Grzmociki, grzmociki slysze... 16.06.05, 10:22 Nio ja grzmociki to czasami po rurach słysze... ale do tego tematu ten post chyba do niczego> ) Odpowiedz Link