sloggi 03.07.05, 02:38 Niech już te dnie będą krótsze, 2.30 a mi tam od Radzymina jakaś łuna bije - nie, żeby cud nad Wisłą, tylko świta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 02:56 1. Kiedy ranne wstają zorze, Tobie ziemia, Tobie morze, Tobie śpiewa żywioł wszelki, Bądź pochwalon, Boże wielki! 2. A człowiek, który bez miary, Obsypany Twymi dary, Coś go `stworzył i oca1ił, A czemuż by Cię nie chwalił.? 3. Ledwie oczy przetrzeć zdołam, Wnet do mego Pana wołam, Do mego Boga na niebie, I szukam Go koło siebie. 4. Wielu snem śmierci upadli, Co się wczoraj spać pokładli, My się jeszcze obudzili, Byśmy Cię, Boże chwalił Odpowiedz Link
skiela1 Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 02:59 w razie czego,ubierz sie w stroj nocny jakby sasiadka pukala do drzwi .....to spisz Odpowiedz Link
sloggi Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:06 Sąsiadka była wczoraj (sobota) piękną panną młodą - to dlatego spóżniłem się na piknik. Byłem w Bazylice na Kawęczyńskiej na ślubie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:07 sloggi napisał: > Sąsiadka była wczoraj (sobota) piękną panną młodą - to dlatego spóżniłem się na > piknik. Byłem w Bazylice na Kawęczyńskiej na ślubie. A..to chata obok wolna,na miodowy miesiac wyjechli? Odpowiedz Link
sloggi Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:21 Na miodowy miesiąć jadą za 2 tygodnie, ale za cholerę nie pamiętam gdzie. Odpowiedz Link
sloggi Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:07 frida2 napisała: > Faktycznie O lokalna Maria Callas nam się odezwała PPPPP Odpowiedz Link
frida2 Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:09 sloggi napisał: > O lokalna Maria Callas nam się odezwała PPPPP Oooooo Odpowiedz Link
skiela1 Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:10 to najlepiej wychodzi gosciom weselnym,wlasnie tak okolo 4tej nad ranem.Bosko to brzmi Odpowiedz Link
frida2 Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:13 skiela1 napisała: > to najlepiej wychodzi gosciom weselnym,wlasnie tak okolo 4tej nad ranem.Bosko > to brzmi Nie piłam nic, słowo! Odpowiedz Link
sloggi Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:22 Moze nie rób gamy, bo gwiazdy pospadają. Odpowiedz Link
frida2 Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:24 sloggi napisał: > Moze nie rób gamy, bo gwiazdy pospadają. Przekonałeś mnie, nie będę. Odpowiedz Link
sloggi Re: śpiewam (ale fałszuję, o Dzizas) 03.07.05, 03:26 W ostatniej chwili mi się udało. Odpowiedz Link
antidotumm Re: Zanim wstanie świt 02.08.05, 12:34 Ty sie ciesz, ze nie musisz wstawac o tej porze do pracy (a moze musisz???) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zanim wstanie świt 02.08.05, 16:04 antidotumm napisała: > Ty sie ciesz, ze nie musisz wstawac o tej porze do pracy (a moze musisz???) Kiedy Wy wstajecie ja zwykle ide spac(inny czas mam ....troszke,6 godz.do tylu) Odpowiedz Link