sloggi 08.12.05, 17:27 Jakie mamy kwiaty na parapetach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdajeden Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 17:29 na paratpetach nie mamy. w innych miejscach - owszem. Odpowiedz Link
regine Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 17:41 Mam nie tylko na parapetach i podłodze. Stoją wszędzie gdzie tylko można, chodzę, dotykam, mówie do nich... Może to kogoś śmieszyć, ale one to lubią i pięknie mi dziękują, bo rosną jak na drożdżach... Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 17:49 Teraz tylko tymianek i mieta, kiedys na 6 m2 mialam 23 spore sztuki Odpowiedz Link
piekna_i_bestia Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 22:53 A ja choduję kaktusy Najwięcej radości mam latem jak kwitnie jeden wielki ukochany na balkonie. Trzymam je w jednym miejscu,na parpecie,bo jak przestawiam to zapominamy i trzeba kolce wyciągać. Odpowiedz Link
vitalia Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 23:18 Oooooo..Kwiatów mam mnóstwo.W salonie najwięcej,,ogromną paproć,palmę i moje ulubione woskowce z trzy metrowymi pędami. Odpowiedz Link
rene8 Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 23:22 Vitalia jaka wysokośc ma Twoje mieszkanie....? A jak te woskowce nie idą w górę? to? Odpowiedz Link
vitalia Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 09.12.05, 00:19 rene8 napisała: > Vitalia jaka wysokośc ma Twoje mieszkanie....? > A jak te woskowce nie idą w górę? to? To się pną po ścianach na specjalnych żyłkach,albo zwisają swobodnie zawieszone pod sufitem,,,. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 09.12.05, 00:17 Woskownice czyli hoje, tak? Ja mam taka ukochana, wyhodowana ze skradzionej z licealnej biblioteki szczepki Jak mieszkalam u rodzicow to zakwitala co roku, teraz tylko rosnie. Odpowiedz Link
vitalia Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 09.12.05, 00:22 drzazga1 napisała: > Woskownice czyli hoje, tak? > > Ja mam taka ukochana, wyhodowana ze skradzionej z licealnej biblioteki > szczepki > Jak mieszkalam u rodzicow to zakwitala co roku, teraz tylko rosnie. no tak hoje.albo woskownice róznie się mówi..Moja jedna kradziona a druga ,,dostana,, i trzy szczepki samosadzone.. Odpowiedz Link
umfana Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 23:41 Kociepanny skasowały wszystkie kwiaty odziedziczone po mojej Mamie: eukaliptusy, agawy, drzewka szczęścia. Teraz kupiłam jakiś szczep kaktusika, który muszę trzymać za szybą w szafce (( Odpowiedz Link
ashek Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 08.12.05, 23:56 bardzo proszę o podbijanie tego wątku raz na dwa trzy dni zimą i codziennie latem!!! bo właśnie mi sie trzy sztuki pojawiły i wiecznie zapominam podlać je. Odpowiedz Link
ashek Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 10.12.05, 03:00 no tak prosiłem.... idę podlewać Odpowiedz Link
herbacianka Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 10.12.05, 14:15 O dobrze że przypomniałeś ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 10.12.05, 13:40 U mnie to z tym jest tragedia Odpowiedz Link
projek Re: Kwiaty doniczkowe w Twoim domu 10.12.05, 14:14 U mnie w akademiku na parapecie jest aloes a na szafkach: bluszcz i trawka Odpowiedz Link