sloggi 06.04.06, 16:31 Krejzi, myslałem że ta farba jest tak ze 4 tony ciemniejsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 16:47 a jakie miały wyjść? granatowe? Odpowiedz Link
sloggi Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 16:52 Na siłę to można nazwać granatem. Odpowiedz Link
misiak38 Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 16:49 hahahahaha,też kiedyś farbowałam na czarny z odcieniem granatu no i wyszedł sam granat.nigdy więcej. )) -------------------------- TVN - programowo najlepsza (???) Odpowiedz Link
dimanche Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 17:30 a ja właśnie granat miałam sobie zrobić i teraz mam dylemat...patelnia się pali... Odpowiedz Link
rene8 Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 17:49 No dobra. Paśmiali się? A teraz biegiem do otwartego chemicznego ,albo "jakiegoś" z farbami ( nie akrylowymi). Ma być czarny. Albo poczekaj do jutra to co to będę ściągąc. No juz. Słodzituki. JeEden wieczór moga Ci Zaśpiewać "JAgódki.." Odpowiedz Link
denton76 Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 18:09 dimanche napisała: > patelnia się pali... przypaliłaś piersi Zduńskiej? Odpowiedz Link
dimanche Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 18:23 denton76 napisał: > dimanche napisała: > > > patelnia się pali... > przypaliłaś piersi Zduńskiej? > zdążyłam na czas ocalić piersi i patelnię...A co Ty tak z tymi piersiami? fascynują Cię piersi? Odpowiedz Link
lekia Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 18:23 takim granatem rzuciłam w podstawowce ku zdumieniu nauczycieli i znajomych Odpowiedz Link
kolczatka Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 18:08 Pozazdrościłeś mi pomarańczu? ;P Odpowiedz Link
maximilianna Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 18:35 I to jest powód , że nie farbuje włosów Odpowiedz Link
dimanche Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 19:06 a co Ci do głowy strzeliło, żeby się farbować? taki ładny kolor miałeś ostatnio... Odpowiedz Link
tukee Re: Mam ................niebieskie włosy 06.04.06, 21:34 Jak dla mnie - cudnie. Mnie sie takie podobaja, nawet bardzo. Nigdy, przenigdy tylko nie rob blonda. Niebieski górom. Odpowiedz Link
sloggi Re: tleniony Sloggi 06.04.06, 21:38 dimanche napisała: > nie wyobrażam sobie... A pokazać paszport? Tam mam balejage Bardziej blond niż czarne. Odpowiedz Link
sloggi Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 21:37 Mamęcja jest wielka i to nie chodzi bynajmniej o tuszę, jestem po papce z rzepy i juz jest lepiej Odpowiedz Link
frida2 Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 21:41 A co powiedziała na pierwszy rzut oka? Odpowiedz Link
sloggi Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 21:42 frida2 napisała: > A co powiedziała na pierwszy rzut oka? Dziecko, masz 33 lata, czyś Ty zmysły postradał. Chwilę póżniej - jakby to lekko przyciemnić będzie piękny granat, super. Odpowiedz Link
sloggi Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 21:48 Po rzepie efekt jest fantastyczny. Czarne włosy z granatowym połyskiem i niebieskim refleksem pod światło. Odpowiedz Link
dimanche a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 21:50 mówią, że rude to wredne, ale to bujdy - parokrotnie bywałam miedzianowa albo mahoniowa, niekidy trochę fioletu, ateraz stawiam na głeboką czerń - ale najpierw kasztan musi dojść... Odpowiedz Link
frida2 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 21:59 dimanche napisała: > ale najpierw kasztan musi dojść... Jutro będę robić Mamie 'dziki kasztan'. Odpowiedz Link
skiela1 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 22:05 frida2 napisała: > > Jutro będę robić Mamie 'dziki kasztan'. Oszaleli z tymi farbami.. ja wczoraj mloda farbowalam... Odpowiedz Link
frida2 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 22:08 skiela1 napisała: > ja wczoraj mloda farbowalam... Na? Odpowiedz Link
skiela1 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 22:45 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > ja wczoraj mloda farbowalam... > > Na? po cichutku Ci powiem..tydzien temu wyszedl kolor ala_Sloggi.... wczoraj byla poprawka ..czarny z brazowym blyskiem) Odpowiedz Link
frida2 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 22:56 skiela1 napisała: > po cichutku Ci powiem..tydzien temu wyszedl kolor ala_Sloggi.... > wczoraj byla poprawka ..czarny z brazowym blyskiem) No to eksperymentujecie nieźle Odpowiedz Link
skiela1 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 23:06 frida2 napisała: > > > No to eksperymentujecie nieźle Ja jej powiedzialam,ze jej te klaki wszystkie wypadna... ona jeszcze je prasuje prasowalnica..tak codziennie... Znajde jakies zdjecie ostatnie to Ci wysle... Odpowiedz Link
frida2 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 23:11 skiela1 napisała: > frida2 napisała: > ona jeszcze je prasuje prasowalnica..tak codziennie... Schowaj jej to świństwo, zniszczy sobie pióra, że hej. Ale przecież ona ma proste wlosy, bynajmniej na tym zdjęciu co widziałam i takie długie, ładne. Odpowiedz Link
skiela1 Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 23:17 frida2 napisała: > Schowaj jej to świństwo, zniszczy sobie pióra, że hej. > Ale przecież ona ma proste wlosy, bynajmniej na tym zdjęciu co > widziałam i takie długie, ładne. to tylko wlosy...odrosna) Odpowiedz Link
sloggi Re: a rudy kolor to już nie łaska? 06.04.06, 22:24 dimanche napisała: > kasztan musi dojść... Dochodzisz? bosheee, serio? Odpowiedz Link
dimanche juz doszłam 06.04.06, 22:26 sloggi napisał: > dimanche napisała: > > > kasztan musi dojść... > > Dochodzisz? > bosheee, serio? Dochodzę codziennie (do pewnych wniosków). A Tobie to ostatnio tylko jedno w głowie, oprócz tego co na głowie... Odpowiedz Link
dimanche Re: juz doszłam 06.04.06, 23:14 doszłam do biurka, żeby właczyć komputer i poczytać te bezeceństwa, którymi mnie karmicie dzień i noc... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 21:58 sloggi napisał: > Po rzepie efekt jest fantastyczny. Czarne włosy z granatowym połyskiem i > niebieskim refleksem pod światło. ..nooo i smierdzi jak cholera.. Odpowiedz Link
frida2 Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 21:58 sloggi napisał: > Po rzepie efekt jest fantastyczny. Mamy potrafią czynić cuda Odpowiedz Link
dimanche Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 22:03 czy cud polega na tym, że nie śmierdzi? Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Mamęcja jest wielka :) 06.04.06, 22:06 Dobrze, ze już po wszystkim A do tej pory jaki miałeś kolor? Może za krótko trzymałeś farbę, no nie wiem. Ja też się parę razy na granatową czerń porwałam, chyba moje pierwsze farbowanie na czarno (po całych latach rudości i uważania się za typ jesieni) było właśnie na granat od razu... przyznam, że efektu wyczekiwałam z drżeniem, bo od wszystkich słyszałam, że jestem za blada na takie całkiem czarne włosy i że na pewno będę wyglądać fatalnie... Za blada, hehe. Dopiero w czarnych wyglądam dobrze;-P choć już teraz zwykłą czerń preferuję. Odpowiedz Link
dimanche ja jestem za blada na czerń lub granat 06.04.06, 22:09 ale bardzo chcę mieć...więc najwyżej na naszym forum pojawi się pierwsze upiorne widmo w moej oosbie...bójcie się... Odpowiedz Link
a.g.n.i eee tam, zaraz widmo... 06.04.06, 22:13 to i ja bym straszyła, więc się nie martw. Też mam bardzo jasną skórę, a czerń okazała się strzałem w dziesiątkę Trzeba tylko pilnować oprawy oczu, ale jeśli masz naturalnie ciemną, to będziesz dobrze wyglądać - ja niestety hennę muszę robić... Odpowiedz Link
dimanche Re: eee tam, zaraz widmo... 06.04.06, 22:18 mam ciemną oprawę i jeszcze zacznę ubierac sie na czarno - makabreska...Addams family cd. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: eee tam, zaraz widmo... 06.04.06, 23:51 ja jakoś nie wyglądam makabrycznie, a ubieram się często na czarno;-P Odpowiedz Link
thistle Re: eee tam, zaraz widmo... 07.04.06, 11:28 A ja obciełam ( niechcący - zagadałam się z fryzjerką)) jakieś 20 cm za duzo - i wszystkie posłoneczne rudości sie zmiotły. Mam znowu naturalny bardzo ciemny brąz i chyba mi się podoba. Będę w lecie duuze kapelusze nosić,żeby nie wypłowiały znowu. Będzie pasować do letnich piegów Odpowiedz Link