danl16 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 21:09 czego ??? frida2 napisała: > 10 konspektów do napisania. Odpowiedz Link
frida2 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 21:20 danl16 napisał: > czego ??? To taki zarys, szkic tego jak chcę przeprowadzić lekcje. Odpowiedz Link
danl16 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 21:24 ahaaa jzu chyba wiem o co chodzi !!! niech inni sie wypowiadają w tym temacie bo ja juz lecę buzki Odpowiedz Link
frida2 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 21:25 danl16 napisał: > ahaaa > jzu chyba wiem o co chodzi !!! No ja myślę Odpowiedz Link
skiela1 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 23:17 jak nie bedzie lalo to w koncu wybiore sie po jabluszka na farme Odpowiedz Link
frida2 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 23:18 A my mamy od Babci takie piekne i smaczne Odpowiedz Link
skiela1 Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 23:35 a ja bede miala od farmera... to znaczy sama sobie je pozrywam... ciekawe czy dzieciaki beda chcialy ze mna jechac juz sobie wyobrazam ich miny... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: plany na weekend ??? 21.09.06, 23:36 A ja wasnie z Krissem umowilam sie na grzyby ))) Bede zbierac sromotniki Odpowiedz Link
beer_forever Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 01:30 Karamba!. Grzybki, piekna sprawa . Ja tez chce Gdzie jezdzicie na zbieranie? Odpowiedz Link
kriss67 Re: plany na weekend ??? 24.09.06, 15:44 Hejka Jagienka No my tam grzyby zbieraliśmy, na mrówki nie trzeba było zwarzać Ale ile w takim lesie żab. Takich miniaturek. Setki. Żab to bym ze trzy wiadra nazbierał Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
kriss67 Po grzybobraniu:) 24.09.06, 15:32 Heloł I byliśmy Naziebraliśmy po czubatym wiaderku. Oczywiście samych muchomorów...Byliśmy za Wyszkowem, koło Długosiodła. Jak było ustalone że idziemy w lewo, Kas oczywiście maszerowała w prawo I potem było darcie sie do siebie, gdzie kto jest. Dzika krowa ludojad nas zaatakowała. Drzewa łamała....Ale w pore zwialismy. Kas i Asiu, wielkie dzieki za wspaniałą grzybową wyprawe ps. Kurde, wstalismy o 4,30. Szoooook. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Po grzybobraniu:) 24.09.06, 15:36 Ja powiem tylko tyle: Było swietnie !!!! Odpowiedz Link
loczek62 Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 07:25 Spotkanie klasowe ze SP nr. 173 po dziestu latach. To już dzisiaj)) Odpowiedz Link
kriss67 Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 08:33 Hejka Danl Jutro na szczęscie nie pracuje i rano startuje w maratonie rowerowym w Jabłonnej Jako że mam rozpierniczone hamulce - dzis je będe do kupu skręcał - jade na ukończenie. To maraton z cyklu Mazovia Tour. Pan Cezary Zamana organizuje. Kilkaset osób będzie. Pozdrówka Krzysztof Odpowiedz Link
wadera3 Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 09:03 jade w plener, piwo, grzybobranie ognisko(we własnym lesie) i w ogóle Odpowiedz Link
rene8 Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 09:39 W sobote planujemy rowerowanie z Młodym. Trzeba wykorzystać jesienne ciepełko A w niedziele jest obiad urodzinowy pewnego 40 latka.Rodzinny. Generalnie od nie pamiętam kiedy,to nic nas nie goni i możemy się pocieszyć sobą. Odpowiedz Link
f.l.y Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 10:02 w sobotę - dzień gospodarczy, w niedzielę - jeszcze nie wiem... młody jest w niebie - wygrałam dla niego zaproszenie na Rally Cross w Słomczynie - jak to dobrze słuchać radia PIN ) ale ja nie jadę - nie kręci mnie to...więc niedzielę spędzę albo w kinie, albo nad Wisłą albo gotując tatuśkowi...bo wyszedł ze szpitala... Odpowiedz Link
towita Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 10:09 Sobota na budowie. Nie mogę się doczekać, kupiłam mnóstwo cebulek wiosennych kwiatów i zamierzam je zasadzić. Niedziela - luzik! Odpowiedz Link
monisiam Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 11:09 Jutro piknik i koncert na służewcu, a w niedzielę to bym do kina się wybrała. Jest ktoś chętny? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 11:11 jak zwykle bez planów, może uda się jeszcze nad morze wyskoczyć Odpowiedz Link
jagienkaa Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 13:37 ja mam ostatni weekend wolności zanim wracam na ostatni rok studiów, czyli czekają mnie egzaminy i pisanie pracy dyplomowej... Ale w sobotę wychodzę z koleżankami pogadać i potańczyć, tylko że pić nie mogę bo jestem na antybiotykach. Poza tym to typowe zakupy tygodniowe w supermakecie i planowanie edukacyjno- rekreacyjno-pouczających zajęć dla (prawie już) 4 latka. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 13:47 nic szczególnego tym razem. może w weekend uda się wyskoczyć za miasto, choć może skończy się pańszczyźnianą działką jakiś leniwiec we mnie wstapił Odpowiedz Link
zet_a Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 13:51 Chyba w sobotę wyskoczę sobie do lasu. Grzybobranie, ognisko, piwko na łonie przyrody - czyli total piknik. Odpowiedz Link
adhamah Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 20:29 sobota: Częstochowa grill piwo w pubie niedziela: pakowanie Łódź pakowanie Odpowiedz Link
lylika Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 21:01 Plany? Takie bardziej wypoczynkowe. Zaczęłam dziś. Po pracy skosiłam trawnik -800m. Teraz pranie. Jutro tygodniowe zakupy, tygodniowe sprzątanie, zaległa korespondencja, obiad, acha i upiekę szarlotkę. W niedzielę spacer na dwa cmentarze na Powązkach. Trzeba zrobić porządki i zapalić lampki przodkom - były rocznice tych co w 39-tym i w 44-tym. Zaproszę dzieci na obiad, co się będzie szarlotka marnować. No i jeszcze 3 razy dziennie spacery ze sforą; pies, a właściwie suka i dwa koty - lubią chodzić razem. A poza tym to już tylko słodkie lenistwo. Mam więcej czasu bo druga połowa na urlopie w Tatrach. )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 21:05 szarlotka....mowisz...mmmmmm jestem tak obzarta ale na szarlotke znajde miejsce Odpowiedz Link
adhamah Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 21:07 ja kosiłem trawniki dziś ostatnie letnie koszenie Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 21:10 Wyspaaaać się. I jeszcze wyspać się i może potem jescze trochę pospać Odpowiedz Link
aankaa Re: plany na weekend ??? 22.09.06, 21:11 pobudka o 7 rano jak już wstanę to nie zasnę, więc: prasowanie, total porzadki (nawet te niepotrzebne) i o godzinie, o której normalni ludzie zaczynają otwierac' oczy - wypad za miasto i powrót (z przerwą na spanie we własnym łóżku) w niedzielny wieczór Odpowiedz Link
f.l.y Re: plany na weekend ??? 24.09.06, 12:07 jak to się człowiekowi mogą plany pozmieniać... ) Odpowiedz Link
frida2 Re: plany na weekend ??? 24.09.06, 12:48 Wcielam w życie plan z czwartku. Tzn. kontynuuję owo wcielanie. Fuck. Odpowiedz Link
avionetka82 Re: plany na weekend ??? 17.11.06, 19:43 Jadę jutro na wesele wraz z poprawinami, ale wcale nie mam ochoty Może przez to zmęczenie, bo od kilku tygodni (poza niedzielą) żyję tylko pracą i szkołą... egh... Odpowiedz Link
dimanche Re: plany na weekend ??? 17.11.06, 23:30 Jutro mnie odwiedzi siostra stryjeczna z mężem i dzieckiem...Pojutrze pracuję... Odpowiedz Link