antidotumm 15.06.06, 02:16 i czarną ospę (wykradziona z Pentagonu). I jestem zdeterminowany. Tuska, gady i ptaszyska. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tukee Re: Wąglika też mam 15.06.06, 02:22 ale masz fajursko! Tez chcialabym wmieć wąglika, ale czesto wyjezdzam i nie miałabym go z kim go zostawić. A taki milusi. Ja mam natomiat Tuska. Ostatniuo troche jest malo aktywny, ale wyłazi jak mu miche postawię. Pysio Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wąglika też mam 17.06.06, 20:30 sloggi napisał: > Kumpla pies wabi się Wąglik. no uroczo)) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wąglika też mam 17.06.06, 20:29 antidotumm napisała: > i czarną ospę (wykradziona z Pentagonu). > I jestem zdeterminowany. > Tuska, gady i ptaszyska. chyba zdeterminowana... co? Odpowiedz Link
dimanche Re: Wąglika też mam 17.06.06, 20:58 frida2 napisała: > Tak to jest jak się ma kilka nicków. Aż kilka? A ja tylko jeden mam, słabiutko... Odpowiedz Link
frida2 Re: Wąglika też mam 17.06.06, 21:01 dimanche napisała: > Aż kilka? A ja tylko jeden mam, słabiutko... Najmniej dwa. Ja mam gazetowy jeszcze jeden, do oficjalnej korespondencji Odpowiedz Link
dimanche Re: Wąglika też mam 17.06.06, 21:04 Ja od początku mam tylko jeden i nie mam zamiaru go zmieniać...podoba misie, bo nikt takiego nie ma... Odpowiedz Link