skiela1 27.02.06, 16:00 system cie wylogowal...i tak co pare sekund. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 16:27 skiela1 napisała: > system cie wylogowal...i tak co pare sekund. U mnie to samo. Odpowiedz Link
cichy.james Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 17:07 No u mnie też to samo; jak jeszcze pare razy mi się to pojawi to będzie mi potrzebny nowy monitor i nowa szyba w oknie Odpowiedz Link
tomek854 Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 18:50 Chciałem napisac, że u mnie nie, ale mnie wylogowało Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 19:39 Jak nie urok to przemarsz wojsk radzieckich. A juz myslalam, ze bedzie spokoj, po tym jak wczoraj w nocy, po tygodniu prob, udalo mi sie zalogowac na konto admina fen-u Odpowiedz Link
frida2 Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 22:33 Permanentne problemy ma ten portal. Nie mam cierpliwości już. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 22:43 myślałam, że tylko ja tak mam. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kalms mi potrzebny 27.02.06, 23:51 sloggi napisał: > Chyba jest jakby lepiej. Nie chce zapeszac ...ale bzyka Odpowiedz Link
skiela1 Juz nie 27.02.06, 23:55 O moderacji Nareszcie znamy przyczyne usterek "Dostalem wlasnie wyjasnienie z administracji, skad te dzisiejsze klopoty z logowaniem. Otoz mianowicie Centralne Biuro Netykiety Globalnej, polozone w Colorado, US, wprowadzilo nowy punkt do swych regul. Powaznym przestepstwem, na miare wtracania slow z wielkimi literami, bedzie teraz rowniez zamieszczanie postow, w ktorych zdania licza wiecej niz po 50 znakow. A to wszystko dla ulatwienia i przyspieszenia komunikowania sie. Tradycyjne srodki wyrazu, w tym zdania rozwiniete i zlozone, wydluzaly niepotrzebnie proces. Istotnym motywem jest rowniez chec skompatybilowania portalu z systemem SMSow. Administracja portalu prowadzi intensywne prace adaptacyjne nad swymi automatami. Jak i tez zorganizowala ekspresowe szkolenie adminow. Oraz cenzorow spolecznych. Rozwiazywanie problemow rutynowych (klopoty z logowaniem, chamstwo Gabrykuka/i) zostalo chwilowo odlozone na bok." Ciekawe czy to prawda. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Juz nie 28.02.06, 17:12 Hehe. Nie wiem... Ale ja ostatnio chciałem odpisać na post, i w tytule mi się zrobiło Re: SPNJO UWr zrzucić bombę i zaorać to mi odbiło z komunikatem "za dużo dużych liter w tytule"... A to przecież skrót jest Odpowiedz Link
maximilianna Re: Kalms mi potrzebny 28.02.06, 16:16 Też mi się to zdarza. Ale jak to wyżej napisał Cichy James szkoda mi monitora i szyby, więc uzbrajam się w cierpliowść. Odpowiedz Link