czarnaandzia 14.01.06, 03:14 Właśniem wróciłam z imprezy.Lewe oko do bani bo dostało centralnie obcasem.Oko sie czasem otwiera i widzi czarność.Jutro...dzis Andzia wali do kliniki Nie widzę na lewe oko,znaczy czarność widzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Moje oko 14.01.06, 03:18 o matko... Andzia...w jaki sposob dostalas tym obcasem? A moze do tej kliniki juz powinnas jechac...oczy to nie zarty. Odpowiedz Link
ashek Re: Moje oko 14.01.06, 03:29 tak, a jutro jak się obudzisz to oka nie poznasz.... jakiś okład sobie zrób Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Moje oko 14.01.06, 10:15 WidzęOko zostało wczoraj(dzisiaj)obłozone ogromną ilością lodu,ale faktycznie wygladało nieciekawie i bolało okropnie.Ale z racji tego,że dostałam w nie w przypływie ogromnej miłości wyszło całkiem ono oko całkiem bez szwanku.Dobra..trochę boli,ale tylko trochę Odpowiedz Link
lizavieta1 Re: Moje oko 14.01.06, 17:11 Nie znasz tego pwioedzenia? Kij mu w oko, niektórzy zastepują kij męską częścią ciała... Odpowiedz Link
frida2 Re: Moje oko 14.01.06, 17:21 lizavieta1 napisała: > Nie znasz tego pwioedzenia? Kij mu w oko, niektórzy zastepują kij męską częścią > ciała... Dobrze, że mnie uświadomiłaś bo nie wiedziałabym, taka jakaś niezorientowana jestem. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Moje oko 14.01.06, 17:18 frida2 napisała: > W oko obcasem?? No Obcas przeleciał z butem jakies 5 metrów i wyladował jak nic w moim oku( to się nazywa miec cela )Na dzis jestem szczęśliwa,że okulary wcześniej zdjęłam bo wtedy mogło by być nieciekawie.Sprawczyni owego zajścia przyjechała dziś do mnie i przywiozła mi kropelki,które intensywnie zakraplam.Ogólnie jest OK tylko mnie od południa zaczął boleć nos i modlę się coby mi fiolety na nim i na oku nie wystąpiłyGeneralnie imprezę zaliczam do bardzo udanych bo oprócz bolącego oka do tej pory boli mnie brzuch ze smiechu)) Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Moje oko 14.01.06, 19:10 Chyba jednak pojadę do klikinikiBo na wieczór rrobi sie kiepsko i znowu nie moge oka otworzyć. Pozdrawia jedooka Andzia Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Moje oko 14.01.06, 19:16 Nie byłam bo przez cały dzień było ok PS strasznie cięzko jeswt walić w klawiaturę z jednym okiem Odpowiedz Link
frida2 Re: Moje oko 14.01.06, 19:22 W średniej szkole w ramach wf-u mieliśmy basen. Podczas takich zajeć koleżanka wsadziła mi do oka palec, a konkretnie swój paznokieć (a krótki to on nie był), strasznie mnie bolało. Oko całe czerwone. Okulistka powiedziała, że gdyby tak nieco bardziej w lewo go wbiła to byłabym teraz jednooką fridą. Odpowiedz Link
czarnaandzia ReZłoślwośc losu :( 14.01.06, 19:33 Wysmarowałąm taki post z tu go nie ma;/ Rano jadę do lekasrza . Wiecie ..to jest okropne nie moeć oka Pan Bóg dał namn dwa,ale bez jednego już jest ciężko Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Moje oko 14.01.06, 19:37 Boże! Czytam siebie i wymiękam.Literówki,błey... A starałąm się !!! Odpowiedz Link