sloggi 14.07.06, 00:42 Gdyby tak cofnąc czas i od nowa przeżyć ostatnich kilka lat, ale bez zmian - tak samo. Chcielibyście? Za nic nie chciałbym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Replay z życia? 14.07.06, 01:13 Ja w sumie tez nie, choc kilka chwil bym z checia powtorzyla. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Replay z życia? 14.07.06, 01:14 w sumie... dlaczego nie.. oby nie bylo gorzej. Odpowiedz Link
dimanche Re: Replay z życia? 14.07.06, 08:00 Nie, są rzeczy, do których nie mam ochoty wracać... Odpowiedz Link
altu Re: Replay z życia? 14.07.06, 09:28 jest chyba tylko jedna rzecz, ktora chcialabym zmienic - jechac w czasie studiow na wymiane studencka (praktyke czy jak to sie tam zwie). wtedy nie bylo tak wiele mozliwosci, a wiem, ze mozna skorzystac bylo.. jezykowo, kulturowo, i w ogole.. no i moze ten klimat wyjazdu za granicę by się poczulo.. a pozostale rzeczy - gdybym je inaczej przezyla, to teraz bym tej całej mądrości życiowej nie miała Odpowiedz Link
miriam1336 Re: Replay z życia? 14.07.06, 12:07 miec to doswiadczenie co teraz i pare lat mniej ... tak bym chciala, kilku rzeczy na pewno bym nie zrobila, a pare innych inaczej jak teraz patrze na mlodszych od siebie to czasem po prostu widze do czego doprowadzi to co robia w tej chwili, czasem staram sie cos podpowiedziec, jakos przestrzec, ale przeciez kazdy musi przezyc swoje zycie sam ... troche zaluje, ze w waznym momencie mojego zycia pare ladnych lat temu moja matka nie stanela na wysokosci zadania i nie dala mi dobrej kobiecej rady Odpowiedz Link
dimanche Re: Replay z życia? 14.07.06, 12:10 Ja przede wszystkim nie powoliłabym się lekceważyć...i nie podtrzymywałabym na siłę pewnych beznadziejnych relacji, beznadziejnych - bo nic z nich mnie wyniknęło, może tylko nauczka dla mnie... Odpowiedz Link
carrramba Re: Replay z życia? 14.07.06, 16:22 frida2 napisała: > I tak i nie. Cofnac i nie zmieniac ? W zyciu !!!!!! Odpowiedz Link
f.l.y Re: Replay z życia? 14.07.06, 16:34 ja chyba slogg nie zrozumiałam za dobrze Twojego pytania... bo, na pozornie proste pytanie, jest przynajmniej kilka złożonych odpowiedzi Odpowiedz Link